Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BlairWaldorf
    03. Prosinac 2022. 16:17

Inna_92

Snowwhitečestitam! 😍
    Ketipreslatka božićna kombinacija 🥰
    Ajme ne mogu vjerovati kako je brzo vrijeme prošlo, već došao zadnji mjesec trudnoće. 😄

Bas to ! Proletilo vrijeme skroz. Ja nikako zaspati sinoć, nabijanje po trbuhu (nikako se namjestiti ) , WC svakih pola sata - na kraju sam zaspala tek iza 3 i jutros skoro do 11 🤷

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Lonmi
    03. Prosinac 2022. 17:13

Santina cestitke na ulasku u termin!
    Kod mene se uopce nista ne događa. Ni seks, setnje, apsolutno nista ne pokreću. Imam osjecaj da bi ovako mogla do siječnja, a stvarno mi je vise dosta 🥴😔
    Sad je vec stvarno tesko fizicki uz malo dijete. 
    Queen kako je kod tebe?
    Ostale cure, jel koristite kakve metode za "laksi porod"? Seks, duge setnje.... Imam osjecaj da ce ova trudnoca trajati vječno 😂

Lonmi
    03. Prosinac 2022. 17:18

Cime mazete trbuh? Ja sam do sad s onom Biobaza mama, ali vise nista ne pomaze, pa sam krenula s bademovim uljem. Svrbi me da bi se mogla iscesati do krvi 😡

Queen_of_North
    03. Prosinac 2022. 18:08

Lonmi

Santina cestitke na ulasku u termin!
    Kod mene se uopce nista ne događa. Ni seks, setnje, apsolutno nista ne pokreću. Imam osjecaj da bi ovako mogla do siječnja, a stvarno mi je vise dosta 🥴😔
    Sad je vec stvarno tesko fizicki uz malo dijete.
    Queen kako je kod tebe?
    Ostale cure, jel koristite kakve metode za "laksi porod"? Seks, duge setnje…. Imam osjecaj da ce ova trudnoca trajati vječno 😂

Nista nisam za sada probala, lete mi dani u obavezama, djecji rodjendani, obiteljski ruckovi ovo ono pa ni ne stignem iskreno puno misliti😂 ali i ja sam vise sita i cekam kad ce se sta pokrenit, za sad apsolutno nikakvih naznaka nema, nemam ni pripremne kontrakcije koje sam danima ako ne i tjednima u prvoj trudnoci prije poroda imala... Sad bas nista... Sa malenim sam dosta aktivna, setamo, idemo pa parkicima, nosim ga... Sve mi se cini da mi jedino preostaje seks do cega mi bas i nije, nemam volje za tim 😂 a muz se boji, kaze otvorena si prst-dva, da se ne bi sto desilo...
    Evo iskreno ne znam sta mi preostaje samo bih htjela da se pokrene nekako...😂

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

Queen_of_North
    03. Prosinac 2022. 18:17

Lonmi

Cime mazete trbuh? Ja sam do sad s onom Biobaza mama, ali vise nista ne pomaze, pa sam krenula s bademovim uljem. Svrbi me da bi se mogla iscesati do krvi 😡

Biobaza mama sam mazala i to povremeno...  Mozda bi trebala neku masniju kremu koristit i vise puta dnevno je obnavljati, ja sam znala prije zbog atopije koristiti uriage i bioderma, one su masnije i bile su mi ok, sad jesu za tu namjenu, mislim da ne bi tribale skoditi...
    A ja nisam imala za sada s tim problema niti u prvoj trudnoci niti sa svrbezom i  strijama, to je ja mislim sve do genetike ali ovako s nekim kremicama, uljima ublazavati...

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

keti91
    03. Prosinac 2022. 18:32

proljetnica1

Unutarnji šavovi se, zaboga, ne vade. To su resorptivni

Jesi ti to zavrsila neku visu medicinsku ? Zadrzi molim te za sebe to...

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

• ikica_90
    03. Prosinac 2022. 18:39

Lonmi ja sam koristila od biobaze mama kremu i bila mi je ok, ali mi je puno bolje melemovo ulje Mama jer sadrži mješavinu ulja, super miriši i ljepo se upija, ja bih ti to preporučila, mene je isto znalo zatezati i svrbiti, al od kad ovo koristim mi je super koža 😁 

____
    Cure, od kad pijem željezo i c vitamin svaki dan imam problema sa stolicom 🙈 uzasno je tvrda i uzela sam jesti suhe šljive, ali baš i ne pomaže, jel ima netko neki savjet kaj pomaže za zatvor? Može i neš iz ljekarne, a da trudnice to smiju 

👱‍♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
    🧔'88, normozoospermia

AIH 11/2021, beta ❌
    AIH 12/2021, beta ❌
    IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
    12/22 baby boy 💙
    FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
    10/2024 baby boy 💙🍼

Satsuke
    03. Prosinac 2022. 19:17

Ikica ja koristim Linex probiotik i jako sam zadovoljna.

Što se tiče poticanja poroda, ja sam isto već na rubu. Danas sam 40+2, probala sam svašta, i čučnjevi i seks i ljuta hrana. Ali neda se malac, ne osjećam nešto previše ni kontrakcije. A otvorena sam 2cm. Ovi dani mi se sad čine ko vječnost🙈

Zagreb, 32g.
    🍼🐣Očekivani termin 1.12.

• Salvatore19
    03. Prosinac 2022. 19:24

Evo da se i ja napokon javim malo 😊 tu i tamo popratim kako ste mi sve! 
    Mi smo dobro, bili smo na kraju 10 dana u bolnici, i svasta nam se iskompliciralo. U tih 10 dana uopce nisam stigla misliti na sebe i svoj oporavak, samo na njega. Spavala sam na fotelji uz njegov kinderbet i trpila sve bolove 😔
    Sada smo napokon doma, i nadam se da je sve ruzno iza nas! 
    Vidim da je mnogim curama tesko sad pred sam kraj... i ja sam jos trebala biti trudna, to mi je skroz cudno. Gledam ga i mislim si "jos si trebao biti u meni" hahaha
    Nikad nisam mislila da cu to reci, ali malo sam i tuzna jer vise nisam trudna. Nedostaje mi unutar mene, i ti udarci i stucanja i sve. S druge strane, super je kad se mozes sagnuti bez problema i popit tabletu protiv bolova ili pivu 🤣 
    Drzite se! 

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

BlairWaldorf
    03. Prosinac 2022. 19:47

Jel ovo proljetnica dosla provocirati ?

I ja znam imati problema s stolicom zbog željeza 😑🙈 ali dobro nije strasno. Znam da će i meni nedostajati trudnoća, ja sam bas uzivala u svojoj i hvala ti bože za mene je bas bila blaženo stanje ❤️ ali isto jedva čekam upoznati malenog ❤️ za par danas punih 38tt.

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.