Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lonmi
    07. Prosinac 2022. 15:34

Klarolina ja sam se ponadala kako je iza pregleda krenulo jace stezati da ce sad krenuti ono pravo kod mene i stvarno me do 2i30 stezalo, a od onda nista, klasika dalje 😔
    Sad me i boli i ne boli, pritisak imam uzasni. To sam ne znas vise sta da radis. Otvaram se jako i brzo, a kontrakcije mi nisu nist specijalno. 

buhtlica23
    07. Prosinac 2022. 16:14

Cure cestitam svima koje su rodile u meduvremenu. Malo mi je tesko popratiti forum uz buhtlicu. Dosle smo kuci,izvadili su mi kopce. Privikavamo se jedna na drugu. Moram priznati da je beba za pozelit. Papa i spava i smjeska se 😍
    Imam pitanje ako neka od vas zna vezano uz porodiljni, tamo na papiru je bilo za napisati termin poroda. E sad s obzirom da sam ja rodila sa 37+3  trebam li ja njima nesto javljati vezano uz to? Bili smo jucer rjesavati papire u maticnom i tamo su rekli da cemo njenu zdravstvenu dobiti kroz 15 dana. Znaci oni bi to trebali vidjeti u sustavu no ne znam jesam li duzna ista javljati i igra li to kakvu ulogu ?

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• klarolina
    07. Prosinac 2022. 16:45

Lonmi

Klarolina ja sam se ponadala kako je iza pregleda krenulo jace stezati da ce sad krenuti ono pravo kod mene i stvarno me do 2i30 stezalo, a od onda nista, klasika dalje 😔
    Sad me i boli i ne boli, pritisak imam uzasni. To sam ne znas vise sta da radis. Otvaram se jako i brzo, a kontrakcije mi nisu nist specijalno.

Koja je ovo igra živaca 😅 a gle, možda sam totalno u krivu jer je moje iskustvo u porodima nula, ali bolje lagano i brzo otvaranje uz blage trudove nego trudovi koji trgaju kosti a jedva da ista otvaraju, šta ne? Čak se tješim da je sreća u nesreći, budući da sam prvorotka, ako dođem jako otvorena da će sve to brže ići. Iako bih radije još koji tjedan al bit će kako bude 

Martina2020
    07. Prosinac 2022. 17:52

Lonmi pa super da ti je tako, to je super dobro, znas da one zadnje trudove ne mozes promašiti, bolnica ti je blizu, dodes i rodis u pol sata bez dripa bez ičega 😊 to je super scenarij, nek ti bude tak brzo i lako 🥰 moja mama je sestru tak rodila, s tim da je ona dan prije bila na kontroli, uopce nije bila otvorena, nist, proplakala je taj dan posteno jer je imala isto dva teska poroda prije s menom i bratom i mislila je da ju opet isto ceka, a bila u terminu i drugi dan lagana stezanja cijeli dan, kad je odlucila priznati da vise ne moze jer nam je jos cijeli rucak napravila i sve po kuci, tata i ja ju vozili u bolnicu i za 25 min javlja da je rodila 🙃😉😊 nismo znali da li bi joj vjerovali ili ne 😅 ja sam imala 20 god, tak da se svih detalja sjećam, a ona 38. Zelina svima takav porod, i sebi 🙈 makar do sad nisam imala sreće, ali eto sve je moguće 

Martina2020
    07. Prosinac 2022. 17:56

Evo jos jedan super primjer za ohrabrenje, rodakinja rodila tam na ulazu u ctg na hodniku, nije stigla skinuti traperice dalje od koljena, da je na samo jednom semaforu bilo crveno, rodila bi u autu 😅 nist ju nije boljelo uopce do izgona skoro 😅 

keti91
    07. Prosinac 2022. 18:02

buhtlica23

Cure cestitam svima koje su rodile u meduvremenu. Malo mi je tesko popratiti forum uz buhtlicu. Dosle smo kuci,izvadili su mi kopce. Privikavamo se jedna na drugu. Moram priznati da je beba za pozelit. Papa i spava i smjeska se 😍
    Imam pitanje ako neka od vas zna vezano uz porodiljni, tamo na papiru je bilo za napisati termin poroda. E sad s obzirom da sam ja rodila sa 37+3 trebam li ja njima nesto javljati vezano uz to? Bili smo jucer rjesavati papire u maticnom i tamo su rekli da cemo njenu zdravstvenu dobiti kroz 15 dana. Znaci oni bi to trebali vidjeti u sustavu no ne znam jesam li duzna ista javljati i igra li to kakvu ulogu ?

Od sada se sve u maticnom uredu rjesava a oni vide sve,osim sto ces morat za porodiljni otic predat i cekat onda vise od mjesec dana cekat rjesenje al zdrastvenu dobijes u roku od 7dana tako sam barem ja 

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

lil_me
    07. Prosinac 2022. 18:39

Martina2020

Evo jos jedan super primjer za ohrabrenje, rodakinja rodila tam na ulazu u ctg na hodniku, nije stigla skinuti traperice dalje od koljena, da je na samo jednom semaforu bilo crveno, rodila bi u autu 😅 nist ju nije boljelo uopce do izgona skoro 😅

Ma ohrabrila si nas ajme 🤣🤣🤣🤣
    Kad je prije toga bila na pregledu?

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

• klarolina
    07. Prosinac 2022. 18:47

lil_me

Martina2020

Ajme 😳 mislim da ću držat noge u autu skupljene ko da mi život ovisi o tome 😂
    A mislim, meni doktorica je rekla ak počnem nešto osjećati da ne čekam jer bi moglo ići jako brzo ako ja ne osjećam trudove a već sam na pola otvorena 😬 

Martina2020
    07. Prosinac 2022. 18:59

Cure vjerujte da je takav porod premija prema indukciji na dripu 🙃 u najgorem slučaju ako vidis da ne mozes stoci, zoves hitnu i sutra si u 24h 😅 ali takvi slučajevi su stvarno rijetki, iz mojeg iskustva to su prave sretnice , blago njima 

Martina2020
    07. Prosinac 2022. 19:00

lil_me

Martina2020

Tjedan dana prije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.