![](/media/img/6f/66/f992ab31875ba4ef30d8.jpeg)
Evo mene, bila sam danas na pregledu i na ctgu je malome divljao puls pa su odlučili zadržat me u bolnici kroz noć. Otvorena sam dva cm tako da ko zna. Rekli su da ako će ctg bit ok, idem doma sutra. Ne znam čemu se nadam, il da rodim il da idem doma😂
Zagreb, 32g.
🍼🐣Očekivani termin 1.12.
Snowwhite cestitammmm od srca!! Bas mi je drago da ste tvoja cura i ti zajedno i da se mazuljate. Savovi ce biti ok, svakom danom sve lakse, ne sekiraj se. Pogotovo kad izadjes kuci.
Lavendera bas mi je drago cuti da ste se super snasli. Narocito da su se bebaci lijepo prihvatili. Reci mi ide li ti 1.dijete inace u vrtic ili ne? Ako ide, sad drzis kuci ili? Ja ne znam sta da radim..meni ide u vrtic, savjetuju da ne saljem, a nisam bas u prilici. Strah me radi virusa. Doduse i poslije radi novog navikavanja na vrtic ak ne bi isla mjesec il dva.
Lonmi mi se jos iscekujemo. Mada si ti vec debelo u terminu, a ja sutra ulazim. Zelim ti da bude po tvom.
Ja sam od sutra u 38.sedmici, pa cu malo da odahnem. U srijedu mi je zakazano lijeganje u bolnicu i skidanje serklaza, pa cemo vidjeti hoce li odmah krenuti ili ne. Ili cu i ja biti na ceki.
Ostale cure, sa cerviksima od 40mm, moram priznati da sam se nasmijesila na vase slatke muke. Mislim vjerujem da je vama grozno, ali evo, ja se borim za taj vrazji cerviks i 4 mjeseca lezim, samo do wc ustajem. Mislim da je otvaranje na kraju individualno i da ne brinete unaprijed.
Zelim svima sretno! Puse za bebice
Evo nase curke mama je kupila i oprala pa odmah je morala obuci mi da vidi https://ibb.co/w74vNX9 🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Evo nase curke mama je kupila i oprala pa odmah je morala obuci mi da vidi https://ibb.co/w74vNX9 🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Hahahahha preslatko ! U iscekivanju bozića ❤️ kako ti prolaze dani s bebom ? Kako se osjećaš ?
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Dosla malo vidjeti sto ima kod vas, pa prvo da cestitam svim curama koje su rodile, svima brz oporavak zelim!
Cervix od 40mm sam imala i ja, ne znaci to nista za porod, ako krene sve samo kao meni, trudovi to rijese 😊 Znam kad sam dosla u rodiliste na pregled da je tocan izraz bio 'cerviks nestao' i to je ok E sad jedino ako idete na indukciju, onda ne znam je li problem. Ja sam prenijela 10 dana, dva dana prije poroda bila na pregledu skoro nista otvorena i sve je krenulo samo i bez pomoci srecom.
30g, OTP 10.11.
Hahahahha preslatko ! U iscekivanju bozića ❤️ kako ti prolaze dani s bebom ? Kako se osjećaš ?
U iscekivanju da da .
Dani prolaze odlicno,malo ju muce sad grcevi al prezivimo..
Ja sam super,samo sto eto nisu izvadili konce kako treba pa tu nemoze zarast rana pa svaki put ajd to da ti vade..
A sad je malo bolno kad vade jer su unutarnji savovi..
Prosli put su izvadili konac od 3cm al dobro bitno da mi je Dora dobro ovo manje vise 🥰
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Snow nam se ne javlja, možda se već druži sa svojom curicom.☺️
Da, danas mi je termin, al ništa novo se ne događa.😅
Čisto informativno, kad su vama radili uzv? Meni ga sad već 2-3 tj nisu napravili, pa ne znam dal da ga tražim ili ne. Ne znam kako inače gledaju plodnu vodu, je li ima mekonija i sl. A sutra imam termin samo za ctg, čak ni vag pregled ni uzv. Koliko su oni opušteni oko tog, toliko ja nisam😂
Angel, super da se spustio, znači da je u niskom startu.🤗 Men je i i dalje visoko.
Satsuke
Evo me da javim da sam dobro rodila nam se Viktorija 💓 3430 💖 noćas u 3 dok sam došla k sebi da napišem 💓
Cestitam!
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Snowwhite čestitam! 😍
Keti preslatka božićna kombinacija 🥰
Ajme ne mogu vjerovati kako je brzo vrijeme prošlo, već došao zadnji mjesec trudnoće. 😄
👩 31 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 37 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF - 4 🐧🐧🐧🐧*4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
Keti malecka je preslatka 😍
Mene su danas pustili iz bolnice jer su dobri nalazi, a i htjela sam doma. Živim relativno blizu bolnice pa bih voljela bit doma određeno vrijeme kad krenu trudovi i sve. Ali ne znam do kad će me pustit prije indukcije.
Angeleyes kako si ti? Ima što novog kod tebe?
Zagreb, 32g.
🍼🐣Očekivani termin 1.12.
Sortiraj odgovore
Najstariji