Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Queen_of_North
    08. Prosinac 2022. 13:11

Lonmi

Queen_of_North

Lonmi, jel ti danas pregled?
    Kod mene nista osobito novog, nocas oko 1:30 su me probudile lazne kontrakcije, donji dio ledja i stezanje trbuha i trajalo sve do 3, i naravno stalo.
    Malo sam psihicki obeshrabrena jer imam osjecaj da necu nikada roditi, nadala sam se da cu ovu trudnocu zavrsiti prije termina, ovako samo si produzujem agoniju, a pogotovo kada cujem neke zene s terminima iza moga vec rodile… Valjda me hormoni peglaju, nekako mi vise svega dosta, i odlazaka u bolnicu i cekanja….

Da, cekam.
    I meni je dosta i stvarno bi htjela da to krene, da mi bude lakse. Sad isto svaki drugi dan pregled, danas ni nezz jel ce me gledati ili sta. S obzirom da je guzva u radaoni sumnjam da ce me slati na inducirani, ali pusti.
    I ja sam mislila da ce ici samo, jos me ova s tim mirovanjem gnjavila bezveznim 3 tj, a cemu. Znala sam da nema sanse da ja rodim prije. Ove moje cure se nedaju i nedaju van, ni prva ni ova sad.

Suosjecam s tobom, tocno znam kako se osjecas, sve isto sam prosla i prolazim samo sta su moji muski 😂
    Javi kako je proslo.  🤞

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

• klarolina
    08. Prosinac 2022. 13:28

Drage moje, stigao je moj dječak s 2600g i 47cm u ravno 35. tjednu. 
    Ujutro ustala na wc, vratila se u krevet, osjetila mokro i ustala, u tom trenu filmski vodopad. Krenuli u bolnicu i tad su krenuli lagani trudovi, do bolnice imamo 5-10minuta i dok smo došli i pregledali me i smjestili u radaonu, nisam ležala 30min i već je bio izgon. Sve u svemu, 2 sata od pucanja vodenjaka do držanja bebe na prsima :D

Lonmi
    08. Prosinac 2022. 14:42

Queen ma nakraju cu roditi tamo oko Bozica, mozda je i trudnoca manja, tko zna.
    Klarolina cestitke i moram priznati da ti zavidim na brzom porodu ❤️
    Bebica je s tobom? Brzo se oporavi.
    Evo Queen sluzbeno ce nas ovdje sve zene sa kasnijim terminima proci, a i ti ces mene 😂
    Ja cu kititi bor u bolnici 😂

Lonmi
    08. Prosinac 2022. 14:44

Jel su vama iza 40 tt svakih dva dana pregledi? Mene danas nisu gledali, rekao je da cemu da opet dira, jedino mi nisu stanje plodne vode gledali, ali ima je dovoljno i stavili mi pregled u ponedjeljak s nadom da ce do onda samo. 

BlairWaldorf
    08. Prosinac 2022. 16:40

Cure jeste nastavile piti prenatalne (novalac) i nakon trudnoće ili nesto drugo ? Ili nista ? 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Tina0409
    08. Prosinac 2022. 16:42

klarolina

Ujutro ustala na wc, vratila se u krevet, osjetila mokro i ustala, u tom trenu filmski vodopad. Krenuli u bolnicu i tad su krenuli lagani trudovi, do bolnice imamo 5-10minuta i dok smo došli i pregledali me i smjestili u radaonu, nisam ležala 30min i već je bio izgon. Sve u svemu, 2 sata od pucanja vodenjaka do držanja bebe na prsima :D

Cestitam🎉💖

03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
    13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
    30.01.23. 👶🏼💖

Queen_of_North
    08. Prosinac 2022. 16:45

Klarolina, cestitam od srca ❤️❤️❤️
    Lonmi, sto da ti kazem...😂 Jucer poznanica rodila a termin joj bio 27.12., eto sta vise reci...🤦
    S ove pozicije mi inducirani ne zvuci tooooliko lose samo da rodim, iako vjerojatno nisam svjesna toga sta pisem 😂 bas me cijelo jutro hormoni peglali, od tih pripremnih ne mogu spavati a on njih nis koristi, samo ujutro izgledam ko zombi, ma ne znam bas mi se sve vise skupilo. Nastojim se nekako zabaviti drugim stvarima samo da ne mislim o tome, ali tesko kad podsvijest vrti svoje 😂
    A sto se tice samih pregleda, kod nas svako drugi dan gledaju otvorenost i plodnu vodu plus ctg po potrebi, ali su guzve groznee... Sutra imam pregled pa sve javim sto ce reci, najgore mi sto cu se nacekati ko budala za 2 minute pregleda..🤦🤦

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

• Ana_
    08. Prosinac 2022. 16:47

klarolina

Čestitam ❤️❤️❤️
    Baci nam malo sretne prašine da i mi ostale imamo takve porode 😍😍😍
    Makar, meni do bolnice treba oko 35-40min, meni može i 2.5 sata od pucanja vodenjaka do bebe na prsima 🤣🤣

👱‍♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
    👨‍🦱 40, normo
    04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
    11.05. Beta 9dnt 215
    13.05. Beta 11dnt 457
    It's a boy 💙

04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
    10/2024 novi postupak, IVF, test ❌

01/2025 novi postupak

• ikica_90
    08. Prosinac 2022. 17:22

klarolina

Draga čestitam ti i nadam se da će i nas ostale tako sreća potrefiti da u tako kratkom vremenu rodimo i da se ne patimo 🥰😘 drago mi je da je sve prošlo super, želim ti brz oporavak i čim prije povratak kući 🥰

👱‍♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
    🧔'88, normozoospermia

AIH 11/2021, beta ❌
    AIH 12/2021, beta ❌
    IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
    12/22 baby boy 💙
    FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
    10/2024 baby boy 💙🍼

• ikica_90
    08. Prosinac 2022. 17:26

Ja sam pitala u TA što sve treba nastaviti piti nakon što rodim, i za prenatalne vitamine (Novalac) kažu da bi bilo dobro piti sve dok dojim, heferol (željezo) nastaviti barem mjesec dana nakon poroda, a onda ponoviti krvnu sliku pa ovisno o njoj odlučiti, euthyrox se može odmah isključiti čim se napravi iz krvi TSH, pa ako je TSH ok onda prekinuti (nakon poroda on više ne mora biti kao u trudnoći do 2.5, već može biti do 4), folnu ne trebam piti (ja cijelu trudnoću pijem onu od 5mg) 😁

👱‍♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
    🧔'88, normozoospermia

AIH 11/2021, beta ❌
    AIH 12/2021, beta ❌
    IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
    12/22 baby boy 💙
    FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
    10/2024 baby boy 💙🍼

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.