![](/media/img/3a/cb/683f771e81bd3e55a6b2.jpeg)
Od bozićnih sam pogledala novi s Lindsey Lohan. Simpa 🥰
A tu li si? 😂 Nisi rodila jos eh? neka neka samo ti uzivaj i gledaj, dok mozes 😂😂😘😘😘 Samo da ti mahnem …
A evo u srijedu 39. tjedan. Kako si ti ?
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Cure molim vas pomoc… već par dana jako kašljem, nos mi je začepljen i uho, ugl koma sam… ali najgori mi je taj kašalj koji se ne smiruje. Pijem sirup od bijelog slijeza i Isla pastile… u petak sam otišla na hitnu, kažu pluća čista…
Tri dana ne spavam već, osjećam se koma i ne prestajem kašljati… mogu li naštetiti bebi?
Šta da radim i di da odem? Na hitni ginekološki u bolnicu di idem u TA? običnu hitnu? Da čekam sutra dr.obiteljske medicine?😩😩😩
Ja sam se prehladila isto. Nos mi je začepljen, grlo prestalo, pila isla pastile. Kašalj ne. Mene od prehlade boli glava i zubi. Na korak sam da uzmem paracetamol, sto vi mislite?
Mislim da ne mozes naskoditi bebi, poduzela si sve mjere puno čaja, meda, limuna i da što prije prođe.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
S pregleda sam, otvorena 2 cm, nema nekog pomaka, rekla mi doktorica ocemo ubrzat ja kazem moze, vec sam se pripremila na rucno sirenje i da ce bolit, medjutim samo mi je prstima malo izmasirala da valjda prosiri ne znam, uglavnom nije bilo bolno. Pitala sam je sto misli hoce uskoro, a kaze da se nada da hoce 😂
Plodna voda ok.
Pregled u utorak.
Cekamo i dalje. Sinoc sam tako malo spavala, peru me hormoni na najjace, strah me cekanja poroda u nedogled, strah me indukcije, strah me poroda samog po sebi, gdje god se okrenem od toga ne veseli me nista ako me kuzite 😂 rado bih volila da se pokrene samo od sebe i da sto prije pocne jer prije ce zavrsiti…
Što u tim tjednima znači uskoro haha 🤣
Gdje je izmasirala da i ja pokušam 🤣🤣🤣🤣
ZM 7.3
Prvi pregled 29.4. :)
Cure molim vas pomoc… već par dana jako kašljem, nos mi je začepljen i uho, ugl koma sam… ali najgori mi je taj kašalj koji se ne smiruje. Pijem sirup od bijelog slijeza i Isla pastile… u petak sam otišla na hitnu, kažu pluća čista…
Tri dana ne spavam već, osjećam se koma i ne prestajem kašljati… mogu li naštetiti bebi?
Šta da radim i di da odem? Na hitni ginekološki u bolnicu di idem u TA? običnu hitnu? Da čekam sutra dr.obiteljske medicine?😩😩😩
Ja sam se prehladila isto. Nos mi je začepljen, grlo prestalo, pila isla pastile. Kašalj ne. Mene od prehlade boli glava i zubi. Na korak sam da uzmem paracetamol, sto vi mislite?
Mislim da ne mozes naskoditi bebi, poduzela si sve mjere puno čaja, meda, limuna i da što prije prođe.
Paracetamol se smije u trudnoci tako da bez ikakvih problema mozes uzeti.
Ja: 30
On: 36
2020- Nase prvo sunce ❤️
7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️
Paracetamol se smije u trudnoci tako da bez ikakvih problema mozes uzeti.
Ma nekako bi probala izgurati i bez s obzirom da nemam temp.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Uuuu ja sam imala problema s kasljem, na kraju mi je samo pomoglo vrijeme.🤯
Pila sam islandski lisaj, pastile, cajeve, bijeli sljez,...ma nista mi nije pomoglo, nego za nekoliko dana je proslo a tako sam grozno kasljala, bilo me strah koliko kasljem da ne bi sto bilo bebici. Srecom, sve ok.
Meni su se od zacepljenosti nosa/uha upalili sinusi, od tad odrzavam uvijek vlazne nosnice, aqua maris 2-3x dnevno i bude mi ok. Po potrebi ako treba inhalacija. Jer sve je to povezano uho,grlo,nos....
Ja da sam na tvom mjestu bih, ako mogu cekati, isla sutra u doktora opce prakse. Ako ne, onda obicna hitna. Nisam sigurna za TA koliko bi oni tu mogli pomoci.
2020- Nase prvo sunce ❤️
S pregleda sam, otvorena 2 cm, nema nekog pomaka, rekla mi doktorica ocemo ubrzat ja kazem moze, vec sam se pripremila na rucno sirenje i da ce bolit, medjutim samo mi je prstima malo izmasirala da valjda prosiri ne znam, uglavnom nije bilo bolno. Pitala sam je sto misli hoce uskoro, a kaze da se nada da hoce 😂
Plodna voda ok.
Pregled u utorak.
Cekamo i dalje. Sinoc sam tako malo spavala, peru me hormoni na najjace, strah me cekanja poroda u nedogled, strah me indukcije, strah me poroda samog po sebi, gdje god se okrenem od toga ne veseli me nista ako me kuzite 😂 rado bih volila da se pokrene samo od sebe i da sto prije pocne jer prije ce zavrsiti…
Što u tim tjednima znači uskoro haha 🤣
Gdje je izmasirala da i ja pokušam 🤣🤣🤣🤣
Hahah a baš, a to znači samo uskoro 😂 opet ništa konkretno.😂
Pa ne znam jel to bilo pokusaj rucnog otvaranja ali bez bolova, a citala sam po netu da to uzasno boli. Zanima me u utorak hocu li biti sto 'otvorenija' zbog tog. 😀
Cula sam i da cucnjevi mogu potaknuti pa mi je to jos preostalo, par cucnjeva napraviti u danu i zadrzati nekoliko sekundi, nemam sto izgubiti, nista mi ne preostaje vise...
2020- Nase prvo sunce ❤️
Ursula čestitam od srca ❤️❤️❤️❤️
👱♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
👨🦱 40, normo
04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
11.05. Beta 9dnt 215
13.05. Beta 11dnt 457
It's a boy 💙
04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
10/2024 novi postupak, IVF, test ❌
01/2025 novi postupak
Ursula, cestitke na bebici. Sada uzivajte, mazite se 🥰 a tebi zelim brz oporavak!
Rucno otvaranje je brutalno bolno, 3 puta su mi to radili, uzas.
Izgleda da su nam svima krivi datumi, ove kasnije su vise trudne nego mi 😂😂
Tko zna sta ce sutra sa mnom, mozda sam vec i na 8 cm 😂, lezim doma i tipkam 😂😂😂.
Nezz sta to mene otvara, a da ne osjecam.
I opet su mi ti cm tak.... moze se beba ne spustiti itd., opet biti briga s izgonom. Najbolje da krene samo.
Nek krene vise.
Ja se osjecam bolje nego u 15tt.
Sortiraj odgovore
Najstariji