Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    💜Medenko
    07. Prosinac 2022. 10:01

mari88

Da se i ja javim 🤗
    Jutros je rodjen mali Patrik carskim rezom, spinalna anestezija. Patrik je velika beba, 4180 g i 52 cm.. sve je super proslo hvala Bogu 🥰🥰🥰
    Cestitam curama koje su rodile 🤗

Čestitke mama💙💙..stvarno pravi veliki dečko..bitno da je sve dobro❣️

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽

💜Medenko
    07. Prosinac 2022. 10:05

Satsuke

Došao i naš Mihael. Završila na carskom rezu jer se nakon 14h i dalje nisam baš otvarala. Sad malo boli rez, ali bit će to ok. Beban je presladak😎🤍

Čestitke na novom članu💙💙

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽

• Doryna29
    07. Prosinac 2022. 10:06

Queen_of_North

Doryna29

Ana_

Satsuke čestitke 💙💙💙

Tko nam je ostao za 1.mjesec? Nema nas baš 😂

Cestitam svima mama 🥰🥰🥰 da se sto brze oporavite i uzivate kod kuce sa svojim bebicama ☺️

Ja sam evo ostala za 1mjesec 🙈 Danas po korigiranom tocno 34tj (po zm 35tj pa ne znam kako se na kraju racuna za termin poroda).
    Meni je bebica stalno na zadak okrenuta, doduse ja imam septum pa dr. misli da je mozda moguce da se radi toga niti ne moze okrenuti…vidjet cemo sto ce biti u narednim tjednima :)

Meni se tako trudnoca mjerila za tjedan manja. Dakle, bila sam trudna po recimo ZM 9 tjedana, a po uzv 8 tjedana, i na kraju smo gledali termin po uzv-u, tako se cijelo vrijeme gledala trudnoca,napredak i to… Tako mi je u obje trudnoce bilo 😀
    Obzirom da sam prenijela sad vec obe trudnoce, kad jos dodam i tu stavku da je za tjedan dana ajmo reci duza trudnoca, pitam se koliko sam ja to trudna sve skupa😂😂😂

E pa da, bas cu danas pitati dr. za to, iako su mi dopust sad otvorili po terminu koji je po zm. 
    Ma lakse mi je kad su korigirali jer prije tog je stalno bilo beba je manja, treba pratiti protoke pa stalno neki pregledi i sad je konacno sve kako i treba biti 

Martina2020
    07. Prosinac 2022. 10:11

Čestitam svim mamama na bebicama 🌹🌹🌹 nek su zdravi i veseli 😊❤️
    I sretno nama koje jos cekamo 🙏🍀
    Lonmi želim ti od srca da ti se danas samo pokrene da ne moras na indukciju, tak je meni bilo prvi put, dva tjedna sam hodala okolo 5 cm otvorena, nisam trudove te uopce osjecala, i na kraju sam pristala na indukciju u 41.tj. jer mi je vec bilo dosta....
    Ja sam jucer bila prvi put na ctg.u u bolnici, doktor je korigirao termin po uzv.u na 06.01. kak i treba biti, do sad mi se vodilo 27.12. i tak mi je i rodiljni otvoren. Ctg uredan, protoci uredni, kontrola za tjedan dana. Pitala sam ga za epiduralnu, rekao je da generalno nema nikakvog problema ako je anesteziolog dostupan, ali da ga ne zovu u noci, i to ne da oni ne zele nego anesteziolog ocito nije voljan (pretpostavljam da spava makar je na poslu 😑🤔). I da kaj se njih tice, kao da imaju svojeg anesteziologa samo za ginekologiju, da bi svi mogli dobiti epi, ali taj jedan po smjeni je za cijelu bolnicu i sve odjele.. 

Lonmi
    07. Prosinac 2022. 10:20

Martina pa to sam nisi pametan, komentirao je samo kako bi njima bilo najlakse da ostanem, ujutro buse vodenjak i idemo. Reko znam 😂. I jel ti dugo trajalo? Meni je inducirano ukupno 10h, al od toga onih groznih bolova 2,3h.
    Bas me zanima sta ce sutra, ja se evo odluciti ne mogu. Nije mi toliko zbog mojih bolova, nego sam taj stres za bebu koju umjetni trudovi guraju van, pa veca mogucnost zutice opet, a to mi je grozno, i zmuceno, umorno dijete. Ne mora biti opet tako, ali ono... nebi htjela. 

Lonmi
    07. Prosinac 2022. 10:22

E da, znam da nemaju na raspolaganju anesteziologa. Mislim bilo bi super da rodiliste koje epidural ima na raspolaganju onda to isto moze u bilo koje doba dati, kuzim da to njima nije nikakvi problem, bocnu i olaksaju ti, nije njima u interesu da se mi patimo, ali eto. Ovisi i o njemu i sta mozes. 
    Inducirani porodi bi bili po meni lakse prihvatljivi uz epiduralnu 😂

Martina2020
    07. Prosinac 2022. 10:34

Taj prvi kad sam bila otvorena 5 cm od prve kapljice dripa do rođenja mojeg sad već velikog dečka, znači 2 h i 35 min. O bolovima na dripu ti ne moram pričati, ali eto nije dugo trajalo pa ok, nisam ni popucala ni rezana bila tak da nakon izgona kao da nikad nisam bila trudna ni nisam rodila. Da sam bila pametna, bila bi tražila epidural jer je bila subota i nikoga osim mene nije bilo u rađaoni, a vjerujem da kroz vikend ni nemaju operacije dogovorene , osim hitnih, pa je sigurno bila sansa. Ali eto, prvi put ne znas koja je to razina boli i kaj te ceka :) Drugi porod , druga indukcija, otvorena tek 1 cm, ali moralo se, isto se nisam mogla odlučiti, ali kad su mi to jutro djetetu pali otkucaji na ctg.u, vidis da nemas kaj cekati, isplakala se i idemo. Isto nisam trazila epidural jer sam mislila da bude brzo gotovo kao prvi put. I taj put je bilo kao tvoj prvi put. Od 9 ujutro do 18:40 navečer, zadnja 2 - 3 h se pogubis od bolova. Sad ako budem morala opet na indukciju, sad bas razmišljam, ja sam toliko puta pomogla i nikad nist trazila zauzvrat, imam puno nacina da se gospodin anesteziolog probudi i u noci, i ne bude mi zao to traziti

Martina2020
    07. Prosinac 2022. 10:37

Lonmi ja bi na tvojem mjestu s tih 5 cm pristala pod uvjetom da ti daju epiduralnu i mislim da bi bila brzo gotova, ako je vec dogovoreni inducirani, onda znaju i za kad trebaju traziti anesteziologa, tj. Jednostavno ga pitati nek veli kad moze i tak onda i oni krenu

• Laki2015
    07. Prosinac 2022. 10:44

💜Medenko

Laki2015

💜Medenko

Laki2015

Pozdrav trudnicama,skoro sam pisala na ovoj stranici,ali trudnice nisu bile raspolozene za odgovor😃Ima li nas jos sa terminom kraj decembra?Kako s3 osecate i ima li nervoze,pogotovo sada po ovom tmurnom vremenu?Pozdrav za sve😘

Pozdrav i tebi😀..ima..termin mi je stara godina pa ćemo vidjeti kad će malena odlučiti prije ili poslije🤭..trenutno bolesna sa glupostima pa ne stignem još osjetiti uzbuđenje i nervozu dok ne prođe😉
    Kako se ti osjećaš?

Tu smo onda,meni je termin 30.12.,pa cemo videti u kojoj ce godini😃A prehladila se,jel?
    Osecam se umorno od nesanice,beba je nisko,pa wc svaki cas,pa malo nervoza ali sve u svemu nije strasno.I kod tebe malena?😍

a da svašta nešto..prehlada,gljivice(prvi puta u životu🙈)..nos začepljen,pa kad kašljem kako kažeš wc obavezno🤭pa me muž zeza eto ti ćeš hendlati malenu bez problema..ionak se budiš svaki sat…iscrpljujuće ali ajde sve polako prolazi🙏🏽..U Zagrebu rađaš ili?

Auu,sada ti je bas falila prehlada😏Opao malo imunitet,i gljivice ukazuju na to,ali bice to ok😄Ne,ja sam iz Srbije😌Jel prvo dete?

Martina2020
    07. Prosinac 2022. 10:46

Lonmi htjela sam ti napisati neki dan ali jednostavno nisam stigla 🙈 vidla sam da si napisala da ste probali i sex, ali poanta je bez kondoma 🙈 guglaj 😉 mozda da jos to probas prije ? Jer sperma zapravo potice trudove. Mislim, stetiti ne moze...  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.