Pozdrav trudnicama,skoro sam pisala na ovoj stranici,ali trudnice nisu bile raspolozene za odgovor😃Ima li nas jos sa terminom kraj decembra?Kako s3 osecate i ima li nervoze,pogotovo sada po ovom tmurnom vremenu?Pozdrav za sve😘
Pozdrav i tebi😀..ima..termin mi je stara godina pa ćemo vidjeti kad će malena odlučiti prije ili poslije🤭..trenutno bolesna sa glupostima pa ne stignem još osjetiti uzbuđenje i nervozu dok ne prođe😉
Kako se ti osjećaš?
Tu smo onda,meni je termin 30.12.,pa cemo videti u kojoj ce godini😃A prehladila se,jel?
Osecam se umorno od nesanice,beba je nisko,pa wc svaki cas,pa malo nervoza ali sve u svemu nije strasno.I kod tebe malena?😍
a da svašta nešto..prehlada,gljivice(prvi puta u životu🙈)..nos začepljen,pa kad kašljem kako kažeš wc obavezno🤭pa me muž zeza eto ti ćeš hendlati malenu bez problema..ionak se budiš svaki sat…iscrpljujuće ali ajde sve polako prolazi🙏🏽..U Zagrebu rađaš ili?
Auu,sada ti je bas falila prehlada😏Opao malo imunitet,i gljivice ukazuju na to,ali bice to ok😄Ne,ja sam iz Srbije😌Jel prvo dete?
Lonmi htjela sam ti napisati neki dan ali jednostavno nisam stigla 🙈 vidla sam da si napisala da ste probali i sex, ali poanta je bez kondoma 🙈 guglaj 😉 mozda da jos to probas prije ? Jer sperma zapravo potice trudove. Mislim, stetiti ne moze...

Laki2015 da iako pijem još uvijek prenatal,matičnu i vitamin C eto nije me mimoišlo🙈..bitno da ide nabolje da se mogu usredotočiti sad pred kraj na bitno što dolazi🤱🏽..Je ovo nam je prvo dijete i dugoočekivano🍀..Jučer sam baš bila na pregledu,sve je ok zasada🙏🏽..malena ima 2900 zasad..tvoja?
🙋🏽♀️-42g. 🙋♂️-44g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔,7 mj fet ❌
9mj.🙏🏽🥳💜..prvi uzv💖🤞🏽🌟..sve u redu..❤️..cekamo prenatal💓🤰🏽
Martina ja ti umjesto trudova osjecam takvi pritisak dolje da me strah uopce pomisliti na seks trenutno, budem vidla.
Tak sam ti ja, sama u subotu, al anesteziologa nije bilo 🥴
Do sutra cu donijeti odluku.

I ja sam ostala za 1. mjesec…
Cure sretno vam na porodima,nadam se da će proći onako kako vi želite.❤️
03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
30.01.23. 👶🏼💖
Ne sjećam se tko je pitao tko je ostao za 1.mjesec, meni je tad kao termin ali nema teorije da izdržim 😅
Lonmi, vidjela sam da si napisala da misliš da je to pregled pokrenuo, to si i ja mislim u mom slučaju jer sam u ponedjeljak bila u bolnici od 8 do 14 i tri osobe su me pregledavale za otvorenost (sad u retrospektivi, šta nisam odbila..). Tak da sljedeći tjedan na kontroli (kako ovo ludo optimistično zvuči) mislim da ću odbiti vaginalni pregled :/
A ovaj dio za indukciju, skroz te kužim, ak ti je tako bilo prvi put nije ni čudo da sad ne zelis, ali ne znam tko je napisao, možda nije losa opcija pristati pod uvijetom da ti daju epiduralnu? Kakvo je stanje sad?
Mene cijelu noć mučili ko menstrualni grcevi, sad je stalo ali imam osjećaj da sam navukla sve dodatne dane koje sam mogla
Da se i ja javim 🤗
Jutros je rodjen mali Patrik carskim rezom, spinalna anestezija. Patrik je velika beba, 4180 g i 52 cm.. sve je super proslo hvala Bogu 🥰🥰🥰
Cestitam curama koje su rodile 🤗
Čestitke 🥳🎊 želim ti brz oporavak 😁😘
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermia
AIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Došao i naš Mihael. Završila na carskom rezu jer se nakon 14h i dalje nisam baš otvarala. Sad malo boli rez, ali bit će to ok. Beban je presladak😎🤍
Čestitam draga 🥳😘 želim ti brz oporavak i da brzo idete kući 😘🥰
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermia
AIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Evo mene s pregleda. Punih 38 tt. Ctg u redu, ne očitava trudove. Cerviks čl. prsta dug, uloživ za jagodicu. Uterus za A, voda stoji. Zadnji put je cerviks bio uloživ za vršak prsta. Koja je razlika ?
Pitala za ultrazvuk, zadnji put raden u 33 tjednu, mjere bile ok, težinu nisam saznala. 😬 Doktor kaže daj mi taj nalaz da ga pročitam, kaže sve ok, sljedeći put ćemo ti napraviti ultrazvuk.
Tako da ja praktički od biometrije ni ne znam težinu, ali kažu da je sve ok.
Ugl. Mislim da ovo dijete neće tako skoro 🤷🙈🥰
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Zene moje, nakon par sati cekanja konacno dosla na red, uzv ok, otvorena 1 prst 😢 nadala sam se vise da cu biti otvorena, tako da vjerojatno nece skoro 🤯
Kako sam se nacekala, pustio me doma bez ctg-a, kaze doci cu ionako za 2 dana pa cemo tada pogledati...
Lonmi, ima li promjena ili je sve isto?
Ja: 30
On: 36
2020- Nase prvo sunce ❤️
7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji