![](/media/img/a1/d5/cdf97738b765276d4598.jpeg)
Angeleyes, Mari88, Satsuke čestitaaaaam! 😍
👩 31 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 37 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF - 4 🐧🐧🐧🐧*4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
Došao i naš Mihael. Završila na carskom rezu jer se nakon 14h i dalje nisam baš otvarala. Sad malo boli rez, ali bit će to ok. Beban je presladak😎🤍
Čestitam, brz oporavak..ma samo traži prve dane nešto za bolove, kasnije će sve bit super..ja sam samo prva dva dana tražila voltaren injekcije, kasnije mi više nije trebalo
4.08.2019 baby girl👶
1/2021 blighted ovum
25.11.2022. baby boy👶
Čestitke svima (pozaboravljala sam nadimke) ❤️❤️
Cure koje ste rodile, je li se vi negdje čujete ili?
Mislim da ću ja spamati grupu o dojenju, presvlačenju, kakicama.. Kako vam ide? Kako ste?
Lonmi 🤔, ti si fenomen 😅 ili?
Koliko si udaljena od bolnice, na koliko osjetiš ta stezanja?
ZM 7.3
Prvi pregled 29.4. :)
Mislim da ću ja spamati grupu o dojenju, presvlačenju, kakicama.. Kako vam ide? Kako ste?
A ne znam ti sta reci evo. Sad se opet sve smirilo.
Ma kazem ti i prvi put je tako bilo, otvorenost imam, trudovi blagi ili nikakvi. Mislim to nije super, jer je to onda za inducirano.
Pa ima ti tu jos cura koje imaju otvorenost, a trudove ne osjete bas, evo i klarolina ti je pisala, samo sam ja u terminu.
I jos milijuni zena imaju slicnu situaciju, nije to filmski, pukne vodenjak pa idemo roditi. Imas tu svakakvih cudnih situacija, a i sve ovisi i o tvojoj toleranciji na bol. Mozda bi ovo moje stezanje neku drugu zenu vec na koljena bacilo, a mene ne boli tako strasno.
Sad su bili na svakih 20 min cca, mislim da ce ovu noc krenuti, samo ja to osjecam kao jaki pritisak.
Došao i naš Mihael. Završila na carskom rezu jer se nakon 14h i dalje nisam baš otvarala. Sad malo boli rez, ali bit će to ok. Beban je presladak😎🤍
Cestitam na Mihaelu,tebi zelim brz oporavak,jesu ti dali inekciju za bolove? Ako nisu trazi..
Meni su ujutro i navecer davali inekcijs za bol,i plus uz to inekcija u stomak 🥰🥰
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
A ne znam ti sta reci evo. Sad se opet sve smirilo.
Ma kazem ti i prvi put je tako bilo, otvorenost imam, trudovi blagi ili nikakvi. Mislim to nije super, jer je to onda za inducirano.
Pa ima ti tu jos cura koje imaju otvorenost, a trudove ne osjete bas, evo i klarolina ti je pisala, samo sam ja u terminu.
I jos milijuni zena imaju slicnu situaciju, nije to filmski, pukne vodenjak pa idemo roditi. Imas tu svakakvih cudnih situacija, a i sve ovisi i o tvojoj toleranciji na bol. Mozda bi ovo moje stezanje neku drugu zenu vec na koljena bacilo, a mene ne boli tako strasno.
Sad su bili na svakih 20 min cca, mislim da ce ovu noc krenuti, samo ja to osjecam kao jaki pritisak.
I onda su ti s prvim djetetom dali drip i probušili vodenjak, koliko si tad bila otvorena?
Zato se mislim, mozda su ti trudovi jaki za otvaranje, samo ih ti ne osjetiš tako ..
Ako imaš blaga stezanja i otvaraš se, šta još treba? Ozbiljno pitam, zar trud treba biti jak, ili mozda trebaš čekati da se otvoriš malo više pa krene i jača bol.....
Pričam gluposti, ne razumijem, totalno sam iz druge branše, sto je možda i svejedno cim se bavim... Trebali bi svi biti educirani.... 😅
ZM 7.3
Prvi pregled 29.4. :)
Ugl ovo sad je pokrenuo pregled, ako se ne smiri idem ja natrag po svoju curku 🥰
Ugl ovo sad je pokrenuo pregled, ako se ne smiri idem ja natrag po svoju curku 🥰
Znaci ne smiruje se kod tebe? Svakako sretno
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Čestitke 💙💙💙🥰 to je najveća ljubav 💙💪sve smo izdržale za naše malene 💙💪
I onda su ti s prvim djetetom dali drip i probušili vodenjak, koliko si tad bila otvorena?
Zato se mislim, mozda su ti trudovi jaki za otvaranje, samo ih ti ne osjetiš tako ..
Ako imaš blaga stezanja i otvaraš se, šta još treba? Ozbiljno pitam, zar trud treba biti jak, ili mozda trebaš čekati da se otvoriš malo više pa krene i jača bol…..
Pričam gluposti, ne razumijem, totalno sam iz druge branše, sto je možda i svejedno cim se bavim… Trebali bi svi biti educirani…. 😅
Bila sam 4cm i rekli su da bi oni busili vodenjak dali malo dripa i ja sam brzo gotova. To ti nije bilo bas brzo, a zadnjih 2 h je bilo stvarno gadno na tom dripu, samo sam tu i ja imala problem s izgonom itd. jer nisam dobro tiskala, malo sam se pogubila od te boli.
Sad ja nisam mjerilo kakvi bi trebali biti prirodni trudovi jer ih nisam dozivjela, mozda koja od mama koje su rodile 2 put pa probale obje varijante znaju bolje to docarati.
Ja znam samo da su oni pravi trudovi, oni zadnji boljeli da sam mislila da mi se lome kosti, a ovo sto sad ctg ucitava i ova stezanja koja se jave su mi totalno izdrziva, stegne, sve se stvrdne, traje 20sek i pusti, je bolno ali ono, nista posebno.
Samo sto ja imam vec 5 cm, znaci da su mene ti "blagi" trudovi ipak otvorili, jer nezz sta bi me drugo.
Oko 2:30 h se apsolutno sve smirilo i sad sam normalno odspavala.
Mene stvarno strah da necu otic na vrijeme i da ce me ovo do kraja otvoriti, a ne dozivljavam nista previse bolno da bi trcala u bolnicu.
Izgleda da mi sutra ne gine inducirano.
Sortiraj odgovore
Najstariji