Ja pijem Premama i osjecam se sigurnije kako ih pijem nego u periodu dok nisam, ovako bar znam da beba povuce bar nesto vitamina i minerala dok ja pola stvari ne mogu jesti.
Kod mene povracanja nema bude 1 sedmicno ako pojedem npr jaje ili se najedem, vise me muci nesvjestica vec mi se par puta desilo da se onesvjestim vecinom od jacih mirisa hrane.
od hrane najvise jedem voce pogotovo crveno i lubenicu, meso sam postepeno opet pocela jesti manje mi smeta miris.
Za sad je vecinom sve ok nema nekih jacih simptoma nadam se da se necemo pojacati ako nisu do sad.
Jos uvijek nemam neki osjecaj jel curica il decko jedan dan mislim jedno drugi drugo 😂
Pozz trudnice.. Kako ste? Pitanje.. Što se smije koristiti kod prehlade? Mene sad već par dana lovi lagana grlobolja i začepljen nos.. Jel se koja borila s time?
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Super freya_444, drago mi je da se mučnine polako povlače, a ovo ostalo mokrenje i to, svima nam je prisutno. Ja ponekada imam osjećaj da mokrim više nego ikada do sada :)
Oprosti, ako dobro vidim, tebi je ovo isto prva trudnoća? Sa koliko tjedana si otišla na prvi pregled?
Pozz trudnice.. Kako ste? Pitanje.. Što se smije koristiti kod prehlade? Mene sad već par dana lovi lagana grlobolja i začepljen nos.. Jel se koja borila s time?
Ja sam nekoliko dana nakon transfera dobila upalu sinusa, a sad me isto pere neka lagana prehladica. Koristim samo aqua maris sprej za nos (ful mi je pomogao) jer je on skroz neškodljiv, tu i tamo paracetamol za glavobolju, te naravno puno čaja i vitamina c. Mislim da za grlo možeš uzimati sirup i pastile od bijelog sljeza ili od islandskog lišaja, trebali bi biti neškodljivi za trudnice.
Ja sam nekoliko dana nakon transfera dobila upalu sinusa, a sad me isto pere neka lagana prehladica. Koristim samo aqua maris sprej za nos (ful mi je pomogao) jer je on skroz neškodljiv, tu i tamo paracetamol za glavobolju, te naravno puno čaja i vitamina c. Mislim da za grlo možeš uzimati sirup i pastile od bijelog sljeza ili od islandskog lišaja, trebali bi biti neškodljivi za trudnice.
Hvala na inf ❤️
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Super freya_444, drago mi je da se mučnine polako povlače, a ovo ostalo mokrenje i to, svima nam je prisutno. Ja ponekada imam osjećaj da mokrim više nego ikada do sada :)
Oprosti, ako dobro vidim, tebi je ovo isto prva trudnoća? Sa koliko tjedana si otišla na prvi pregled?
Je prva je :)
Isla sam s 8+2 😁
Lucija 16.12.2021.💗
Je prva je :)
Isla sam s 8+2 😁
Super, kod tebe lijepo sve školski, za poželjeti neka nam svima tako bude...
Ja ću nastojati malo nekako smanjiti nervozu do srijede i prvog pregleda, jer imam osjećaj da ću se raspuknuti od znatiželje, a opet strah i briga su prisutni skroz...
Taya ja sam na pocetku vukla neku prehladu dost dugo, ja sam se inhalirala sa fizioloskom i pila hrpu caja
Ja jos pijem samo folnu i to cu do 12. Tjedna, a onda cu si kupiti neke prenatale samo ne znam jel ima u svima ima folna ili je bolje uzet neke di nema folne pa kombinirati
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Bok cure,
Ja se rijetko javljam jer imam klinca od 14mj, prezahtjevan je i ne stignem. Tu i tamo uspijem procitati nesto dok spava. Vidjela sam da pricate o vitaminima. Ja pijem folnu, vitamin D i povremeno magnezij. Dr mi je rekla da uzimam i vitamin d zbog problema sa stitnjacom. U prvoj trudnoci sam od 12.tj bila Ele baby umjesto folne jer sadrzi i folnu i ostale potrebnr vitamine.
Ovo mi je skroz drugacija trudnoca, samim tim sto nemam vremena niti razmisljati o njoj, dijete, posao, kuca.. Sjetim se navecer da sam trudna. Mucnine imam kad sam gladna i nikako ne podnosim glad, moram odmah jesti. I jako sam osjetiljiva na mirise, osjetim ih na daleko. 😱
Nadam se da ce svima uskoro proci mucnine i da ce svi pregledi dobro proci 😂
Tayaja sam na pocetku vukla neku prehladu dost dugo, ja sam se inhalirala sa fizioloskom i pila hrpu caja
Ja jos pijem samo folnu i to cu do 12. Tjedna, a onda cu si kupiti neke prenatale samo ne znam jel ima u svima ima folna ili je bolje uzet neke di nema folne pa kombinirati
meni je receno i folna i Premama duo tako da kombinujem
Sortiraj odgovore
Najstariji