Laki2015 da iako pijem još uvijek prenatal,matičnu i vitamin C eto nije me mimoišlo🙈..bitno da ide nabolje da se mogu usredotočiti sad pred kraj na bitno što dolazi🤱🏽..Je ovo nam je prvo dijete i dugoočekivano🍀..Jučer sam baš bila na pregledu,sve je ok zasada🙏🏽..malena ima 2900 zasad..tvoja?
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽
Martina ja ti umjesto trudova osjecam takvi pritisak dolje da me strah uopce pomisliti na seks trenutno, budem vidla.
Tak sam ti ja, sama u subotu, al anesteziologa nije bilo 🥴
Do sutra cu donijeti odluku.
I ja sam ostala za 1. mjesec…
Cure sretno vam na porodima,nadam se da će proći onako kako vi želite.❤️
03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
30.01.23. 👶🏼💖
Ne sjećam se tko je pitao tko je ostao za 1.mjesec, meni je tad kao termin ali nema teorije da izdržim 😅
Lonmi, vidjela sam da si napisala da misliš da je to pregled pokrenuo, to si i ja mislim u mom slučaju jer sam u ponedjeljak bila u bolnici od 8 do 14 i tri osobe su me pregledavale za otvorenost (sad u retrospektivi, šta nisam odbila..). Tak da sljedeći tjedan na kontroli (kako ovo ludo optimistično zvuči) mislim da ću odbiti vaginalni pregled :/
A ovaj dio za indukciju, skroz te kužim, ak ti je tako bilo prvi put nije ni čudo da sad ne zelis, ali ne znam tko je napisao, možda nije losa opcija pristati pod uvijetom da ti daju epiduralnu? Kakvo je stanje sad?
Mene cijelu noć mučili ko menstrualni grcevi, sad je stalo ali imam osjećaj da sam navukla sve dodatne dane koje sam mogla
Da se i ja javim 🤗
Jutros je rodjen mali Patrik carskim rezom, spinalna anestezija. Patrik je velika beba, 4180 g i 52 cm.. sve je super proslo hvala Bogu 🥰🥰🥰
Cestitam curama koje su rodile 🤗
Čestitke 🥳🎊 želim ti brz oporavak 😁😘
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermia
AIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Došao i naš Mihael. Završila na carskom rezu jer se nakon 14h i dalje nisam baš otvarala. Sad malo boli rez, ali bit će to ok. Beban je presladak😎🤍
Čestitam draga 🥳😘 želim ti brz oporavak i da brzo idete kući 😘🥰
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermia
AIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Evo mene s pregleda. Punih 38 tt. Ctg u redu, ne očitava trudove. Cerviks čl. prsta dug, uloživ za jagodicu. Uterus za A, voda stoji. Zadnji put je cerviks bio uloživ za vršak prsta. Koja je razlika ?
Pitala za ultrazvuk, zadnji put raden u 33 tjednu, mjere bile ok, težinu nisam saznala. 😬 Doktor kaže daj mi taj nalaz da ga pročitam, kaže sve ok, sljedeći put ćemo ti napraviti ultrazvuk.
Tako da ja praktički od biometrije ni ne znam težinu, ali kažu da je sve ok.
Ugl. Mislim da ovo dijete neće tako skoro 🤷🙈🥰
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Zene moje, nakon par sati cekanja konacno dosla na red, uzv ok, otvorena 1 prst 😢 nadala sam se vise da cu biti otvorena, tako da vjerojatno nece skoro 🤯
Kako sam se nacekala, pustio me doma bez ctg-a, kaze doci cu ionako za 2 dana pa cemo tada pogledati...
Lonmi, ima li promjena ili je sve isto?
Ja: 30
On: 36
2020- Nase prvo sunce ❤️
7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️
Evo da se i ja malo javim, i ja sam ostala za 1 mjesec ☺️
Jučer pregled, sve u redu, bebač 2,850 gr. To mi je bio zadnji pregled kod mog ginekologa, sad se trebam naručiti u bolnicu na dogovor da vidimo hoće li opet biti carski 🙈
🙋🏻♀️27 🙋🏻♂️38
2018 💒👫🏻
2019 baby B 👦🏻💙
5/2021 missed.ab 10tj 💔
🌈 2022 baby N 👶💙
Zene moje, nakon par sati cekanja konacno dosla na red, uzv ok, otvorena 1 prst 😢 nadala sam se vise da cu biti otvorena, tako da vjerojatno nece skoro 🤯
Kako sam se nacekala, pustio me doma bez ctg-a, kaze doci cu ionako za 2 dana pa cemo tada pogledati…
Lonmi, ima li promjena ili je sve isto?
Ma kad krenu kakvi trudovi brzo ces se ti otvoriti, bar te ne ganjaju s induciranjem.
Sve isto, malo prije su me opet stisnule par put kontrakcije i to je to. Vec sam mozda i na 7cm, a doma zujim okolo i cekam.
Sortiraj odgovore
Najstariji