Dobro jutro…
Kako ste? :)
Yep, trudno i dalje 😀
Sinoc su me uhvatile kao kontrakcije, nisu dugo trajale recimo po 15-20 sekundi, malo bi i zabolile, trajalo ukupno kojih sat dva i stalo naravno, taman kada se ponadam da li bi mogle biti prave, one stanu 😂
Sve isto 😔😒
Cijelo vrijeme imam uzasni pritisak, kao da ce dijete izletiti van i onako mi je muka po crijevima, hodam na wc, povraca mi se, zgaravica. Sluzni se opet raspada.
Vani naravno kisa ne mogu nigdje u setnju, eventualno da odem sopping centra.
Si probala sa seksom? Mi jucer htjeli ali nikako se namjestiti, nije bas islo pa smo odustali.
I meni se jos sluzni raspada, a cinilo mi se da je sve jucer izaslo, ocito nije.
Nisam probala sa seksom i ne da mi se iskreno, ma vise gubim vjeru da bi i to pomoglo…
Ovdje kod nas kisa cijeli dan, a tako i moje raspolozenje, bezveze se osjecam, zelim da ovo zavrsi sto prije, vise mi je puna kapa cekanja. Popijem malo vode, odmah trcim na wc ne mogu izdrzati kad ono 1 kap izadje, mali me samo tako pritisnuo na mjehur. Bas mi je velik pritisak dolje a nista konkretno se ne dogadja.
Zezamo se ja i muz da ce opet sutra biti otvorenost 1 cm, ne znam jel mi se za smijat ili plakat 😂😂
Ja se nadam da ce mene u ponedjeljak netko gledat, tj. trazit cu da plodnu vodu pogledaju. Nije mi to bas zezancija. A sve mi mirisi na to da se ja u pon vise ne vracam kuci nego ide inducirano, eventualno ako bi me pustili do srijede.
Dobro jutro…
Kako ste? :)
Yep, trudno i dalje 😀
Sinoc su me uhvatile kao kontrakcije, nisu dugo trajale recimo po 15-20 sekundi, malo bi i zabolile, trajalo ukupno kojih sat dva i stalo naravno, taman kada se ponadam da li bi mogle biti prave, one stanu 😂
Sve isto 😔😒
Cijelo vrijeme imam uzasni pritisak, kao da ce dijete izletiti van i onako mi je muka po crijevima, hodam na wc, povraca mi se, zgaravica. Sluzni se opet raspada.
Vani naravno kisa ne mogu nigdje u setnju, eventualno da odem sopping centra.
Si probala sa seksom? Mi jucer htjeli ali nikako se namjestiti, nije bas islo pa smo odustali.
I meni se jos sluzni raspada, a cinilo mi se da je sve jucer izaslo, ocito nije.
Nisam probala sa seksom i ne da mi se iskreno, ma vise gubim vjeru da bi i to pomoglo…
Ovdje kod nas kisa cijeli dan, a tako i moje raspolozenje, bezveze se osjecam, zelim da ovo zavrsi sto prije, vise mi je puna kapa cekanja. Popijem malo vode, odmah trcim na wc ne mogu izdrzati kad ono 1 kap izadje, mali me samo tako pritisnuo na mjehur. Bas mi je velik pritisak dolje a nista konkretno se ne dogadja.
Zezamo se ja i muz da ce opet sutra biti otvorenost 1 cm, ne znam jel mi se za smijat ili plakat 😂😂
Ja se nadam da ce mene u ponedjeljak netko gledat, tj. trazit cu da plodnu vodu pogledaju. Nije mi to bas zezancija. A sve mi mirisi na to da se ja u pon vise ne vracam kuci nego ide inducirano, eventualno ako bi me pustili do srijede.
A vidi, mislim svakako trazi pregled da budes mirna da je sve ok.
A za indukciju mozes i odbiti ako mislis da ne treba zuriti. Ne znam sto bih ti rekla, bas nam je zeznuto, htjele bismo da krene a ono nikako... Ima li tko kakav savjet jos za izazivanje poroda? 😂
Ja: 30
On: 36
2020- Nase prvo sunce ❤️
7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️
Ma ništa haha, "tjeraju nas" na mirovanja i onda ništa hahaha...
Ja još nisam prešla termin, a već me satrše svi zovući i pišući, imal šta, pa ima nema ahhaha, šta vas briga bježite....
Ne bi bilo loše za vikend roditi, da ne moram radnim danom, ili me zapadne kad je utakmica, pa me ostave na stolu i glasno navijaju dok ja sama u boxu ležim.....ili.....ne mognemo proći s autom od slavlja 🤣🤣🤣
Oh, koliko gluposti u mojoj glavi, a beba tulum unutra ima, ne misli vani ovih dana...
ZM 7.3
Prvi pregled 29.4. :)
Više žena mi je reklo da im je pranje prozora potaknulo porod. 😁
👩 31 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 37 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF - 4 🐧🐧🐧🐧*4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
Više žena mi je reklo da im je pranje prozora potaknulo porod. 😁
Say no more....
ZM 7.3
Pojela sam i neku ljutu pizzu 🤣
Ne znam umišljam li kontrakcije ili su počele pomalo
ZM 7.3
Koji datum ti je termin?
Svakako sretno ako je pocelo 😀 mog ne bi nista od tog izguralo vanka 😂
Ja: 30
On: 36
2020- Nase prvo sunce ❤️
7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️
Koji datum ti je termin?
U ponedjeljak, mislim da nije haha, jer me boli svako minut hahaha... Neka stezanja u leđima česta..
A kad gledam na aplikaciju, prečesto su.. a nisu toliko bolna, kao menstrualni... 🤔
ZM 7.3
Koji datum ti je termin?
U ponedjeljak, mislim da nije haha, jer me boli svako minut hahaha… Neka stezanja u leđima česta..
A kad gledam na aplikaciju, prečesto su.. a nisu toliko bolna, kao menstrualni… 🤔
To bi te moglo otvoriti, ako postaju puno bolnije idi u bolnicu, ali budes sama procijenila, ne moras ni previse zuriti da te ne pacaju tamo po odjelu i sile na sta.
Mene je prije 3 put stegnulo i to je to.
Vise kontrakcija sam imala u 30 tt nego sad.
Queen osim seksa ja sam dr sve probala, jedino mi on ostaje. Znas sta moja glava se ne moze odluciti, jer realno ako je sve ok mozemo cekati, a s dr strane mi dosta. Ja bi da jednostavno krene vise 😂
.
Pranje prozora, to sam u prvoj trudnoci, ali nisam znala da to potice, nego sam zato da ih skoro ne moram 😂, 28 komada sam ih oprala i eto, cisti inducirani. Sad sam vec 200 put generalku imala, koliko put malu dignem itd., ocito se na to utjecati ne moze 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji