Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Queen_of_North
    07. Prosinac 2022. 06:59

Lonmi, kako vidim tvoju objavu ovako rano,pomislila sam da si me ostavila i vec rodila 😂 kako izgeda, ti ces prije mene 😀
    Pa 5 cm je super a da nisi osjetila, na pola si puta, svi kazu da ce s drugim ici brze... Mozda bi stvarno malo dripa i to islo za dva sata, ne znam, tako cujem po cekaonicama 😂 sretno dalje 😍

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

Lonmi
    07. Prosinac 2022. 07:50

Queen_of_North

Lonmi, kako vidim tvoju objavu ovako rano,pomislila sam da si me ostavila i vec rodila 😂 kako izgeda, ti ces prije mene 😀
    Pa 5 cm je super a da nisi osjetila, na pola si puta, svi kazu da ce s drugim ici brze… Mozda bi stvarno malo dripa i to islo za dva sata, ne znam, tako cujem po cekaonicama 😂 sretno dalje 😍

Tesko mi se odluciti opet za njega, a vrlo lako moguce. 
    Ja sam pola puta rjesila sa blagim stezanjima 😂
    Sutra opet pregled, vidjeti cemo, da bi bar krenulo danas i gotovo 🙏🍀

• Ana_
    07. Prosinac 2022. 07:50

Satsuke čestitke 💙💙💙

Tko nam je ostao za 1.mjesec? Nema nas baš 😂

👱‍♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
    👨‍🦱 40, normo
    04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
    11.05. Beta 9dnt 215
    13.05. Beta 11dnt 457
    It's a boy 💙

04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
    10/2024 novi postupak, IVF, test ❌

01/2025 novi postupak

Queen_of_North
    07. Prosinac 2022. 07:57

Lonmi

Queen_of_North

Pa 5 cm je super a da nisi osjetila, na pola si puta, svi kazu da ce s drugim ici brze… Mozda bi stvarno malo dripa i to islo za dva sata, ne znam, tako cujem po cekaonicama 😂 sretno dalje 😍

Tesko mi se odluciti opet za njega, a vrlo lako moguce.
    Ja sam pola puta rjesila sa blagim stezanjima 😂
    Sutra opet pregled, vidjeti cemo, da bi bar krenulo danas i gotovo 🙏🍀

Daaa, meni je pregled danas pa javim svoju situaciju. Drzim fige da se pokrene ❤️

2020- Nase prvo sunce ❤️

Queen_of_North
    07. Prosinac 2022. 08:11

E da Lonmi, sto ti kazu za onaj poviseni parametar u krvi?

2020- Nase prvo sunce ❤️

Lonmi
    07. Prosinac 2022. 09:11

Queen_of_North

E da Lonmi, sto ti kazu za onaj poviseni parametar u krvi?

Sretno danas, ako je sve ok probaj i ti jos koji dan pricekati, pa ako i imas 5cm, mozda ipak bolje prođemo, ali naravno ako je sve dobro ❤️
    S obzirom da su te zucne kiseline ok i da nemam svrbez po ostatku tijela rekli su da je on vjerojatno poviseniji sam od sebe, ne mogu znati jel ipak on bio mali pokretac svraba, ali navodno nije cudno da je povisen kako si i rekla zbog funkcije posteljice. Bitno da je ostalo ok, radili su mi komplet krvnu sliku, tako da necu onda brinuti sad vise samo cu se mazati uljem, sta mogu. Da nest je opasno, vidlo bi se u krvi ja mislim. Ali me bas bilo zabrinulo, uzas. 

• Doryna29
    07. Prosinac 2022. 09:27

Ana_

Satsuke čestitke 💙💙💙

Cestitam svima mama 🥰🥰🥰 da se sto brze oporavite i uzivate kod kuce sa svojim bebicama ☺️

Ja sam evo ostala za 1mjesec 🙈 Danas po korigiranom tocno 34tj (po zm 35tj pa ne znam kako se na kraju racuna za termin poroda). 
    Meni je bebica stalno na zadak okrenuta, doduse ja imam septum pa dr. misli da je mozda moguce da se radi toga niti ne moze okrenuti...vidjet cemo sto ce biti u narednim tjednima :) 

Queen_of_North
    07. Prosinac 2022. 09:37

Doryna29

Ana_

Satsuke čestitke 💙💙💙

Cestitam svima mama 🥰🥰🥰 da se sto brze oporavite i uzivate kod kuce sa svojim bebicama ☺️

Ja sam evo ostala za 1mjesec 🙈 Danas po korigiranom tocno 34tj (po zm 35tj pa ne znam kako se na kraju racuna za termin poroda).
    Meni je bebica stalno na zadak okrenuta, doduse ja imam septum pa dr. misli da je mozda moguce da se radi toga niti ne moze okrenuti…vidjet cemo sto ce biti u narednim tjednima :)

Meni se tako trudnoca mjerila za tjedan manja. Dakle, bila sam trudna po recimo ZM 9 tjedana, a po uzv 8 tjedana, i na kraju smo gledali termin po uzv-u, tako se cijelo vrijeme gledala trudnoca,napredak i to... Tako mi je u obje trudnoce bilo 😀
    Obzirom da sam prenijela sad vec obe trudnoce, kad jos dodam i tu stavku da je za tjedan dana ajmo reci duza trudnoca, pitam se koliko sam ja to trudna sve skupa😂😂😂

2020- Nase prvo sunce ❤️

Lonmi
    07. Prosinac 2022. 09:52

Queen mi cemo do veljace cekati trudove 😂

💜Medenko
    07. Prosinac 2022. 09:58

Laki2015

💜Medenko

Laki2015

Pozdrav trudnicama,skoro sam pisala na ovoj stranici,ali trudnice nisu bile raspolozene za odgovor😃Ima li nas jos sa terminom kraj decembra?Kako s3 osecate i ima li nervoze,pogotovo sada po ovom tmurnom vremenu?Pozdrav za sve😘

Pozdrav i tebi😀..ima..termin mi je stara godina pa ćemo vidjeti kad će malena odlučiti prije ili poslije🤭..trenutno bolesna sa glupostima pa ne stignem još osjetiti uzbuđenje i nervozu dok ne prođe😉
    Kako se ti osjećaš?

Tu smo onda,meni je termin 30.12.,pa cemo videti u kojoj ce godini😃A prehladila se,jel?
    Osecam se umorno od nesanice,beba je nisko,pa wc svaki cas,pa malo nervoza ali sve u svemu nije strasno.I kod tebe malena?😍

a da svašta nešto..prehlada,gljivice(prvi puta u životu🙈)..nos začepljen,pa kad kašljem kako kažeš wc obavezno🤭pa me muž zeza eto ti ćeš hendlati malenu bez problema..ionak se budiš svaki sat...iscrpljujuće ali ajde sve polako prolazi🙏🏽..U Zagrebu rađaš ili?

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.