Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Laki2015
    06. Prosinac 2022. 14:33

💜Medenko

Laki2015

Pozdrav trudnicama,skoro sam pisala na ovoj stranici,ali trudnice nisu bile raspolozene za odgovor😃Ima li nas jos sa terminom kraj decembra?Kako s3 osecate i ima li nervoze,pogotovo sada po ovom tmurnom vremenu?Pozdrav za sve😘

Pozdrav i tebi😀..ima..termin mi je stara godina pa ćemo vidjeti kad će malena odlučiti prije ili poslije🤭..trenutno bolesna sa glupostima pa ne stignem još osjetiti uzbuđenje i nervozu dok ne prođe😉
    Kako se ti osjećaš?

Tu smo onda,meni je termin 30.12.,pa cemo videti u kojoj ce godini😃A prehladila se,jel?
    Osecam se umorno od nesanice,beba je nisko,pa wc svaki cas,pa malo nervoza ali sve u svemu nije strasno.I kod tebe malena?😍

Lonmi
    06. Prosinac 2022. 15:29

Izgleda da cu jedino ja na kompletni inducirani ili iza Nove godine, a termin kao preksutra. 
    Joj cure zao mi je zbog tih strija, budu izbljedile i puno ce se manje vidjeti, sta mozemo. Taj svrab izludi covjeka doslovce. Ja mislim da cu popucati ako ne krene. Sta da radim vise da to dijete dođe samo bez poticanja od strane medicinara 😂
    Cep se raspada, kontrakcije imam valjda 3 na dan, bilo jucer kapi krvi od nezz cega, nosim malu jedva jedvice i nista, da ne pricam koliko se saginjem i hodam, noge mi budu ko balvani navecer. A danas sam zivcana da to nije za vjerovati, bas sam nervozna na cijeli svijet. 
    Drzite fige za dobre nalaze 😊
    Mamama koje su rodile zelim bez oporavak i cestitam ❤️

Lonmi
    06. Prosinac 2022. 15:29

*brz
    Sad ce mi jos Queen javiti kako rađa 😂

• klarolina
    06. Prosinac 2022. 15:56

Lonmi

klarolina

Lonmi

Klarolina ja navijam da ti ipak izdrzis do 37 tt barem 🥰

Hvala ti, veliš radije nek bude poklon za Božić nego za Nikolu :D
    A ja navijam da se tebi smiri ta prokleta svrbež, zvuči stvarno neugodno…

Bude bebica izdrzala mozda jos malo, probaj samo pozitivno razmisljati, a ako i nece vise biti u trbuhu, ne brini, puno zena rodi tako koji tj ranije, sve ti je to vec super 😊❤️
    Kako god bilo, bit ce dobro.
    Ja bi rado da moja dođe ko poklon za sv. Nikolu pa se neda van 😂, neda i neda.
    Malo je bolje svrbez ali idem svejedno sad privat izvaditi krv kad sam se vec dogovorila, to je ocito samo koza, inace tesko da bi se umirio, ali da uzasno je neugodno i frustrirajuce kad krene.

A tako si nekako i ja razmišljam, dobro smo izgurali a sad koliko još dana dobijemo, dobro je, već je on komad bebe od 2600, i da dođe sad vjerojatno će sve biti skroz ok, al svejedno neka njega unutra što dulje. 
    Kako dijametralno različiti problem imamo, da mogu dala bi ti svoje centimetre i trudove 😅
    Jesi već vadila krv? Nadam se da je s te strane sve ok 

• klarolina
    06. Prosinac 2022. 16:01

santina

klarolina

lil_me

klarolina

Cure u iščekivanju i niskom startu, izgleda da ću vam se pridružiti iako tek ulazim u 35 tjedan :/ bila danas na pregledu, cerviksa vise nema i otvorena 3-4cm, kaže doktorica da će biti čudo ako ne rodim kroz 24 sata

Karolina, jesi li što osjetila prije?
    Jesu te zadržali ili si doma?

Ne, apsolutno ništa. Da nisam imala pregled ne bi znala da se ista događa. Poslali su me doma jer sam blizu bolnice pa da dođem kad krene. A budući da od 34.tjedna više nema tokolize niti dexametazona, kažu da nema smisla ostajati jer ionako nikakvu terapiju neću dobivati ko kad su me ostavili s 32 tjedna zbog trudova. Tak da eto razbijam glavu što bi to točno trebalo biti da ja krenem u bolnicu osim pucanja vodenjaka jer ni prvi put ni sad ja nisam osjetila trudove a vele da nisu bili lažni kad su skratili cerviks skroz i otvorili ga od 1 do 4 cm u jednom popodnevu i ctg ih očitava ko ozbiljne jake trudove 😅

Joj zao mi je. Nadam se da se jos drzis kuci. Znam sve kroz sta prolazis. Sve sam isto vec pisala.
    Samo lezi i jastuke pos guzu, da sila gravitacije vraca bebu nazad. Ja ssm osjetila jake bolove u ledjima, ali mislila os silnog lezanja.. i na kraju 8cm bila otvorena. Nikakvih kontrakcija ni pucanje vodenjaka…..

Tako nekako i je, oboružana jastucima i živcima. Prespavala pola dana danas, što je pretpostavljam dobro, ništa se ne događa. Tješim se ako izdržim još malo bar tamo do 36 tjedna i budem tako otvorena da će barem možda lakše i brže ići sve to 😅

Queen_of_North
    06. Prosinac 2022. 16:10

Lonmi

*brz
    Sad ce mi jos Queen javiti kako rađa 😂

Draga Lonmi, nema pomaka ni kod mene 😂😂🤦 cekam sutra pregled uzv, ctg i plodne vode da me zbedira vijescu da sam otvorena 1-2 prsta i da necu jos skoro😂
    Meni se cini da cu dogodine roditi, ako i tada 😂😂

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

Lonmi
    06. Prosinac 2022. 16:28

Ajme cure nije mi dobar nalaz, neki ALP mi je povisen uz svrbez, . Jel najbolje samo s tim nalazom u bolnicu sad ili sta? Zbunjena sam totalno sad kako vise nisam kod svoje ginicke. Jer ako zovem samo TA sta ce mi sad oni preko tel. 

Lonmi
    06. Prosinac 2022. 16:31

To je neka alkalna fosfataza, granica je 119, moja je 204.
    Poslali su mi samo nalaz i sad to nitko nije ocitao.

• mari88
    06. Prosinac 2022. 17:07

Da se i ja javim 🤗
    Jutros je rodjen mali Patrik carskim rezom, spinalna anestezija. Patrik je velika beba, 4180 g i 52 cm.. sve je super proslo hvala Bogu 🥰🥰🥰
    Cestitam curama koje su rodile 🤗

Queen_of_North
    06. Prosinac 2022. 17:13

Lonmi

Ajme cure nije mi dobar nalaz, neki ALP mi je povisen uz svrbez, . Jel najbolje samo s tim nalazom u bolnicu sad ili sta? Zbunjena sam totalno sad kako vise nisam kod svoje ginicke. Jer ako zovem samo TA sta ce mi sad oni preko tel.

Pa evo citam na dr.guglu da ALP povisen u trudnoci moze biti i do 4 puta, zbog stvaranja u posteljici i to... Po tome, laicki, ne izgleda nista lose vec kao,normalno. A sad,nisam doktor...
    Ja inace posaljem mail svojoj ginekologici ili nazovem i pitam ako mi je nesto cudnp, mislim da imas pravo to bez obzira sto pocinjes ici u TA, on/ona je i dalje tvoj primarni ginekolog.

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.