Dobrodošle, Nerita i Dalije, i neka sve ide kako treba!
Meni su isto češće glavobolje otkad sam trudna, uglavnom nisu previse jake, ali nekoliko puta sam uzela panadol i mali normabel. Doktor mi je rekao da je veća šteta ako trpim jaku bol nego ako uzmem neku tabletu. Sve na bazi paracematola je okej, kao i normić od 2mg .
Dobrodošle, Nerita i Dalije, i neka sve ide kako treba!
Meni su isto češće glavobolje otkad sam trudna, uglavnom nisu previse jake, ali nekoliko puta sam uzela panadol i mali normabel. Doktor mi je rekao da je veća šteta ako trpim jaku bol nego ako uzmem neku tabletu. Sve na bazi paracematola je okej, kao i normić od 2mg .
Hvala 😘
Možeš da, samo paracetamol. Meni je ovo 3-ća t i za sada je sve ok, vidit ćemo dalje šta će biti.
U prvoj trudnoći meni glava i želudac rasturali, nit sam znala niti sam šta pila....ludila doslovno
Dibarr Vam dan mamice!😘
Prijavljujem se i ja za zumske bebice, nadam se da bude sve u redu i da se tipkamo.
Jučer tek saznala, beta 448. U ponedjeljak ponavljam betu.
Sretno svima i da bude školski!🥰🥰🥰
Dobrodosla 🥰
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Dibarr Vam dan mamice!😘
Prijavljujem se i ja za zumske bebice, nadam se da bude sve u redu i da se tipkamo.
Jučer tek saznala, beta 448. U ponedjeljak ponavljam betu.
Sretno svima i da bude školski!🥰🥰🥰
Dobrodosla 🥰
Hvala ti!! 🥰😘
Dobrodosle nove cure 💞 Neka vam bude lijepa i zdrava trudnoca 🥰 Kod mene su pocele mucnine, stalno mi se spava i nemam bas apetita. Isto kao i ostale cure zna biti povremenih grceva/probadanja pa se trudim sto vise mirovati. Zelim vam svima da uzivate u vikendu 🤗
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Nove cure, dobrodosle u zimske bebice 💙❄️💙. Vidim, dosta nas se bori s mucninama ☹️😕 nadam se da nece dugo trajati
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Sortiraj odgovore
Najstariji