Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BlairWaldorf
    10. Prosinac 2022. 23:35

lil_me

A isto haha, upalim Netflix, pa mi odjednom dodje da moram tražiti po forumima razne gluposti 🤣🤣
    Imaš li kakav prijedlog, neke razbibrige božićne za pogledati?
    Ne osjetim da mi se bol širi u trbuh, baš nikako, samo imam veći pritisak dolje kad se ustanem..
    A leđa bole sve jače, baš onaj dolje dio… I onda stane..
    Baš tako neka dva sata drzi s malim pauzama pa stane.. ne znam.. samo da sve bude u redu svima ♥️

Ja krenula gledati gilmorice ❤️🤷

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    10. Prosinac 2022. 23:37

Queen_of_North

lil_me

A isto haha, upalim Netflix, pa mi odjednom dodje da moram tražiti po forumima razne gluposti 🤣🤣
    Ne osjetim da mi se bol širi u trbuh, baš nikako, samo imam veći pritisak dolje kad se ustanem..
    Baš tako neka dva sata drzi s malim pauzama pa stane.. ne znam.. samo da sve bude u redu svima ♥️

Hmm, ja sam zadnje gledala Anatomy of scandal i bila mi je bas dobra serijica, drzala me skroz do kraja… The empress mi je isto dobra bila, The crown… Sad sam pocela malo Intimacy, mogla bi biti zanimljiva… A sto se tice bas bozicnih, nisam za sad nista bozicno gledala iako vidim da ih je dosta doslo na netflix, znaju ti filmovi biti rađeni bas sablonski, da vec u startu znas kako ce zavrsit a onda mi to nije zanimljivo, i jos kad ih razvodne da rastegnu radnju… 🤮 Ako imas koju preporuku, piši😀✌️

Od bozićnih sam pogledala novi s Lindsey Lohan. Simpa 🥰

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

lil_me
    10. Prosinac 2022. 23:41

BlairWaldorf

Queen_of_North

lil_me

Hmm, ja sam zadnje gledala Anatomy of scandal i bila mi je bas dobra serijica, drzala me skroz do kraja… The empress mi je isto dobra bila, The crown… Sad sam pocela malo Intimacy, mogla bi biti zanimljiva… A sto se tice bas bozicnih, nisam za sad nista bozicno gledala iako vidim da ih je dosta doslo na netflix, znaju ti filmovi biti rađeni bas sablonski, da vec u startu znas kako ce zavrsit a onda mi to nije zanimljivo, i jos kad ih razvodne da rastegnu radnju… 🤮 Ako imas koju preporuku, piši😀✌️

Ej i meni je bio, volim takve filmove za Božić...
    Na hrt2 ima uvijek negdje oko 13h film, pa si ja navecer vratim, bude onih slatkih, obiteljskih

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

santina
    11. Prosinac 2022. 02:44

Evo da se i ja malo javim. U srijedu su mi pokusali skidsti serklaz. Prosli je sa problemima, nisam sigurna ni dw wu skinuli...Od cetv noc sam u bolnici. Citav cetv sam imala kao neke kontrakcije, pa bolove skroz nisko, ali to toliko kratko trajalo da ssm znala da ne mogu bit prave kontrakcije, da bi na kraju imala i sukrvicu. 
    Dodjem u bolnicu, otvorena i dalje samo 1cm, dr rece serklaz kao da nije skinut, imam taj obruc od serklaza, kao zica i ne mrda. Ali je beba bila strasno nemirna, da ni mjere na uzv nije mogla uzeti. Na kraju se sutradan sve smirilo i sad bas miruje, nista se ne desava. Sem sto imam svaki dan smedjkasti iscjedak.. 
    Tesko mi je bit u bolnici, dok mala kuci... ali sta ja mogu..hofam po hodniku koliko mogu, ali mozete misliti kako to izgleda nakon 4.5 mjeseca lezanja. 
    Sretno nam cure i da sto prije krene, nama koje smo u terminu.

UrsulaBaby
    11. Prosinac 2022. 08:17

Curke, da vam javim evo da nekoj mozda olaksam.. Rodila sam sinoc u 3:30 sve hvala Bogu dobro, mali Stipe je poranio 9 dana al ima 3850.
    Boli, i boli al se izdrzi sve. Pukao mi je vodenjak u 10h, dosla u bolnicu u 10:30 i doktor mi rekao da sigurno necu rodit do danas nego nekad poslepodne.. I pogrijesio
    Prvorotkinja sam, pa mi je sve bilo cudno i nisam znala.. Vidim boli me, spojili me na ctg i otvorena 4 cm a bila 2.. i malo po malo nagurala sam do kraja za par sati iako je prva beba i iako su prognozirali da cu se mucitit jos. 

Podrska za sve, mozemo mi to ❤️❤️❤️💪🏽💪🏽

ZM: 15.03.2022
    TERMIN:20.12.2022
    Cekamo malog Stipu 💙
    🤰🏻❤️

Queen_of_North
    11. Prosinac 2022. 08:26

UrsulaBaby

Curke, da vam javim evo da nekoj mozda olaksam.. Rodila sam sinoc u 3:30 sve hvala Bogu dobro, mali Stipe je poranio 9 dana al ima 3850.
    Boli, i boli al se izdrzi sve. Pukao mi je vodenjak u 10h, dosla u bolnicu u 10:30 i doktor mi rekao da sigurno necu rodit do danas nego nekad poslepodne.. I pogrijesio
    Prvorotkinja sam, pa mi je sve bilo cudno i nisam znala.. Vidim boli me, spojili me na ctg i otvorena 4 cm a bila 2.. i malo po malo nagurala sam do kraja za par sati iako je prva beba i iako su prognozirali da cu se mucitit jos.

Podrska za sve, mozemo mi to ❤️❤️❤️💪🏽💪🏽

Cestitam ti od srca, bas mi je drago❤️... Malo lijepih vijesti, jedno vrijeme su stizale bebe svaki dan, sada zatisje 😀 nadam se da ce mo i mi koje svaki dan cekamo ❤️❤️😍

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

lil_me
    11. Prosinac 2022. 09:17

Ursula čestitke ♥️♥️ nek ste živi i zdravi, brz oporavak ♥️

Kod mene se sve smirilo, izgleda da ću ja kao Lonmi i Queen, sve cure sa sličnim terminom su dosta prije, a mi izgleda i za njih nosimo 🤣🤣🤣🤣

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

Lonmi
    11. Prosinac 2022. 09:21

Draga Ursula pa i ti si nas prosla. Cestitam ti od srca ❤️
    Queen sto je to kod nas 😂❤️, pa pogle da nas svi prolaze. Tebi ce ovi pregledi potaknuti, mene i od tog sparaju 😂, sutra mi puse inducirano za vratom.
    Lil_me samo opusteno, vjeruj mi lakse je prvi put psihicki jer ne znas sta te ceka.
    Tako je meni sad zelja da nebi bilo inducirano jer sam to prosla, ovo prirodno bi ipak bilo novo pa ne znam kako je tocno, a rekla sam vec blazeno neznanje 😂
    Znam da boli, to mora, ali mozda je lakse ipak to tvoj organizam kontrolira, a ne kemija. 

SAYuRI
    11. Prosinac 2022. 09:23

BlairWaldorf

A tu li si? 😂 Nisi rodila jos eh? neka neka samo ti uzivaj i gledaj, dok mozes 😂😂😘😘😘 Samo da ti mahnem …

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

Queen_of_North
    11. Prosinac 2022. 10:54

S pregleda sam, otvorena 2 cm, nema nekog pomaka, rekla mi doktorica ocemo ubrzat  ja kazem moze, vec sam se pripremila na rucno sirenje i da ce bolit, medjutim samo mi je prstima malo izmasirala da valjda prosiri ne znam, uglavnom nije bilo bolno. Pitala sam je sto misli hoce uskoro, a kaze da se nada da hoce 😂
    Plodna voda ok.
    Pregled u utorak.
    Cekamo i dalje. Sinoc sam tako malo spavala, peru me hormoni na najjace, strah me cekanja poroda u nedogled, strah me indukcije, strah me poroda samog po sebi, gdje god se okrenem od toga ne veseli me nista ako me kuzite 😂 rado bih volila da se pokrene samo od sebe i da sto prije pocne jer prije ce zavrsiti... 

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.