Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BlairWaldorf
    11. Prosinac 2022. 11:00

SAYuRI

BlairWaldorf

Od bozićnih sam pogledala novi s Lindsey Lohan. Simpa 🥰

A tu li si? 😂 Nisi rodila jos eh? neka neka samo ti uzivaj i gledaj, dok mozes 😂😂😘😘😘 Samo da ti mahnem …

A evo u srijedu 39. tjedan. Kako si ti ? 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    11. Prosinac 2022. 11:38

Avocado

Cure molim vas pomoc… već par dana jako kašljem, nos mi je začepljen i uho, ugl koma sam… ali najgori mi je taj kašalj koji se ne smiruje. Pijem sirup od bijelog slijeza i Isla pastile… u petak sam otišla na hitnu, kažu pluća čista…
    Tri dana ne spavam već, osjećam se koma i ne prestajem kašljati… mogu li naštetiti bebi?
    Šta da radim i di da odem? Na hitni ginekološki u bolnicu di idem u TA? običnu hitnu? Da čekam sutra dr.obiteljske medicine?😩😩😩

Ja sam se prehladila isto. Nos mi je začepljen, grlo prestalo, pila isla pastile. Kašalj ne. Mene od prehlade boli glava i zubi. Na korak sam da uzmem paracetamol, sto vi mislite? 
    Mislim da ne mozes naskoditi bebi, poduzela si sve mjere puno čaja, meda, limuna i da što prije prođe. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

lil_me
    11. Prosinac 2022. 11:52

Queen_of_North

S pregleda sam, otvorena 2 cm, nema nekog pomaka, rekla mi doktorica ocemo ubrzat ja kazem moze, vec sam se pripremila na rucno sirenje i da ce bolit, medjutim samo mi je prstima malo izmasirala da valjda prosiri ne znam, uglavnom nije bilo bolno. Pitala sam je sto misli hoce uskoro, a kaze da se nada da hoce 😂
    Plodna voda ok.
    Pregled u utorak.
    Cekamo i dalje. Sinoc sam tako malo spavala, peru me hormoni na najjace, strah me cekanja poroda u nedogled, strah me indukcije, strah me poroda samog po sebi, gdje god se okrenem od toga ne veseli me nista ako me kuzite 😂 rado bih volila da se pokrene samo od sebe i da sto prije pocne jer prije ce zavrsiti…

Što u tim tjednima znači uskoro haha 🤣
    Gdje je izmasirala da i ja pokušam 🤣🤣🤣🤣

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

Queen_of_North
    11. Prosinac 2022. 13:04

BlairWaldorf

Avocado

Cure molim vas pomoc… već par dana jako kašljem, nos mi je začepljen i uho, ugl koma sam… ali najgori mi je taj kašalj koji se ne smiruje. Pijem sirup od bijelog slijeza i Isla pastile… u petak sam otišla na hitnu, kažu pluća čista…
    Tri dana ne spavam već, osjećam se koma i ne prestajem kašljati… mogu li naštetiti bebi?
    Šta da radim i di da odem? Na hitni ginekološki u bolnicu di idem u TA? običnu hitnu? Da čekam sutra dr.obiteljske medicine?😩😩😩

Ja sam se prehladila isto. Nos mi je začepljen, grlo prestalo, pila isla pastile. Kašalj ne. Mene od prehlade boli glava i zubi. Na korak sam da uzmem paracetamol, sto vi mislite?
    Mislim da ne mozes naskoditi bebi, poduzela si sve mjere puno čaja, meda, limuna i da što prije prođe.

Paracetamol se smije u trudnoci tako da bez ikakvih problema mozes uzeti.

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

BlairWaldorf
    11. Prosinac 2022. 13:08

Queen_of_North

BlairWaldorf

Avocado

Paracetamol se smije u trudnoci tako da bez ikakvih problema mozes uzeti.

Ma nekako bi probala izgurati i bez s obzirom da nemam temp. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Queen_of_North
    11. Prosinac 2022. 13:09

Avocado

Uuuu ja sam imala problema s kasljem, na kraju mi je samo pomoglo vrijeme.🤯
    Pila sam islandski lisaj, pastile, cajeve, bijeli sljez,...ma nista mi nije pomoglo, nego za nekoliko dana je proslo a tako sam grozno kasljala, bilo me strah koliko kasljem da ne bi sto bilo bebici. Srecom, sve ok.
    Meni su se od zacepljenosti nosa/uha upalili sinusi, od tad odrzavam uvijek vlazne nosnice, aqua maris 2-3x dnevno i bude mi ok. Po potrebi ako treba inhalacija. Jer sve je to povezano uho,grlo,nos....
    Ja da sam na tvom mjestu bih, ako mogu cekati, isla sutra u doktora opce prakse. Ako ne, onda obicna hitna. Nisam sigurna za TA koliko bi oni tu mogli pomoci.

2020- Nase prvo sunce ❤️

Queen_of_North
    11. Prosinac 2022. 13:13

lil_me

Queen_of_North

S pregleda sam, otvorena 2 cm, nema nekog pomaka, rekla mi doktorica ocemo ubrzat ja kazem moze, vec sam se pripremila na rucno sirenje i da ce bolit, medjutim samo mi je prstima malo izmasirala da valjda prosiri ne znam, uglavnom nije bilo bolno. Pitala sam je sto misli hoce uskoro, a kaze da se nada da hoce 😂
    Plodna voda ok.
    Pregled u utorak.
    Cekamo i dalje. Sinoc sam tako malo spavala, peru me hormoni na najjace, strah me cekanja poroda u nedogled, strah me indukcije, strah me poroda samog po sebi, gdje god se okrenem od toga ne veseli me nista ako me kuzite 😂 rado bih volila da se pokrene samo od sebe i da sto prije pocne jer prije ce zavrsiti…

Što u tim tjednima znači uskoro haha 🤣
    Gdje je izmasirala da i ja pokušam 🤣🤣🤣🤣

Hahah a baš, a to znači samo uskoro 😂 opet ništa konkretno.😂
    Pa ne znam jel to bilo pokusaj rucnog otvaranja ali bez bolova, a citala sam po netu da to uzasno boli. Zanima me u utorak hocu li biti sto 'otvorenija' zbog tog. 😀
    Cula sam i da cucnjevi mogu potaknuti pa mi je to jos preostalo, par cucnjeva napraviti u danu i zadrzati nekoliko sekundi, nemam sto izgubiti, nista mi ne preostaje vise...

2020- Nase prvo sunce ❤️

• Ana_
    11. Prosinac 2022. 13:20

Ursula čestitam od srca ❤️❤️❤️❤️

👱‍♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
    👨‍🦱 40, normo
    04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
    11.05. Beta 9dnt 215
    13.05. Beta 11dnt 457
    It's a boy 💙

04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
    10/2024 novi postupak, IVF, test ❌

01/2025 novi postupak

santina
    11. Prosinac 2022. 14:06

Ursula, cestitke na bebici. Sada uzivajte, mazite se 🥰 a tebi zelim brz oporavak!

Lonmi
    11. Prosinac 2022. 14:55

Rucno otvaranje je brutalno bolno, 3 puta su mi to radili, uzas. 
    Izgleda da su nam svima krivi datumi, ove kasnije su vise trudne nego mi 😂😂
    Tko zna sta ce sutra sa mnom, mozda sam vec i na 8 cm 😂, lezim doma i tipkam 😂😂😂. 
    Nezz sta to mene otvara, a da ne osjecam. 
    I opet su mi ti cm tak.... moze se beba ne spustiti itd., opet biti briga s izgonom. Najbolje da krene samo. 
    Nek krene vise. 
    Ja se osjecam bolje nego u 15tt. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.