Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lil_me
    11. Prosinac 2022. 15:40

Ja bi volila danas dok je moj doktor 🤣😅
    Još našla nešto, neke meditacije za prirodnu indukciju ooo haha..
    Meni je danas rekao da ima cervixa "oho ho", a mene nesto boli, a ne otvaram se, bojim se koliko su jaki ti bolovi koji otvaraju....
    Ah, koliko gluposti u minuti se izvrti po glavi 😏
    Koliko je moguće da odjednom nešto krene, da se skrati Cervix, da se otvorim i porodim noćas 🤣🤣🤣

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

lil_me
    11. Prosinac 2022. 15:41

Plus, jel netko kaže, da, spustila je se beba sad tiskaj, dobivamo li upute tijekom poroda, možemo li mi osjetiti kad je se beba spustila za izgon

ZM 7.3

Lonmi
    11. Prosinac 2022. 15:45

lil_me

Plus, jel netko kaže, da, spustila je se beba sad tiskaj, dobivamo li upute tijekom poroda, možemo li mi osjetiti kad je se beba spustila za izgon

Osjetiti ces ne brini 😂, to je strasan pritisak, kao da te tona neceg pritisce, dijete koje se spustilo mora van, a vodit ce te i oni ako bi porod bio induciran, ne brini nista. Kad do toga dođe, znaci da si vec pred sami kraj. Treba do toga doci 😂

• ikica_90
    11. Prosinac 2022. 15:57

BlairWaldorf

ikica_90

lil_me

Bol/stezanje mi nikako ne prelazi u trbuh, samo je u leđima, i kao da je konstantno tu 🤔
    Možda je i od čišćenja, sutra svakako imam pregled, pa ćemo vidjeti
    Lonmi, može li se išta dogoditi kad si toliko otvorena, je li sex riskantan 🤔

Hm, meni je stezanje samo u trbuhu, baš se jako stvrdne trbuh i traje neko vrijeme pa popusti, uz to znaju biti grčevi u trbuhu kao menstrualni, ja sam shvatila da bi to trebali biti lažni trudovi. Jesam li dobro zaključila? 🤔
    Nemam pravilnih razmaka između kontrakcije, ali kad krene zna biti po sat dva tih stezanju u nepravilnim razmacima pa onda 2 sata ništa i slično. Ako sam dobro skužila, kod pravih trudova bol kreće iz leđa i širi se na trbuh.
    Ja planiram idući vikend probati srediti prozore čisto da nemoram kasnije, a ako potakne porod isto mi je ok jer bum ionako tad punih 38 tt. 😁
    Čitala sam da se bebe pred porod umire, a ovaj moj stalno divlja tak da ni sama više ne znam, čini mi se da je sve to tak individualno

Hej pa gdje se tebi zuri roditi ? 🤷

Ma ne žuri mi se, al kak čitam iskustva drugih koji su mirovali onda si mislim bolje se malo aktivirati nego da prenesem 🤣🙈 ja isto od 20 tt mirujem jer kao cerviks je skraćen. Misla sam nema šanse da dočekam ove tjedne, a kak se čini i ja bum možda prenjela. Iskreno ja bi voljela roditi nakon idućeg vikenda jer već mi sve postaje ful teško 😉

👱‍♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
    🧔'88, normozoospermia

AIH 11/2021, beta ❌
    AIH 12/2021, beta ❌
    IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
    12/22 baby boy 💙
    FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
    10/2024 baby boy 💙🍼

Inna_92
    11. Prosinac 2022. 16:54

Ursula čestitam! 🥳

👩 31 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 37 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF - 4 🐧🐧🐧🐧*4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙

UrsulaBaby
    11. Prosinac 2022. 17:24

Hvala vam cure. Uspijela sam odspavat svega 30 min, jos ne vjerujem kako je brzo proslo.
    Ne zelim vas plasiti, stvarno me bolilo ali stalno sam imala u glavi da to sto prije zavrsi.. Osjecaj kad rodite je neopisiv i to se stvarno mora dozivit 😍
    Jos kako sam se prepala bila jer su tri zene oko mene tu bile vec 24h i nista.. Mislila sam da ce i meni biti tako s obzirom kako mi je doktor rekao da cu rodit tek sutra poslepodne al ja sam to odradila za 3 h 💪🏽
    Svu srecu vam zelim, drzite se i vjerujte u sebe jer je to stvarno najbitnije da ste u glavi jake i to prodje dosta lakse. 

ZM: 15.03.2022
    TERMIN:20.12.2022
    Cekamo malog Stipu 💙
    🤰🏻❤️

• ikica_90
    11. Prosinac 2022. 18:27

UrsulaBaby

Curke, da vam javim evo da nekoj mozda olaksam.. Rodila sam sinoc u 3:30 sve hvala Bogu dobro, mali Stipe je poranio 9 dana al ima 3850.
    Boli, i boli al se izdrzi sve. Pukao mi je vodenjak u 10h, dosla u bolnicu u 10:30 i doktor mi rekao da sigurno necu rodit do danas nego nekad poslepodne.. I pogrijesio
    Prvorotkinja sam, pa mi je sve bilo cudno i nisam znala.. Vidim boli me, spojili me na ctg i otvorena 4 cm a bila 2.. i malo po malo nagurala sam do kraja za par sati iako je prva beba i iako su prognozirali da cu se mucitit jos.

Podrska za sve, mozemo mi to ❤️❤️❤️💪🏽💪🏽

Čestitam 🥰❤️ drago mi je da ne sve dobro prošlo, želim ti brz oporavak i da ti i maleni Stipe idete čim prije kući 😉😘

👱‍♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
    🧔'88, normozoospermia

AIH 11/2021, beta ❌
    AIH 12/2021, beta ❌
    IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
    12/22 baby boy 💙
    FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
    10/2024 baby boy 💙🍼

💜Medenko
    11. Prosinac 2022. 18:45

UrsulaBaby

Hvala vam cure. Uspijela sam odspavat svega 30 min, jos ne vjerujem kako je brzo proslo.
    Ne zelim vas plasiti, stvarno me bolilo ali stalno sam imala u glavi da to sto prije zavrsi.. Osjecaj kad rodite je neopisiv i to se stvarno mora dozivit 😍
    Jos kako sam se prepala bila jer su tri zene oko mene tu bile vec 24h i nista.. Mislila sam da ce i meni biti tako s obzirom kako mi je doktor rekao da cu rodit tek sutra poslepodne al ja sam to odradila za 3 h 💪🏽
    Svu srecu vam zelim, drzite se i vjerujte u sebe jer je to stvarno najbitnije da ste u glavi jake i to prodje dosta lakse.

Čestitam Ursula..drago mi je da si imala dobro iskustvo..puno znači💪🏽❣️

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽

Queen_of_North
    11. Prosinac 2022. 19:37

Lonmi, javi se sutra nakon pregleda, bas me zanima sto ce ti reci ❤️

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

lil_me
    11. Prosinac 2022. 20:25

Queen, kako si ti?

ZM 7.3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.