Sretan majcin dan i od mene 👼❤
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Dibri jutro trudnice 🤰, nadam se da vam je jucer bio dobar dan i da ste danas spremne za novi tjedan
Jel nam ima netko pregled ovaj tjedan?
Pitanje za cure koje su inace pile kavu svako jutro, a sad ne mogu, jel pijete neku zamjenu i ako da koju? Ja sam inace veliki kavopija, ali mi sad bude muka od nje pa trazim neku zamjenu za jutarnji ritual ispijanja haha
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Jutro svima, ja sam u srijedu na pregledu u pola šest popodne 🙏🍀 ja sam kavu nekako skroz izbacila, jer mi nije nikako pasala, čak sam je i prije trudnoće prestala piti.
Jučer navečer sam prvi puta popila Lekadol, jer mi je trbuh iskočio i opet su me grčevi lovili...
Izgleda da će mene ti grčevi pratiti 😌
Jutro 🙂
Ja još nisam ni zvala gin za naruciti se za prvi pregled... nekako odugovlačim da kad odem, da odmah čujemo i ♥️.
Kavu nisam nikada ni pila, pa tu nzm sto reci 🤭
Inače, već skoro tjedan dana imam bolove u ledjima i isijas, pa pijem lupocet... 😒
👩🏻32
👨🏻32
👶🏻💙 2020.
👶🏻💙 2022.
👶🏻🩷 2024.
Sirenita, imaš li kakve simptome ili nešto? Ako dobro vidim, tu smo negdje, ja sam 5+5 🤗
Jutro, curke! Ja zadnjih nekoliko dana imam grozne mučnine, a taman sam mislila da je gotovo s time. Kavu sam isto skroz maknula jer mi jednostavno nije pasala više, cak i od te jako slabe ujutro mi je bilo muka. Sad pijem čaj od mente ili kamilice.
Vikend sam doslovno cijeli preležala i prespavala...iako je bilo predivno vrijeme, nisam imala snage ni za šta.
Mučnine, baš da mi je zlo nemam, vikend sam provela u prirodi, preko dana se dobro osjećam i onda me predvečer, navečer ulove ti grčevi, pa malo legnem.
Sve ostalo je u redu, nemam nikakve tegobe. Na momente imam osjećaj da nisam trudna, kada pročitam ovako vaše komentare.
Cure, jel se trebam brinuti, ili je sve ok?
Pa nema potrebe da se brineš, meni se isto razlikuje od tjedna do tjedna. Na neke dane se osjećam super i puna sam energije i nemam nikakvih tegoba, a onda mi se dogodi nekoliko dana kad sam baš nikakva. Prosli vikend smo bili u Istri, gdje sam puno šetala, pomagala s čišćenjem i sve super, a ovaj vikend skroz druga priča. Ali pretpostavljam da su me krvarenje i taj šok u petak iscrpili, i to prije svega psihički.
Sirenita, imaš li kakve simptome ili nešto? Ako dobro vidim, tu smo negdje, ja sam 5+5 🤗
Ne 😒
Znaci prije 2 god sam imala biokemijsku i tad sam imal bolne grudi.. nakon toga zatrudnila i isto prvi simptom - bolne grudi..s vremenom mučnine...
ali sad ništa!!! Da mi ne kasni i da nisam radila test, ne bi ni posumnjala 🤦🏻♀️🙈
I sada, nije da mi se povraća, ali jednostavno nemam teka. To bi bio eventualno jedini simptom. Ne gadi mi se hrana, niti mi smrdi, ni ništa, ali nemam ni najmanju potrebu jesti... tamo negdje do ručka 🤭😂
A kod tebe?
👩🏻32
👨🏻32
👶🏻💙 2020.
👶🏻💙 2022.
👶🏻🩷 2024.
Sortiraj odgovore
Najstariji