![](/media/img/4a/ab/c6eac7aad6fbd901ddf7.jpeg)
Queen, kako si ti?
Sve ok, tu i tamo lazne kontrakcije mi budu i to je to, bas nikakvih naznaka da bi moglo ista brzo biti.
Sad kad ne mogu vise nista uciniti mi je naglasak da budem koliko toliko psihicki ok, vidim da me ostajanje kuci ubija jer samo mislim kad ce krenit porod i listam po forumima pa nastojim negdje otici, cisto da skrenem paznju.
Bas sam citala po netu pa pise kao da je frustracija, nemoc i ljutnja sasvim normalna, ocekivana emocija kod prenesenih trudnoca. Kod mene je kljucni bio taj termin, do tad sam bila ok, nadala se sad ce sad ce, a kad je vec preslo 3,4 dana iz poroda...to je druga prica skroz 😂
Kako si ti?
Ja: 30
On: 36
2020- Nase prvo sunce ❤️
7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️
Queen, kako si ti?
Sve ok, tu i tamo lazne kontrakcije mi budu i to je to, bas nikakvih naznaka da bi moglo ista brzo biti.
Sad kad ne mogu vise nista uciniti mi je naglasak da budem koliko toliko psihicki ok, vidim da me ostajanje kuci ubija jer samo mislim kad ce krenit porod i listam po forumima pa nastojim negdje otici, cisto da skrenem paznju.
Bas sam citala po netu pa pise kao da je frustracija, nemoc i ljutnja sasvim normalna, ocekivana emocija kod prenesenih trudnoca. Kod mene je kljucni bio taj termin, do tad sam bila ok, nadala se sad ce sad ce, a kad je vec preslo 3,4 dana iz poroda…to je druga prica skroz 😂
Kako si ti?
Isto neki lažni me uhvate, 5-6 puta zabilježim i nema ih više 🤷
I ja sam danas na advent išla i malo više hodala, stepenice, daleko parkirali, a ono ništa.. ali eto prošlo vrijeme da nisam mislila samo kad će kad će...
Meni je tek sutra termin, i sve se mislim kako ću se tad osjećati 🤣🤣, od toliko mirovanja, prijetećeg prijevremenog, imala sam tri doktora kroz trudnoći, svi su bili da samo 36 TT dočekaš, pa sad imam osjećaj da sam prenijela 5 dana 😏
ZM 7.3
Prvi pregled 29.4. :)
Bol/stezanje mi nikako ne prelazi u trbuh, samo je u leđima, i kao da je konstantno tu 🤔
Možda je i od čišćenja, sutra svakako imam pregled, pa ćemo vidjeti
Lonmi, može li se išta dogoditi kad si toliko otvorena, je li sex riskantan 🤔
Hm, meni je stezanje samo u trbuhu, baš se jako stvrdne trbuh i traje neko vrijeme pa popusti, uz to znaju biti grčevi u trbuhu kao menstrualni, ja sam shvatila da bi to trebali biti lažni trudovi. Jesam li dobro zaključila? 🤔
Nemam pravilnih razmaka između kontrakcije, ali kad krene zna biti po sat dva tih stezanju u nepravilnim razmacima pa onda 2 sata ništa i slično. Ako sam dobro skužila, kod pravih trudova bol kreće iz leđa i širi se na trbuh.
Ja planiram idući vikend probati srediti prozore čisto da nemoram kasnije, a ako potakne porod isto mi je ok jer bum ionako tad punih 38 tt. 😁
Čitala sam da se bebe pred porod umire, a ovaj moj stalno divlja tak da ni sama više ne znam, čini mi se da je sve to tak individualno
Hej pa gdje se tebi zuri roditi ? 🤷
Ma ne žuri mi se, al kak čitam iskustva drugih koji su mirovali onda si mislim bolje se malo aktivirati nego da prenesem 🤣🙈 ja isto od 20 tt mirujem jer kao cerviks je skraćen. Misla sam nema šanse da dočekam ove tjedne, a kak se čini i ja bum možda prenjela. Iskreno ja bi voljela roditi nakon idućeg vikenda jer već mi sve postaje ful teško 😉
I ja mislim da bi mogla prenijeti. 🤷🤦 Kažu da je češće kod žena koje nose mušku djecu 🤷
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Bol/stezanje mi nikako ne prelazi u trbuh, samo je u leđima, i kao da je konstantno tu 🤔
Možda je i od čišćenja, sutra svakako imam pregled, pa ćemo vidjeti
Lonmi, može li se išta dogoditi kad si toliko otvorena, je li sex riskantan 🤔
Hm, meni je stezanje samo u trbuhu, baš se jako stvrdne trbuh i traje neko vrijeme pa popusti, uz to znaju biti grčevi u trbuhu kao menstrualni, ja sam shvatila da bi to trebali biti lažni trudovi. Jesam li dobro zaključila? 🤔
Nemam pravilnih razmaka između kontrakcije, ali kad krene zna biti po sat dva tih stezanju u nepravilnim razmacima pa onda 2 sata ništa i slično. Ako sam dobro skužila, kod pravih trudova bol kreće iz leđa i širi se na trbuh.
Ja planiram idući vikend probati srediti prozore čisto da nemoram kasnije, a ako potakne porod isto mi je ok jer bum ionako tad punih 38 tt. 😁
Čitala sam da se bebe pred porod umire, a ovaj moj stalno divlja tak da ni sama više ne znam, čini mi se da je sve to tak individualno
Hej pa gdje se tebi zuri roditi ? 🤷
Ma ne žuri mi se, al kak čitam iskustva drugih koji su mirovali onda si mislim bolje se malo aktivirati nego da prenesem 🤣🙈 ja isto od 20 tt mirujem jer kao cerviks je skraćen. Misla sam nema šanse da dočekam ove tjedne, a kak se čini i ja bum možda prenjela. Iskreno ja bi voljela roditi nakon idućeg vikenda jer već mi sve postaje ful teško 😉
I ja mislim da bi mogla prenijeti. 🤷🤦 Kažu da je češće kod žena koje nose mušku djecu 🤷
Gledaj to s vedrije strane. Jesti ces doma kolace za Bozic 😂
E ako onu noć ono nije bio slizni čep, sad definitivno je..
Samo što nije nikakav pokazatelj skorog poroda
ZM 7.3
Jutro cure..
Vidim jos da ste neke u komadu..
Evo da se malo i ja javim jer bas ne stignem sad nam je Dora sve vise i vise budna pa sam stalno oko nje..
Evo od jutros me bas krenulo kud nisam spavala kako treba jer beba se budi i trazi siku
Kud odes na toalet i ugledas gore na gacicama krv kazem muzu de pogledaj nesto se dogadja s ranom kad on pogleda rana moja otvorena,sad evo idemo na hitnu ginekologiju pa su mi rekli uzet bris da se vidi da nije pod upalom kojim slucajem..
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Jutro cure..
Vidim jos da ste neke u komadu..
Evo da se malo i ja javim jer bas ne stignem sad nam je Dora sve vise i vise budna pa sam stalno oko nje..
Evo od jutros me bas krenulo kud nisam spavala kako treba jer beba se budi i trazi siku
Kud odes na toalet i ugledas gore na gacicama krv kazem muzu de pogledaj nesto se dogadja s ranom kad on pogleda rana moja otvorena,sad evo idemo na hitnu ginekologiju pa su mi rekli uzet bris da se vidi da nije pod upalom kojim slucajem..
Keti, samo uzivaj sa svojom Doricom 🥰🥰
Da nije koji šav pukao? Ili?
ZM 7.3
Lil_me, jel ti danas termin i pregled? Ima li kakvih promjena? Kod mene nista novog, tu i tamo me strecnu ove lazne kontrakcije.
2020- Nase prvo sunce ❤️
Danas je termin, ali je pregled jučer bio, sljedeći pregled u četvrtak...
Sinoć su mi tako pravilna stezanja bila svakih 11 minuta sigurno neka tri sata i otisla sam spavati, mislila sam da će me probuditi jači, pa reko da odmorim..
Jutros se probudila i ništa, uglavnom bebicu osjetim..
Stvarno se mislim koliko bolno će biti kad budu pravi trudovi 😔🤣
ZM 7.3
Danas je termin, ali je pregled jučer bio, sljedeći pregled u četvrtak…
Sinoć su mi tako pravilna stezanja bila svakih 11 minuta sigurno neka tri sata i otisla sam spavati, mislila sam da će me probuditi jači, pa reko da odmorim..
Jutros se probudila i ništa, uglavnom bebicu osjetim..
Stvarno se mislim koliko bolno će biti kad budu pravi trudovi 😔🤣
Jesi sto otvorena?
A za bolove hehe, a vidjet ces 😀 mozda budes jedna od sretnica koje to navodno ne boli puno, nisam nikad takvu upoznala, ali navodno postoje u bespucima interneta 😀
Kod nas je pregled na sam termin i onda svako drugi dan uzv i plodna voda, po potrebi ctg.
Mene je isto neku noc pred spavanje tako bolilo svako 10ak minuta, medjutim onda sam zaspala i ujutro niceg nije bilo. 😂
Bas planiram sutra pitati na pregledu sto cemo i kako cemo dalje, sutra sam sesti dan, iskreno me pocinje biti strah od potencijalnih komplikacija jer kazem ipak je sesti dan to...
2020- Nase prvo sunce ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji