Hej cure. Evo da se javim malo s dojmovima. Dakle, u utorak navečer bio je hitan carski rez, nakon 14h poroda, jer se nisam dovoljno otvarala. Tako je jednostavno trebalo biti i ja sam sretna da je sve završilo kako treba. Rez me bolio prvi dan - srijeda, kad baš nisam mogla hodati, ali zato mi je danas već puno bolje. Sporije se krećem, ali nemq nekih velikih bolova i dojim normalno i družim se s mališanom.🤍
Želim vas ohrabriti u smislu da čak i ako ne prođe sve idealno, nemojte se bojati jer brzo dolazi na svoje. Sretno curama koje su i niskom startu. Šaljem puno pusica😘
Bravo za bebicu i bravo za stav 😘
Hvala na odgovorima. Nastavit ću onda piti novalac i željezo, ali isto ne bi sirup zbog stolice nego ga ću unositi kroz hranu/piće pojačano.
Karolinačestitke ❤️
Ugl. imam jedno malo neupućeno pitanje ali … ja mogu otići roditi bilo gdje? Naime do sad je bila vinogradska u djiru ali koliko vidim svaki put kad idem na pregled guzve su nenormalne i predomisljam se za sveti duh.
Ja sam zvala svoju gin. soc (kod privatnika vodim trudnocu) i rekla samo da mi pusti uputnicu za rodiliste di zelim rodit i tjt. Ja sam trazila za Split. Iako sam andresom u drugom gradu. A vise manje imam vremenski isto do oba grada . Tako da nebi trebalo bit problema. Ako se ne varam treba pustit D1 uputnicu i onda si mirna :)
24.12.2022. 💙
Hvala na odgovorima. Nastavit ću onda piti novalac i željezo, ali isto ne bi sirup zbog stolice nego ga ću unositi kroz hranu/piće pojačano.
Karolinačestitke ❤️
Ugl. imam jedno malo neupućeno pitanje ali … ja mogu otići roditi bilo gdje? Naime do sad je bila vinogradska u djiru ali koliko vidim svaki put kad idem na pregled guzve su nenormalne i predomisljam se za sveti duh.
Iskreno mislim da su ti u bilo kojoj bolnici u TA sad gužve jer koliko sam shvatila Petrova i Merkur se obnavljaju. Ja idem na sv. Duh, prvi put kad sam bila nisam dugo čekala, a zadnji put sam se načekala, a i mislim da se još dulje čeka kad se radi ctg, jer i tamo je puna čekaonica tak da neki put nema mjesta za sjest u hodniku ispred TA nego u čekaonici gdje je ginekološki UVZ. Mislim da ti je to nešto ko Murphyjev zakon, kako god izabereš bit će gužva hahah 🤣🙈 bar ja tako na to gledam 😁
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermia
AIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Imam jedno pitanje, možda je glupo al evo kako mi se termin bliži sad mi se i ono mota po glavi 🙈 što se tiče depilacije, ja depiliram bikini zonu, ali ne radim brazilku pa me zanima jel to znači da će mi prije poroda ako je vaginalni oni sve obrijati sa intimnog područja?
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermia
AIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Imam jedno pitanje, možda je glupo al evo kako mi se termin bliži sad mi se i ono mota po glavi 🙈 što se tiče depilacije, ja depiliram bikini zonu, ali ne radim brazilku pa me zanima jel to znači da će mi prije poroda ako je vaginalni oni sve obrijati sa intimnog područja?
Ja mislim da hoce, jer su veelike sanse da ces u vaginalnom porodu popucati dolje, ili ce te rezati i sad ako je dlakavo onda je nezgodno za rezanje i sivanje, bar ja mislim. Koliko znam zene se depilira prije klistira i ulaska u boks. Zgodnije ti je kad te uhvate trudovi kuci pod tus i obrijati se.
Ja godinama idem na brazilku secernom pastom i to je spas, i za trudnocu i cesce preglede i opcenito.
Ja: 30
On: 36
2020- Nase prvo sunce ❤️
7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️
Evo da se javim, otvorena i dalje jedan prst, voda mlijecna, na ctgu niski otkucaji srca pa sam morala ponavljati, bio je mali dosta uspavan pa je postojala mogucnost da me se ostavi u bolnici na promatranju, ali srecom se razbudio pa su me pustili doma.
Otisla sad na wc, ispao sluzni cep, pravi bloody show 😂 i dalje cekamo, kontrola za 2 dana.
2020- Nase prvo sunce ❤️
Evo da se javim, otvorena i dalje jedan prst, voda mlijecna, na ctgu niski otkucaji srca pa sam morala ponavljati, bio je mali dosta uspavan pa je postojala mogucnost da me se ostavi u bolnici na promatranju, ali srecom se razbudio pa su me pustili doma.
Otisla sad na wc, ispao sluzni cep, pravi bloody show 😂 i dalje cekamo, kontrola za 2 dana.
Drago mi je da si doma, da ti jos i kretanje u bolnici ne ogranice. Jel taj sluzni bas mora biti bloody pred porod? Meni ispadao 5 dana bas jako ali bijelo, zuckasti, a sad vise ni to, jel se potrosio ili sta 😂. To gledanje plodne vode voli potaknuti porod zato meni nikak nije jasno sto nije nitko jos gledao. Brine me to voljela bi znati kakva je, a ne samo da je ima.
Drago mi je da si doma, da ti jos i kretanje u bolnici ne ogranice. Jel taj sluzni bas mora biti bloody pred porod? Meni ispadao 5 dana bas jako ali bijelo, zuckasti, a sad vise ni to, jel se potrosio ili sta 😂. To gledanje plodne vode voli potaknuti porod zato meni nikak nije jasno sto nije nitko jos gledao. Brine me to voljela bi znati kakva je, a ne samo da je ima.
Ne treba biti bloody. Uglavnom, moze biti bjelkast, zuckast ili prozet kapilarama- krvav pa se zove bloody show 😂 u prvoj trudnoci mi je bio bjelkast i ispadao danima, a sad evo ispao odjednom i druge boje.
A vjerojatno ti je ispao do sada skroz, samo on ne kaze nista osim sto je porod uskoro, a moze biti za 2 sata, dana ili tjedna 😂
E i meni je jako drago da sam kuci, bas je bila drama da ne ostanem,uhh ne zelim ni pomisljati kako bi bez sina,nisam jos spremna pogotovo ne zna hospitalizaciju pred porod.. 🤯
2020- Nase prvo sunce ❤️
Ja mislim da hoce, jer su veelike sanse da ces u vaginalnom porodu popucati dolje, ili ce te rezati i sad ako je dlakavo onda je nezgodno za rezanje i sivanje, bar ja mislim. Koliko znam zene se depilira prije klistira i ulaska u boks. Zgodnije ti je kad te uhvate trudovi kuci pod tus i obrijati se.
Ja godinama idem na brazilku secernom pastom i to je spas, i za trudnocu i cesce preglede i opcenito.
Dal se smanje dlake ako se redovno radi brazilka secernom pastom?
👱♀️ 28god
🙎♂️ 30god
💙👶 baby V
18.11.2022. 💙
Dal se smanje dlake ako se redovno radi brazilka secernom pastom?
Da, bas rjeđe rastu. I s vremenom otupis na bol pa zbilja malo boli. Ma meni je to super stvar, ispocetka me boljelo a sad vise ni ne osjecam, u 5 minuti je sve gotovo a ja sam mirna mjesec dana.
Probala sam jednom s voskom ali kako on ima drugi princip cupanja dlaka, onda bi mi se stvorile urasle dlake. A neke zene se kunu da ih vosak ne boli za razliku od secerne.
Meni bolji efekt ima secerna i kazen prvih par puta dok se ti ne naviknes malo jace boli, a onda kasnije otupis i dlake se dosta prorijede i zbilja ne boli.🤗
2020- Nase prvo sunce ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji