Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Queen_of_North
    06. Prosinac 2022. 17:15

mari88

Da se i ja javim 🤗
    Jutros je rodjen mali Patrik carskim rezom, spinalna anestezija. Patrik je velika beba, 4180 g i 52 cm.. sve je super proslo hvala Bogu 🥰🥰🥰
    Cestitam curama koje su rodile 🤗

Cestitam ti, nadam se da je sve ok ❤️❤️❤️

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

Lonmi
    06. Prosinac 2022. 17:21

Queen_of_North

Lonmi

Ajme cure nije mi dobar nalaz, neki ALP mi je povisen uz svrbez, . Jel najbolje samo s tim nalazom u bolnicu sad ili sta? Zbunjena sam totalno sad kako vise nisam kod svoje ginicke. Jer ako zovem samo TA sta ce mi sad oni preko tel.

Pa evo citam na dr.guglu da ALP povisen u trudnoci moze biti i do 4 puta, zbog stvaranja u posteljici i to… Po tome, laicki, ne izgleda nista lose vec kao,normalno. A sad,nisam doktor…
    Ja inace posaljem mail svojoj ginekologici ili nazovem i pitam ako mi je nesto cudnp, mislim da imas pravo to bez obzira sto pocinjes ici u TA, on/ona je i dalje tvoj primarni ginekolog.

Ma moja nece odg 100 g, a ja zabrinuta jer ipak uz povisene vrijednosti imam i svrbez, ciljano sam radila pretragu. Svakako bi netko od lijecnika taj nalaz trebao vidjeti. A sve me strah ako odem u TA sad izvanredno da ce me isprasiti na odjel trebalo il ne, s pretragama, jer ipak mi je za 2 dana termin..... kako malo svrbeza moze psihicki mir poremetiti.
    Citala sam i ja na google da izaziva i svrbez, taj ALP, a nazalost tog imam. 

Queen_of_North
    06. Prosinac 2022. 18:03

Lonmi

Queen_of_North

Lonmi

Ajme cure nije mi dobar nalaz, neki ALP mi je povisen uz svrbez, . Jel najbolje samo s tim nalazom u bolnicu sad ili sta? Zbunjena sam totalno sad kako vise nisam kod svoje ginicke. Jer ako zovem samo TA sta ce mi sad oni preko tel.

Pa evo citam na dr.guglu da ALP povisen u trudnoci moze biti i do 4 puta, zbog stvaranja u posteljici i to… Po tome, laicki, ne izgleda nista lose vec kao,normalno. A sad,nisam doktor…
    Ja inace posaljem mail svojoj ginekologici ili nazovem i pitam ako mi je nesto cudnp, mislim da imas pravo to bez obzira sto pocinjes ici u TA, on/ona je i dalje tvoj primarni ginekolog.

Ma moja nece odg 100 g, a ja zabrinuta jer ipak uz povisene vrijednosti imam i svrbez, ciljano sam radila pretragu. Svakako bi netko od lijecnika taj nalaz trebao vidjeti. A sve me strah ako odem u TA sad izvanredno da ce me isprasiti na odjel trebalo il ne, s pretragama, jer ipak mi je za 2 dana termin….. kako malo svrbeza moze psihicki mir poremetiti.

A ne znam sto bih ti rekla, ne bi bilo lose da taj nalaz netko pogleda,ipak mi nismo doktori. Nadam se da te nece skuriti na odjel.. Radije bih nekog pitala nego se mislila ovako sto je, evo ne znam sto pametno reci... Javi sto si odlucila 🙏

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

Baćo
    06. Prosinac 2022. 18:07

Lonmi

Queen_of_North

Lonmi

Ma moja nece odg 100 g, a ja zabrinuta jer ipak uz povisene vrijednosti imam i svrbez, ciljano sam radila pretragu. Svakako bi netko od lijecnika taj nalaz trebao vidjeti. A sve me strah ako odem u TA sad izvanredno da ce me isprasiti na odjel trebalo il ne, s pretragama, jer ipak mi je za 2 dana termin….. kako malo svrbeza moze psihicki mir poremetiti.

Da li mozes otici sutra kod nekog privatnog ginekologa samo da ti ocita nalaz?? Ne znam gdje se nalazis. Ali kad sam ja jednom redom sve zvala (split) uspila sam dobit taj dan pregled. Ja bi mozda tako pokusala 

24.12.2022. 💙

ancy2010
    06. Prosinac 2022. 18:07

Lonmi

Queen_of_North

Lonmi

Otiđi na hitni ginekoloski, nemoj se igrat s tim, mojoj cimerici su bili malo povise granice neki jetreni i poslali su je odma na carski, imala je svrbez samo na trbuhu..jer ako je kolestaza ona je opasna za bebu..a bolje da vidis sa doktorima sta ce rec nego da rabijas doma glavu 

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

ancy2010
    06. Prosinac 2022. 18:08

Angeleyes

Evo da javim, sinoć nam se rodio mali David i to na carski rez. Malo su nas izmučili s dripom (iako sam ga početno pokušala odbiti) i nakon 12h nikako nije išao zadnji stadij i beba je ostala visoko unutra i odlučili se na carski. Dobro smo i oporavljamo se, detalje napišem čim budem mogla. 💙🤗

Cestitam i brz oporavak🥰
    I moj bebac se zove David😊

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

• Ana_
    06. Prosinac 2022. 19:52

mari88

Da se i ja javim 🤗
    Jutros je rodjen mali Patrik carskim rezom, spinalna anestezija. Patrik je velika beba, 4180 g i 52 cm.. sve je super proslo hvala Bogu 🥰🥰🥰
    Cestitam curama koje su rodile 🤗

Čestitam od ❤️

👱‍♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
    👨‍🦱 40, normo
    04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
    11.05. Beta 9dnt 215
    13.05. Beta 11dnt 457
    It's a boy 💙

04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
    10/2024 novi postupak, IVF, test ❌

01/2025 novi postupak

Satsuke
    06. Prosinac 2022. 21:05

Došao i naš Mihael. Završila na carskom rezu jer se nakon 14h i dalje nisam baš otvarala. Sad malo boli rez, ali bit će to ok. Beban je presladak😎🤍

Zagreb, 32g.
    🍼🐣Očekivani termin 1.12.

Tina0409
    06. Prosinac 2022. 21:12

Satsuke

Došao i naš Mihael. Završila na carskom rezu jer se nakon 14h i dalje nisam baš otvarala. Sad malo boli rez, ali bit će to ok. Beban je presladak😎🤍

Cestitam 🎉❤️

03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
    13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
    30.01.23. 👶🏼💖

Lonmi
    06. Prosinac 2022. 21:40

Bila sam u bolnici, nalazi su u redu, vadili su sve zivo, svrbez je ocito neka dosadna pojava kod mene. 
    E sad, otvorena sam 5cm i ctg ocitava trudove koje ja osjecam ko blago stezanje samo, a ima ih. Pitali su jel bi jos pricekala il idemo na inducirano ujutro pa sam rekla da bi jos malo ako bi spontano krenulo. 
    I sad ja doma i dalje osjecam to stezanje svaki cas i razbijam glavu sta da radim. Sta je to za organizam da ti trudovi tako otvaraju, a blagi su tj. tako ih osjecam , slicno ko i prvi put, zbog toga sam zavrsila na induciranom. I eto sad skroz osjecam pritisak iza pregleda, mozda se jos ovu noc i vratim. Uopce me strah da cu doma roditi s ovakvim simptomima. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.