Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lil_me
    08. Prosinac 2022. 20:34

Lonmi

Ja, ti i lil_me smo zadnje sad 😂
    Ma lil_me ce to ekspresno sad na termin 😂

Haha, nadam se da se nećemo namučiti.. 
    Dok čekam, odlučila sam napraviti raspucance pa da imam što za grickati od dosade 🤣

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

Baćo
    08. Prosinac 2022. 20:37

Klarolina cestitam !!! 🥰🥰🥰

Ja danas s pregleda. 37+5, beba procjenjena na 3600g 🫣
    Nema nikakvih naznaka da ce brzo 😅

24.12.2022. 💙

• klarolina
    08. Prosinac 2022. 20:39

Hvala vam svima 💕
    Je, i ja još ne mogu vjerovati koliko brzo je to išlo. Na kraju nisam stigla dobiti ni klizmu ni epiduralnu, predrađaonu nisam ni vidjela. Mislila sam da me čekaju sati mučenja a na kraju evo cijeli se dan mazimo u sobi. Glasa se ko mačić mali i taaaaaako je medeni. Srećom ne treba inkubator, grijemo se koža na kožu i još uvijek ne mogu vjerovati i zahvalna sam do neba što je dobro, diše samostalno i papa. Samo da mi ne dobije žuticu i brzo smo mi doma. 
    Stvarno i iskreno vam želim svakoj ovakav porod!
    Plus, cure koje se nadate svaki čas da stvarno krene svaki čas ili je već krenulo 😘

Lonmi
    08. Prosinac 2022. 21:10

Martina2020

Klarolina čestitam 🌹 uživajte 🥰
    Lonmi još jedan ljuti kebab i udri po čučnjevima , možda pukne vodenjak i krene 🤞kaj si rekla koji je to tak flegma doktor? Bilopavlovic?

Upravo jedem 😂
    Ma sad cu ja na muza 😂😂😂😂, nit nezz jel se smije s tom otvorenoscu, valjda da 😂, mozda se nesto pokrene 😂
    Ma da, ali nisam nista lose s tim mislila, samo je opusteniji, ne cacka, ne forsira, lijepo kaze samo vi pricekajte itd., sta je sasvim ok 😊. 

• Salvatore19
    09. Prosinac 2022. 03:56

klarolina

Drage moje, stigao je moj dječak s 2600g i 47cm u ravno 35. tjednu.
    Ujutro ustala na wc, vratila se u krevet, osjetila mokro i ustala, u tom trenu filmski vodopad. Krenuli u bolnicu i tad su krenuli lagani trudovi, do bolnice imamo 5-10minuta i dok smo došli i pregledali me i smjestili u radaonu, nisam ležala 30min i već je bio izgon. Sve u svemu, 2 sata od pucanja vodenjaka do držanja bebe na prsima :D

Cestitam! I drago mi je da nije trebao inkubator!
    Mi smo prosli jako slicnu situaciju, samo smo mi tocno u 36+0, isto tako ujutro ustala na wc, i krenulo filmski. Rodio se nas djecak, 3080g i 48cm 😊 samo kaj je meni porod trajao 12h haha, ali nema veze. 
    Mi smo uhvatili zuticu u bolnici. Cinilo mi se to tada strasno i samo sam htjela doma, a nikako... i plakala sam i osjecala se grozno... ali nije to tako strasno, proci ce. Bolje da je tamo dok je pod zuticom tako mali. Pisem ovo za slucaj da se dogodi (meni su rekli kod prijevremeno rodenih da je cesto), da se ne sekiras i razbijas glavu zasto i kad cete doma itd. Moj je bio jakooo uspavan od te zutice, 1 dan je bio na fototerapiji, a zut je bio sigurno 2tj skoro. Redovno su vadili krv da provjeravaju bilirubin. Nadam se da ce kod vas sve biti dobro, ali ako ista trebas, javi se 😊

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

• klarolina
    09. Prosinac 2022. 06:23

Salvatore19

klarolina

Drage moje, stigao je moj dječak s 2600g i 47cm u ravno 35. tjednu.
    Ujutro ustala na wc, vratila se u krevet, osjetila mokro i ustala, u tom trenu filmski vodopad. Krenuli u bolnicu i tad su krenuli lagani trudovi, do bolnice imamo 5-10minuta i dok smo došli i pregledali me i smjestili u radaonu, nisam ležala 30min i već je bio izgon. Sve u svemu, 2 sata od pucanja vodenjaka do držanja bebe na prsima :D

Cestitam! I drago mi je da nije trebao inkubator!
    Mi smo prosli jako slicnu situaciju, samo smo mi tocno u 36+0, isto tako ujutro ustala na wc, i krenulo filmski. Rodio se nas djecak, 3080g i 48cm 😊 samo kaj je meni porod trajao 12h haha, ali nema veze.
    Mi smo uhvatili zuticu u bolnici. Cinilo mi se to tada strasno i samo sam htjela doma, a nikako… i plakala sam i osjecala se grozno… ali nije to tako strasno, proci ce. Bolje da je tamo dok je pod zuticom tako mali. Pisem ovo za slucaj da se dogodi (meni su rekli kod prijevremeno rodenih da je cesto), da se ne sekiras i razbijas glavu zasto i kad cete doma itd. Moj je bio jakooo uspavan od te zutice, 1 dan je bio na fototerapiji, a zut je bio sigurno 2tj skoro. Redovno su vadili krv da provjeravaju bilirubin. Nadam se da ce kod vas sve biti dobro, ali ako ista trebas, javi se 😊

Hvala ti puno <3
    A što bude bude, naravno da bi svi doma što prije al ako bude trebalo, tu smo di jesmo i trebamo biti.  Kako je maleni sad? Jel imate ikakve posebne upute s obzirom da se požurio? 

Lonmi
    09. Prosinac 2022. 08:09

Satsuke ti si dobila drip?
    Koliki je malenom bio bilirubin? Mojoj prvoj kceri grozno visok, jos mi je i cimerica rekla da nikad uspavanije dijete nije vidjela. Ja sam dusu proplakala od toga, zato jer mi nije mogla sisati zbog pospanosti. Nakraju smo na kontroli i neke tablete dobile jer je stvarno bila grozna zutica. Ja sam to sve prepisala induciranom porodu koji i nije predugo trajao za prvorotku (moje srece s otvorenoscu kao i sad makar trudova nema), ali namucile smo se uzas kod izgona i ja beba. 

Lonmi
    09. Prosinac 2022. 08:13

Mislim zutica nije cudna pojava kod bebica, bez obzira termin ili ranije, ali bar su mi sestre na odjelu pricale da su bebice rođene induciranim porodom sklonije i zutica je puno, puno jaca. Ne mora biti kod svakoga, ali navodno kod vecine. 

BlairWaldorf
    09. Prosinac 2022. 10:23

Hvala na odgovorima. Nastavit ću onda piti novalac i željezo, ali isto ne bi sirup zbog stolice nego ga ću unositi kroz hranu/piće pojačano. 
     Karolina čestitke ❤️
    Ugl. imam jedno malo neupućeno pitanje ali ... ja mogu otići roditi bilo gdje? Naime do sad je bila vinogradska u djiru ali koliko vidim svaki put kad idem na pregled guzve su nenormalne i predomisljam se za sveti duh. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Satsuke
    09. Prosinac 2022. 10:50

Hej cure. Evo da se javim malo s dojmovima. Dakle, u utorak navečer bio je hitan carski rez, nakon 14h poroda, jer se nisam dovoljno otvarala. Tako je jednostavno trebalo biti i ja sam sretna da je sve završilo kako treba. Rez me bolio prvi dan - srijeda, kad baš nisam mogla hodati, ali zato mi je danas već puno bolje. Sporije se krećem, ali nemq nekih velikih bolova i dojim normalno i družim se s mališanom.🤍
    Želim vas ohrabriti u smislu da čak i ako ne prođe sve idealno, nemojte se bojati jer brzo dolazi na svoje. Sretno curama koje su i niskom startu. Šaljem puno pusica😘

Zagreb, 32g.
    🍼🐣Očekivani termin 1.12.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.