Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lil_me
    10. Prosinac 2022. 19:29

Bol/stezanje mi nikako ne prelazi u trbuh, samo je u leđima, i kao da je konstantno tu 🤔
    Možda je i od čišćenja, sutra svakako imam pregled, pa ćemo vidjeti 
    Lonmi, može li se išta dogoditi kad si toliko otvorena, je li sex riskantan 🤔

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

• ikica_90
    10. Prosinac 2022. 19:38

lil_me

Bol/stezanje mi nikako ne prelazi u trbuh, samo je u leđima, i kao da je konstantno tu 🤔

Hm, meni je stezanje samo u trbuhu, baš se jako stvrdne trbuh i traje neko vrijeme pa popusti, uz to znaju biti grčevi u trbuhu kao menstrualni, ja sam shvatila da bi to trebali biti lažni trudovi. Jesam li dobro zaključila? 🤔
    Nemam pravilnih razmaka između kontrakcije, ali kad krene zna biti po sat dva tih stezanju u nepravilnim razmacima pa onda 2 sata ništa i slično. Ako sam dobro skužila, kod pravih trudova bol kreće iz leđa i širi se na trbuh. 
    Ja planiram idući vikend probati srediti prozore čisto da nemoram kasnije, a ako potakne porod isto mi je ok jer bum ionako tad punih 38 tt. 😁
    Čitala sam da se bebe pred porod umire, a ovaj moj stalno divlja tak da ni sama više ne znam, čini mi se da je sve to tak individualno

👱‍♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
    🧔'88, normozoospermia

AIH 11/2021, beta ❌
    AIH 12/2021, beta ❌
    IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
    12/22 baby boy 💙
    FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
    10/2024 baby boy 💙🍼

Queen_of_North
    10. Prosinac 2022. 19:44

Lonmi

Queen osim seksa ja sam dr sve probala, jedino mi on ostaje. Znas sta moja glava se ne moze odluciti, jer realno ako je sve ok mozemo cekati, a s dr strane mi dosta. Ja bi da jednostavno krene vise 😂
    .
    Pranje prozora, to sam u prvoj trudnoci, ali nisam znala da to potice, nego sam zato da ih skoro ne moram 😂, 28 komada sam ih oprala i eto, cisti inducirani. Sad sam vec 200 put generalku imala, koliko put malu dignem itd., ocito se na to utjecati ne moze 😂😂

Ja isto ne bih znala sto bih ako bi mi ponudili inducirani (naravno ovdje ne racunam ako smo ugrozeni ja ili dijete), jer ovako moze ici u nedogled, mogu prenijeti i 10 dana pa me opet inducirati, stvarno ne znam. A kad gledam i prvi porod mi je bio jedna vrsta indukcije, jer su mi oko 4-5 prstiju stali trudovi i onda su oni busili vodenjak+drip, strasno bilo a sto cu...
    A psihicki sam bas lose, vecinu dana lezim, muz je oko sina, mene je pustio da se odmaram, a ja samo razmisljam kad ce poceti, citam forume uzduz i poprijeko😂 idem gledati netflix pa opet mentalno odlutam na porod, dekocentrirana sam skroz.. tako da bas ne znam, nadala sam se da ce kreniti do sada samo od sebe 🤯🤯🤯🤯

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

Queen_of_North
    10. Prosinac 2022. 19:49

ikica_90

lil_me

Hm, meni je stezanje samo u trbuhu, baš se jako stvrdne trbuh i traje neko vrijeme pa popusti, uz to znaju biti grčevi u trbuhu kao menstrualni, ja sam shvatila da bi to trebali biti lažni trudovi. Jesam li dobro zaključila? 🤔
    Nemam pravilnih razmaka između kontrakcije, ali kad krene zna biti po sat dva tih stezanju u nepravilnim razmacima pa onda 2 sata ništa i slično. Ako sam dobro skužila, kod pravih trudova bol kreće iz leđa i širi se na trbuh.
    Ja planiram idući vikend probati srediti prozore čisto da nemoram kasnije, a ako potakne porod isto mi je ok jer bum ionako tad punih 38 tt. 😁
    Čitala sam da se bebe pred porod umire, a ovaj moj stalno divlja tak da ni sama više ne znam, čini mi se da je sve to tak individualno

Ja bih podijelila svoje iskustvo: meni bol zna poceti od ledja i siriti se sprijeda na trbuh, trbuh se stisne. I to me drzi 20ak sekundi. Znaju mi cak biti i bolni. Medjutim, to su lazni, ne otvaram se od njih. A na netu sam citala dosta kako lazni ne bole, ne znam, ocito kako kome. Uglavnom, kao ako je 50-60 sec, to su pravi a manje od toga su lazni, tako sam skuzila.
    I da, pri promjeni polozaja ih i dalje osjecam( a svugdje pise kada se promijeni polozaj kontrakcije staju, kao tako znamo jesu lazni ili ne), i tako znaju biti par sati, medjutim onda od jednom stanu. I unatoc svemz, evo ja i dalje trudna, jedan prst otvorena. 

2020- Nase prvo sunce ❤️

lil_me
    10. Prosinac 2022. 20:33

A isto haha, upalim Netflix, pa mi odjednom dodje da moram tražiti po forumima razne gluposti 🤣🤣
    Imaš li kakav prijedlog, neke razbibrige božićne za pogledati?
    Ne osjetim da mi se bol širi u trbuh, baš nikako, samo imam veći pritisak dolje kad se ustanem..
    A leđa bole sve jače, baš onaj dolje dio... I onda stane.. 
    Baš tako neka dva sata drzi s malim pauzama pa stane.. ne znam.. samo da sve bude u redu svima ♥️

ZM 7.3

Queen_of_North
    10. Prosinac 2022. 20:50

lil_me

A isto haha, upalim Netflix, pa mi odjednom dodje da moram tražiti po forumima razne gluposti 🤣🤣
    Ne osjetim da mi se bol širi u trbuh, baš nikako, samo imam veći pritisak dolje kad se ustanem..
    A leđa bole sve jače, baš onaj dolje dio… I onda stane..
    Baš tako neka dva sata drzi s malim pauzama pa stane.. ne znam.. samo da sve bude u redu svima ♥️

Hmm, ja sam zadnje gledala Anatomy of scandal i bila mi je bas dobra serijica, drzala me skroz do kraja... The empress mi je isto dobra bila,  The crown... Sad sam pocela malo Intimacy, mogla bi biti zanimljiva... A sto se tice bas bozicnih, nisam za sad nista bozicno gledala iako vidim da ih je dosta doslo na netflix, znaju ti filmovi biti rađeni bas sablonski, da vec u startu znas kako ce zavrsit a onda mi to nije zanimljivo, i jos kad ih razvodne da rastegnu radnju... 🤮 Ako imas koju preporuku, piši😀✌️

2020- Nase prvo sunce ❤️

Lonmi
    10. Prosinac 2022. 21:06

Lil_me nemam pojima, neki vele da moze biti koristan, a mene isto malo strah. On navodno potice kontrakcije maternice, kao i orgazam. Nezz ja di je to sta unutra i sta do cega moze 😂
    Isuse i ja nonstop citam po forumima zadnjih 2 dana. 
    Mozda bi morama prestati razmisljati o tome i krenulo bi, ali kako 😂
    Queen ja odlucila kretati se cim vise da imam kondiciju jer sam ono 3 tj mirovala i postala troma jer pazi, necu doci ni do 37 tt od pritiska i pogle sad. Mislim mirovala, ako se to moglo nazvati mirovanjem kraj djeteta od 1,5g.
    Pa valjda nece jos do Bozica biti u trbuhu 😭

lil_me
    10. Prosinac 2022. 21:10

Queen_of_North

lil_me

A leđa bole sve jače, baš onaj dolje dio… I onda stane..

Hmm, ja sam zadnje gledala Anatomy of scandal i bila mi je bas dobra serijica, drzala me skroz do kraja… The empress mi je isto dobra bila, The crown… Sad sam pocela malo Intimacy, mogla bi biti zanimljiva… A sto se tice bas bozicnih, nisam za sad nista bozicno gledala iako vidim da ih je dosta doslo na netflix, znaju ti filmovi biti rađeni bas sablonski, da vec u startu znas kako ce zavrsit a onda mi to nije zanimljivo, i jos kad ih razvodne da rastegnu radnju… 🤮 Ako imas koju preporuku, piši😀✌️

Ja sam gledala od bozicni, Bozicni lov, skandinavska serijica, limunadica... Nije loše.. Za razbibrigu...

Tvoje sam sve prijedloge pogledala 🤣, na bolovanju od 10 mjeseca ahhaha 🤷

ZM 7.3

lil_me
    10. Prosinac 2022. 21:33

Lonmi

Lil_me nemam pojima, neki vele da moze biti koristan, a mene isto malo strah. On navodno potice kontrakcije maternice, kao i orgazam. Nezz ja di je to sta unutra i sta do cega moze 😂
    Isuse i ja nonstop citam po forumima zadnjih 2 dana.
    Mozda bi morama prestati razmisljati o tome i krenulo bi, ali kako 😂
    Queen ja odlucila kretati se cim vise da imam kondiciju jer sam ono 3 tj mirovala i postala troma jer pazi, necu doci ni do 37 tt od pritiska i pogle sad. Mislim mirovala, ako se to moglo nazvati mirovanjem kraj djeteta od 1,5g.
    Pa valjda nece jos do Bozica biti u trbuhu 😭

Ma bas se to mislim hahaha, meni pise prohodno za prst do plodovih ovoja i glavice 🤣 još ako mi je ispao sluzni čep, nisam sigurna jer stalno nešto curi...bojim se nekih infekcija, nemam pojma, bolje ne 😏
    Mene koliko got strah, samo čekam da krene, i mislim se neću biti u strahu, probat ću se staviti u taj mood, idemo to odraditi, prirodna stvar, diši, opusti se... Uh..

ZM 7.3

BlairWaldorf
    10. Prosinac 2022. 23:34

ikica_90

lil_me

Hej pa gdje se tebi zuri roditi ? 🤷

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.