Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lonmi
    08. Prosinac 2022. 17:34

Queen boli me to uopce citati. Gle moguce da je trudnoca manja i bebe nisu spremne, sta cemo. Ja sam te laznjake imala prekjucer u bolnici na ctgu, nest jos malo doma i od onda nista, nista. Kao da sam u 15 tt, a ne u 40. Prvi put nisam bila toliko nestrpljiva koliko sam sad jer eto uz malu i sve obaveze tesko mi je vec i dosta. Cak sam i noc provela bez trunke boli, da me mala nije probudila koji put spavala bi ko top. Hoce tebi i ti pregledi pokrenuti, mene brine jako plodna voda koje ima ali nisu gledali kakva je, a vec cu biti 40+4 na slj pregledu. Tebi gledaju s onim aminoskopom?
    Inace i tu uzimaju svaki dr dan, ali ovaj doktor totalna flegma neka, nit gledao nit se uzrujava, tocno me iznenadilo da me stavio za 4 dana. U prvoj sam isla za 2 dana. 

Queen_of_North
    08. Prosinac 2022. 17:34

ikica_90

Ja sam pitala u TA što sve treba nastaviti piti nakon što rodim, i za prenatalne vitamine (Novalac) kažu da bi bilo dobro piti sve dok dojim, heferol (željezo) nastaviti barem mjesec dana nakon poroda, a onda ponoviti krvnu sliku pa ovisno o njoj odlučiti, euthyrox se može odmah isključiti čim se napravi iz krvi TSH, pa ako je TSH ok onda prekinuti (nakon poroda on više ne mora biti kao u trudnoći do 2.5, već može biti do 4), folnu ne trebam piti (ja cijelu trudnoću pijem onu od 5mg) 😁

Daaa, zeljezo obavezno, ja sam pila sok od cikle, aronije i te stvari jer me heferol zatvarao. A nastavila sam piti tablete, bilo me strah opadanja kose pa sam ih nastavila piti da se lakse tijelo vrati u normalu. 

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

Inna_92
    08. Prosinac 2022. 17:41

Klarolina čestitam! 🥰❤️
    Ajme kako ti se brzo pokrenulo, a ja planiram roditi sat vremena dalje od mjesta gdje stanujem, mislim da ću se naručiti u TA i tu malo bliže.😄

👩 31 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 37 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF - 4 🐧🐧🐧🐧*4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙

Queen_of_North
    08. Prosinac 2022. 17:44

Lonmi

Queen boli me to uopce citati. Gle moguce da je trudnoca manja i bebe nisu spremne, sta cemo. Ja sam te laznjake imala prekjucer u bolnici na ctgu, nest jos malo doma i od onda nista, nista. Kao da sam u 15 tt, a ne u 40. Prvi put nisam bila toliko nestrpljiva koliko sam sad jer eto uz malu i sve obaveze tesko mi je vec i dosta. Cak sam i noc provela bez trunke boli, da me mala nije probudila koji put spavala bi ko top. Hoce tebi i ti pregledi pokrenuti, mene brine jako plodna voda koje ima ali nisu gledali kakva je, a vec cu biti 40+4 na slj pregledu. Tebi gledaju s onim aminoskopom?
    Inace i tu uzimaju svaki dr dan, ali ovaj doktor totalna flegma neka, nit gledao nit se uzrujava, tocno me iznenadilo da me stavio za 4 dana. U prvoj sam isla za 2 dana.

Da, gledaju amnioskopom. Pitam se koliko je to mala trudnoca kad se i ovako vodim da je  jedan tjedan manja trudnoca po ultrazvuku? Nemam pojma.
    A za nestrpljivost te skroz razumijem, i samoj mi je tako, kad znam sto me ceka volila bih se toga sto prije rijesiti.  I tesko mi je, i teska sam sama sebi i bas mi je vise pun kufer svega, mali triba van😂 
    A mozda se tebi pokrene,ipak si 5 cm to je pola puta bez bolova, nije bas lako dogurati ni do tih 5.. U nas toleriraju 10 dana a sve me strah i toga, koliko ce to biti veliko dite i jos ako induciraju a dite ni tad ne bude spremno,jao jao... Evo pisem svasta,ne znam ni sama, sto mi stvari na pameti, ma samo da nam pocne i da zgotovimo sto prije 🤞😍
    Jesmo ja i ti ostale same ovdje? Cini mi se da su druge zene za kraj prosinca ili u sijecnju 🤗

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

lil_me
    08. Prosinac 2022. 17:52

Queen_of_North

Lonmi

Da, gledaju amnioskopom. Pitam se koliko je to mala trudnoca kad se i ovako vodim da je jedan tjedan manja trudnoca po ultrazvuku? Nemam pojma.
    A za nestrpljivost te skroz razumijem, i samoj mi je tako, kad znam sto me ceka volila bih se toga sto prije rijesiti. I tesko mi je, i teska sam sama sebi i bas mi je vise pun kufer svega, mali triba van😂
    A mozda se tebi pokrene,ipak si 5 cm to je pola puta bez bolova, nije bas lako dogurati ni do tih 5.. U nas toleriraju 10 dana a sve me strah i toga, koliko ce to biti veliko dite i jos ako induciraju a dite ni tad ne bude spremno,jao jao… Evo pisem svasta,ne znam ni sama, sto mi stvari na pameti, ma samo da nam pocne i da zgotovimo sto prije 🤞😍
    Jesmo ja i ti ostale same ovdje? Cini mi se da su druge zene za kraj prosinca ili u sijecnju 🤗

Meni je za dva tri dana termin, sve što me presiječe mislim eto ga, i ono se smiri .. i onda se mislim...ok....možda bolje da se to ne dogodi baš danas i tako u krug haha

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

• leptirić007
    08. Prosinac 2022. 17:57

Evo ženske i nas sa pregleda kod privatnika. Muž zaželio još jednu slikicu s obzirom da mi moja socijalna ne printa fotkice. Uglavnom kod nas je sve ok, sad smo na 2270 g +/- naravno. Pitala sam ga za štucanje jer me počelo brinut, svaki dan bar jednom štucamo. Uglavnom odgovor je da vježba disanje sada i da je to u redu. Trenutno je u položaju glavom prema dolje i nogu si je mala gurnula u oko  idući tjedan sam zadnji put kod socijalne i dalje ide bolnica...od tog imam unaprijed ogroman strah, ne sviđa mi se ideja da će me u trudničkoj stalno netko drugi pregledavat

santina
    08. Prosinac 2022. 18:15

klarolina

Drage moje, stigao je moj dječak s 2600g i 47cm u ravno 35. tjednu.
    Ujutro ustala na wc, vratila se u krevet, osjetila mokro i ustala, u tom trenu filmski vodopad. Krenuli u bolnicu i tad su krenuli lagani trudovi, do bolnice imamo 5-10minuta i dok smo došli i pregledali me i smjestili u radaonu, nisam ležala 30min i već je bio izgon. Sve u svemu, 2 sata od pucanja vodenjaka do držanja bebe na prsima :D

Draga Klarolina cestitam ti na rodjenju tvog djecacica. Bio je nestrpljiv da upozna i mazi se sa mamom. 😊 drago mi je syo si u svemu tome imala relativno lak porod. Bebac je vec u veoma dobrim tjednima, tako da ne brines. Ima odlicnu tezinu za taj period. Zelim ti brz oporavak!

lil_me
    08. Prosinac 2022. 18:36

Jao Karolina 😍
    Stvarno ćeš bebi imati što pričati kako je stigla na svijet.. sve najbolje vam želim, da ste živi i zdravi ♥️
    Brz oporavak ♥️

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

Lonmi
    08. Prosinac 2022. 19:45

Ja, ti i lil_me smo zadnje sad 😂
    Ma lil_me ce to ekspresno sad na termin 😂

Martina2020
    08. Prosinac 2022. 19:56

Klarolina čestitam 🌹 uživajte 🥰
    Lonmi još jedan ljuti kebab i udri po čučnjevima , možda pukne vodenjak i krene 🤞kaj si rekla koji je to tak flegma doktor? Bilopavlovic?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.