Jutro curke! Ja jos pijem kavu, jutarnju ali polovicu koliko bi inace jer mi bude mucno od vise. Meni su jucer mucnine bile od budenja do spavanja, a u subotu samo tu i tamo. Puno mi je vise mucno ako ne jedem na vrijeme i cesto. Imam malog psa pa imam s njim posla, treniramo ga jos pa je stalno neki cirkus kod nas
tako da malo onda zaboravim na te mucnine.
Nemamimena26 to ti je sve individualno, a meni su mucnine zapravo pocele tek prije koji dan (sad sam 7 tjedana).
33👨32👩
03/2020 blighted ovum
11/2020 missed 9 tt
https://lbdf.lilypie.com/cQZnp2.png
➕04/2021
Novalac, Duphaston, Aspirin100
ginger39 ma naravno da si bila iscrpljena ovaj vikend, puno je to stresova i uzbudenja. Jesi sad otvorila go ili radis jos?
33👨32👩
03/2020 blighted ovum
11/2020 missed 9 tt
https://lbdf.lilypie.com/cQZnp2.png
➕04/2021
Novalac, Duphaston, Aspirin100
Meni su u početku bile bolne grudi, sada nešto manje bole. Na dodir, čak više lijeva strana, nego desna.
Ovo mi je prva trudnoća, a ne mogu vam opisati strah od srijede i prvog pregleda, baš se bojim. Nervoza me lovi samo takva. Gledajući sve kako mi se odvija, sumnjam da će biti nekih problema, jer je sve nekako uredno, od iscjetka čistog normalnog, pojačanog mokrenja, kao i apetita nadalje.
Taman u srijedu ulazim u šesti tjedan, pa se nadam da bi se nešto moglo i vidjeti?
Evo da ti usporedim sa mojim bebacem (sad je u vrticu). S njim sam na prvi pregled išla sa 6+1 i već je i ♥️ kucalo 🤗🥰
Sve će biti ok 🤗
👩🏻32
👨🏻32
👶🏻💙 2020.
👶🏻💙 2022.
👶🏻🩷 2024.
Jao sirenita prekrasno! <3 Daj Bože meni tako, nitko sretniji od mene, samo da je sve u redu, samo to
Nemaimena, i meni je prvi uzv bio u 6. tjednu i vidio se plod i čulo srce.
ginger39 ma naravno da si bila iscrpljena ovaj vikend, puno je to stresova i uzbudenja. Jesi sad otvorila go ili radis jos?
Ovaj tjedan sam ionako na rasporedu za rad od doma, što mi se super poklopilo (jos nas rotiraju zbog korone jer nas puno sjedi u jednom uredu). Namjeravam zavrsiti otvorene predmete i pripremiti primopredaju za kolegice, a onda bih sljedeći tjedan prvo krenula na stari godišnji pa kad njega potrosim, na novi i onda na čuvanje. Morat cu samo otići do ureda srediti papirologiju i napraviti zahtjeve i sve što trebam.
ginger39 samo napravi sve što trebaš, da u miru sve ide kako treba i da ti budeš mirna. vjerujem da
ćeš uspjeti sve posložiti i da će biti baš onako kako treba.
Hvala na potpori, curke!
Fakat me ne zanima kako ce se na poslu snaći bez mene, ima ih dovoljno, neka se snalaze. Ja uvijek pokrivam druge i odrađujem posao koji je netko drugi zeznuo, tako da nikome ništa ne dugujem. Ako ce me zezati oko g.o, uopce se necu zamarati, idem odmah na bolovanje. Jedino oko čega se brinem je moj bebač i da on/ona bude okej, to mi je apsolutni prioritet.
Sortiraj odgovore
Najstariji