Došao i naš Mihael. Završila na carskom rezu jer se nakon 14h i dalje nisam baš otvarala. Sad malo boli rez, ali bit će to ok. Beban je presladak😎🤍
Cestitam 🎉❤️
03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
30.01.23. 👶🏼💖
Bila sam u bolnici, nalazi su u redu, vadili su sve zivo, svrbez je ocito neka dosadna pojava kod mene.
E sad, otvorena sam 5cm i ctg ocitava trudove koje ja osjecam ko blago stezanje samo, a ima ih. Pitali su jel bi jos pricekala il idemo na inducirano ujutro pa sam rekla da bi jos malo ako bi spontano krenulo.
I sad ja doma i dalje osjecam to stezanje svaki cas i razbijam glavu sta da radim. Sta je to za organizam da ti trudovi tako otvaraju, a blagi su tj. tako ih osjecam , slicno ko i prvi put, zbog toga sam zavrsila na induciranom. I eto sad skroz osjecam pritisak iza pregleda, mozda se jos ovu noc i vratim. Uopce me strah da cu doma roditi s ovakvim simptomima.

Angeleyes, Mari88, Satsuke čestitaaaaam! 😍
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
Došao i naš Mihael. Završila na carskom rezu jer se nakon 14h i dalje nisam baš otvarala. Sad malo boli rez, ali bit će to ok. Beban je presladak😎🤍
Čestitam, brz oporavak..ma samo traži prve dane nešto za bolove, kasnije će sve bit super..ja sam samo prva dva dana tražila voltaren injekcije, kasnije mi više nije trebalo
4.08.2019 baby girl👶
1/2021 blighted ovum
25.11.2022. baby boy👶
Čestitke svima (pozaboravljala sam nadimke) ❤️❤️
Cure koje ste rodile, je li se vi negdje čujete ili?
Mislim da ću ja spamati grupu o dojenju, presvlačenju, kakicama.. Kako vam ide? Kako ste?
Lonmi 🤔, ti si fenomen 😅 ili?
Koliko si udaljena od bolnice, na koliko osjetiš ta stezanja?
ZM 7.3
Prvi pregled 29.4. :)
Mislim da ću ja spamati grupu o dojenju, presvlačenju, kakicama.. Kako vam ide? Kako ste?
A ne znam ti sta reci evo. Sad se opet sve smirilo.
Ma kazem ti i prvi put je tako bilo, otvorenost imam, trudovi blagi ili nikakvi. Mislim to nije super, jer je to onda za inducirano.
Pa ima ti tu jos cura koje imaju otvorenost, a trudove ne osjete bas, evo i klarolina ti je pisala, samo sam ja u terminu.
I jos milijuni zena imaju slicnu situaciju, nije to filmski, pukne vodenjak pa idemo roditi. Imas tu svakakvih cudnih situacija, a i sve ovisi i o tvojoj toleranciji na bol. Mozda bi ovo moje stezanje neku drugu zenu vec na koljena bacilo, a mene ne boli tako strasno.
Sad su bili na svakih 20 min cca, mislim da ce ovu noc krenuti, samo ja to osjecam kao jaki pritisak.

Cestitam na Mihaelu,tebi zelim brz oporavak,jesu ti dali inekciju za bolove? Ako nisu trazi..
Meni su ujutro i navecer davali inekcijs za bol,i plus uz to inekcija u stomak 🥰🥰
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
A ne znam ti sta reci evo. Sad se opet sve smirilo.
Ma kazem ti i prvi put je tako bilo, otvorenost imam, trudovi blagi ili nikakvi. Mislim to nije super, jer je to onda za inducirano.
Pa ima ti tu jos cura koje imaju otvorenost, a trudove ne osjete bas, evo i klarolina ti je pisala, samo sam ja u terminu.
I jos milijuni zena imaju slicnu situaciju, nije to filmski, pukne vodenjak pa idemo roditi. Imas tu svakakvih cudnih situacija, a i sve ovisi i o tvojoj toleranciji na bol. Mozda bi ovo moje stezanje neku drugu zenu vec na koljena bacilo, a mene ne boli tako strasno.
Sad su bili na svakih 20 min cca, mislim da ce ovu noc krenuti, samo ja to osjecam kao jaki pritisak.
I onda su ti s prvim djetetom dali drip i probušili vodenjak, koliko si tad bila otvorena?
Zato se mislim, mozda su ti trudovi jaki za otvaranje, samo ih ti ne osjetiš tako ..
Ako imaš blaga stezanja i otvaraš se, šta još treba? Ozbiljno pitam, zar trud treba biti jak, ili mozda trebaš čekati da se otvoriš malo više pa krene i jača bol.....
Pričam gluposti, ne razumijem, totalno sam iz druge branše, sto je možda i svejedno cim se bavim... Trebali bi svi biti educirani.... 😅
ZM 7.3
Prvi pregled 29.4. :)
Ugl ovo sad je pokrenuo pregled, ako se ne smiri idem ja natrag po svoju curku 🥰

Ugl ovo sad je pokrenuo pregled, ako se ne smiri idem ja natrag po svoju curku 🥰
Znaci ne smiruje se kod tebe? Svakako sretno
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji