![](/media/img/5d/5a/9ae03a3907cbf1e66c75.jpeg)
Klarolina ja sam se ponadala kako je iza pregleda krenulo jace stezati da ce sad krenuti ono pravo kod mene i stvarno me do 2i30 stezalo, a od onda nista, klasika dalje 😔
Sad me i boli i ne boli, pritisak imam uzasni. To sam ne znas vise sta da radis. Otvaram se jako i brzo, a kontrakcije mi nisu nist specijalno.
Cure cestitam svima koje su rodile u meduvremenu. Malo mi je tesko popratiti forum uz buhtlicu. Dosle smo kuci,izvadili su mi kopce. Privikavamo se jedna na drugu. Moram priznati da je beba za pozelit. Papa i spava i smjeska se 😍
Imam pitanje ako neka od vas zna vezano uz porodiljni, tamo na papiru je bilo za napisati termin poroda. E sad s obzirom da sam ja rodila sa 37+3 trebam li ja njima nesto javljati vezano uz to? Bili smo jucer rjesavati papire u maticnom i tamo su rekli da cemo njenu zdravstvenu dobiti kroz 15 dana. Znaci oni bi to trebali vidjeti u sustavu no ne znam jesam li duzna ista javljati i igra li to kakvu ulogu ?
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Klarolina ja sam se ponadala kako je iza pregleda krenulo jace stezati da ce sad krenuti ono pravo kod mene i stvarno me do 2i30 stezalo, a od onda nista, klasika dalje 😔
Sad me i boli i ne boli, pritisak imam uzasni. To sam ne znas vise sta da radis. Otvaram se jako i brzo, a kontrakcije mi nisu nist specijalno.
Koja je ovo igra živaca 😅 a gle, možda sam totalno u krivu jer je moje iskustvo u porodima nula, ali bolje lagano i brzo otvaranje uz blage trudove nego trudovi koji trgaju kosti a jedva da ista otvaraju, šta ne? Čak se tješim da je sreća u nesreći, budući da sam prvorotka, ako dođem jako otvorena da će sve to brže ići. Iako bih radije još koji tjedan al bit će kako bude
Lonmi pa super da ti je tako, to je super dobro, znas da one zadnje trudove ne mozes promašiti, bolnica ti je blizu, dodes i rodis u pol sata bez dripa bez ičega 😊 to je super scenarij, nek ti bude tak brzo i lako 🥰 moja mama je sestru tak rodila, s tim da je ona dan prije bila na kontroli, uopce nije bila otvorena, nist, proplakala je taj dan posteno jer je imala isto dva teska poroda prije s menom i bratom i mislila je da ju opet isto ceka, a bila u terminu i drugi dan lagana stezanja cijeli dan, kad je odlucila priznati da vise ne moze jer nam je jos cijeli rucak napravila i sve po kuci, tata i ja ju vozili u bolnicu i za 25 min javlja da je rodila 🙃😉😊 nismo znali da li bi joj vjerovali ili ne 😅 ja sam imala 20 god, tak da se svih detalja sjećam, a ona 38. Zelina svima takav porod, i sebi 🙈 makar do sad nisam imala sreće, ali eto sve je moguće
Evo jos jedan super primjer za ohrabrenje, rodakinja rodila tam na ulazu u ctg na hodniku, nije stigla skinuti traperice dalje od koljena, da je na samo jednom semaforu bilo crveno, rodila bi u autu 😅 nist ju nije boljelo uopce do izgona skoro 😅
Cure cestitam svima koje su rodile u meduvremenu. Malo mi je tesko popratiti forum uz buhtlicu. Dosle smo kuci,izvadili su mi kopce. Privikavamo se jedna na drugu. Moram priznati da je beba za pozelit. Papa i spava i smjeska se 😍
Imam pitanje ako neka od vas zna vezano uz porodiljni, tamo na papiru je bilo za napisati termin poroda. E sad s obzirom da sam ja rodila sa 37+3 trebam li ja njima nesto javljati vezano uz to? Bili smo jucer rjesavati papire u maticnom i tamo su rekli da cemo njenu zdravstvenu dobiti kroz 15 dana. Znaci oni bi to trebali vidjeti u sustavu no ne znam jesam li duzna ista javljati i igra li to kakvu ulogu ?
Od sada se sve u maticnom uredu rjesava a oni vide sve,osim sto ces morat za porodiljni otic predat i cekat onda vise od mjesec dana cekat rjesenje al zdrastvenu dobijes u roku od 7dana tako sam barem ja
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Evo jos jedan super primjer za ohrabrenje, rodakinja rodila tam na ulazu u ctg na hodniku, nije stigla skinuti traperice dalje od koljena, da je na samo jednom semaforu bilo crveno, rodila bi u autu 😅 nist ju nije boljelo uopce do izgona skoro 😅
Ma ohrabrila si nas ajme 🤣🤣🤣🤣
Kad je prije toga bila na pregledu?
ZM 7.3
Prvi pregled 29.4. :)
Ajme 😳 mislim da ću držat noge u autu skupljene ko da mi život ovisi o tome 😂
A mislim, meni doktorica je rekla ak počnem nešto osjećati da ne čekam jer bi moglo ići jako brzo ako ja ne osjećam trudove a već sam na pola otvorena 😬
Cure vjerujte da je takav porod premija prema indukciji na dripu 🙃 u najgorem slučaju ako vidis da ne mozes stoci, zoves hitnu i sutra si u 24h 😅 ali takvi slučajevi su stvarno rijetki, iz mojeg iskustva to su prave sretnice , blago njima
Tjedan dana prije
Sortiraj odgovore
Najstariji