Cestitam svim novopečenim majkama…
Ja evo danas bila na pregledu,sve u redu cura raste već je 2900,ctg uredan i jedan mali trudic.☺️
03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
30.01.23. 👶🏼💖
Stigao moj dječak danas ma 40+4 (carski u zadnji čas nakon cjelodnevnih trudova) prekrasan mi je sa crnom kosicom.
Čestitke Blair...
Opaaa, kakav baby boom!!! 😍😍😍
Ikica, Baćo, Trudnica, Doryna svima od ❤️ čestitam!!! Želim brz oporavak i da idete što prije kući ❤️❤️❤️
Ja idem na kontrolu u utorak, baš me zanima šta će rec 😁
I ja sam u utorak na prvom pregledu u trudničkoj...a najgore od svega još torbu nisam pripremila...stalno odgađam sutra, sutra! Kaos...
Cestitke cure😘😘😘😘
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Cestitke Doryna29 i BlairWaldor. Zelim vam brz oporavak😘😘
24.12.2022. 💙
Kao prvo ne postoji “nosenje nisko”, gdje bi se inače nosilo, u grlu? Kao drugo dekasametazon u 35.tjednu??? Promijeni ginekologa
Evo ne znam, ja samo prenosim njezin "izraz", prvo dijete, bez iskustva. Iskreno, nisam niti ja bila odusevljena sto me salje na te inekcije, al ajd, sta ces slusas strucnjake. Ne mogu ju sad promijeniti pred kraj.
:)
🧔 -32
👩 -32
( prve trudnoce )
06/2021 - spontani u 6tt 👼
11/2021 - missed ab u 11tt 👼
• Trombofilija (PAI 4G/4G + MTHFR) - Asp. + Noval.
🌸 2/2023 - baby S 🌸
🩵 11/2024 - [Qualified test - low risk] It's a boy 🩵
Drage mame cestitam vam svima na malenim bicima pored vas, a onim buducim, osobito one koje broje sitno i leze u bolnici, sretno, da sve prodje u najboljem redu po oboje. 😊
E sad, trenutno sam 34tt, beba je vec duze poprilicno nisko i doktorica kaze da je sve napeto dole "nabijeno", otvorena nisam, no evo danas me poslala po inekcije za razvoj plica bebe, sutra idem po drugu. Doktorica kaze da izdrzimo barem do 36 tjedna. Zanima me ima li koja mama iskustva s time ? Da je nosila nisko, a ipak dosla do rog famoznog 36tt ?
Ja cijelu trudnoću nisko nosim i osjećam pritisak. Glavica je otpočetka dole. Termin mi je 3.2 ,ali ginekolog mi stalno govori izdrži do 36tt i onda možeš roditi. Iduća kontrola mi je 4.1 i nadam se da ću do tada izdržati. Prošli porod sam imala 35+2 ali je sve bilo ok. Sretno nam !
Meni je prvotno termin bio 2.2., pa ga je pomakla na 9.2. 😊
Tako i meni samo do 36tt, a onda cu vjv laganini pocet setat, natukla sam previse kila sad u ova 3 tjedna, a do negdje prije svaki pregled ista kilaza, a pregledi su mi svaka 2 tjedna od pocetka trudnoce, prije toga sam setala kilometre, dok nije napravila pobunu kako je beba prenisko, onda sam naglo stala i sad je to "problem" meni najvise, al ajd. Izdrzat cemo nekako hvala ti, sretno nam, nego sta 🥰
🧔 -32
👩 -32
( prve trudnoce )
🌸 2/2023 - baby S 🌸
Lota, ja sam isto nosila nisko i skracen cerviks. Mirovanje cijelu trudnocu, i nakon 35tt mi rekli da ne moram vise mirovati, i s 36+0 pukao vodenjak. Da sad mogu ponoviti, mirovala bi do kraja. S bebom je bilo sve u redu, apgar 10/10, ali se ipak na njemu vidjelo da mu bas fali tih mj dana u trbuhu jos. Tek oko termina je on poceo normalnije jesti i ponasati se i liciti na "pravu" bebu. Ne zelim plasiti, kazem, biti ce sve u redu i ako ranije rodis. Ali moj savjet je miruj, ma sta god ti oni preporucili ili ne. Meni su stovise rekli da setam, jer sam dobila 15kg i kao to je puno. Sad mi je zao sto sam slusala, jer em sam rodila prijevremeno, em sam odmah 1mj nakon poroda izgubila 11kg i jos idu dolje. Bas sam jucer bila na pregledu i komenta rje bio "evo mame koja uopce ne izgleda kao da je rodila i da je mama". Bitno da sam bila "debela" po njima 😅 zato samo polako, i bude sve u redu. Opusti se, odmaraj i to je to.
Totalno te kuzim za kilazu, iskreno to me izmedju istalog najvise i brine, niska sam, a u plusu samn 4kg i to su mi sam krenule kile dok mirujem, a poprilicno sam hiper osoba.
Najvise psiha strada, pogotovo za nas aktivne, ko mravi, samo muving.
Ali da, mirovat, kao sto si napisala, nije djabe 9mj trudnoca, sve se razvija u svom tjednu. Eto, tjesi me tvoje iskustvo da ce otici bar pola tokom poroda, a drugo cu lako, nastavit po starom tempu. 😊
🧔 -32
👩 -32
( prve trudnoce )
🌸 2/2023 - baby S 🌸
Lota, ja sam isto nosila nisko i skracen cerviks. Mirovanje cijelu trudnocu, i nakon 35tt mi rekli da ne moram vise mirovati, i s 36+0 pukao vodenjak. Da sad mogu ponoviti, mirovala bi do kraja. S bebom je bilo sve u redu, apgar 10/10, ali se ipak na njemu vidjelo da mu bas fali tih mj dana u trbuhu jos. Tek oko termina je on poceo normalnije jesti i ponasati se i liciti na "pravu" bebu. Ne zelim plasiti, kazem, biti ce sve u redu i ako ranije rodis. Ali moj savjet je miruj, ma sta god ti oni preporucili ili ne. Meni su stovise rekli da setam, jer sam dobila 15kg i kao to je puno. Sad mi je zao sto sam slusala, jer em sam rodila prijevremeno, em sam odmah 1mj nakon poroda izgubila 11kg i jos idu dolje. Bas sam jucer bila na pregledu i komenta rje bio "evo mame koja uopce ne izgleda kao da je rodila i da je mama". Bitno da sam bila "debela" po njima 😅 zato samo polako, i bude sve u redu. Opusti se, odmaraj i to je to.
Totalno te kuzim za kilazu, iskreno to me izmedju istalog najvise i brine, niska sam, a u plusu samn 4kg i to su mi sam krenule kile dok mirujem, a poprilicno sam hiper osoba.
Najvise psiha strada, pogotovo za nas aktivne, ko mravi, samo muving.
Ali da, mirovat, kao sto si napisala, nije djabe 9mj trudnoca, sve se razvija u svom tjednu. Eto, tjesi me tvoje iskustvo da ce otici bar pola tokom poroda, a drugo cu lako, nastavit po starom tempu. 😊
14kg (da je bar 4 😱)
🧔 -32
👩 -32
( prve trudnoce )
🌸 2/2023 - baby S 🌸
Kao prvo ne postoji “nosenje nisko”, gdje bi se inače nosilo, u grlu? Kao drugo dekasametazon u 35.tjednu??? Promijeni ginekologa
Evo ne znam, ja samo prenosim njezin "izraz", prvo dijete, bez iskustva. Iskreno, nisam niti ja bila odusevljena sto me salje na te inekcije, al ajd, sta ces slusas strucnjake. Ne mogu ju sad promijeniti pred kraj.
:)
Ma joj, proljeVnica je glavna kokoš tu na temi, javi se svako toliko da provocira, tako da je ne treba uzimati u obzir. 😁
Ja sam isto u plusu 14kg, na početku sam dosta mirovala pa sam skupila kg, u zadnja 3 mjeseca možda 3-4kg,a na kraju sam.
Blair čestitam ❤️❤️❤️
👱♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
👨🦱 40, normo
04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
11.05. Beta 9dnt 215
13.05. Beta 11dnt 457
It's a boy 💙
04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
10/2024 novi postupak, IVF, test ❌
01/2025 novi postupak
Sortiraj odgovore
Najstariji