Kalita i tierra dobrodosle 🤗
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Hvala cure :)
XOXO, baš mi je žao, nadam se da ćeš uskoro uspjeti!
Panorama test mi nije ni spomenuo. Iako čitam sad za Harmony da isto više tog testira. Prilično je malo informacija dostupno po mom mišljenju, a tek ce vjerojatno neke usporedbe biti nemoguće pronaći...
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Hvala cure :)
XOXO, baš mije žao, nadam se da ćeš uskoro uspjeti!
Panorama test mi nije ni spomenuo. Iako čitam sad za Harmony da isto više tog testira. Prilično je malo informacija dostupno po mom mišljenju, a tek ce vjerojatno neke usporedbe biti nemoguće pronaći…
Hvala, ja sam jako puno googlala sto na nasim sto na stranim stranicama dok sam cekala nalaze. Nipt testovi su nerizicni a dovoljno tocni. Od svih ( harmony, nifty, panorama) panorama se pokazala da ima preko 99 i nesto posto tocnosti i jako malo lazno pozitivnih/negativnih rezultata. Meni je konkretno amniocinteza tocno potvrdila nalaz panorame.
Svi ti testovi gledaju samo genetske greske znaci nije moguce vidjeti probleme sa srcem, mozgom, organima...
Ono sto je najcesce 3 trisomije daje rezultate jako tocno, ostale kromosomeopatije mozda imaju veci postotag gresaka ali to ostalo se jako dobro vidi i uzv. Moja preporuka je srednji paket panorame je sasvim dovoljan za bit miran ostatak trudnoce+ naravno redoviti pregledi.
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
ja sam kod svog doktora samo vidjela letak za Nifty i Veritas za ostale nisam. Razmisljala sam uraditi Nifty danas sam ih kontaktirala jedino mi je mana sto ne moze na rate al sta je tu je. Planiram raditi odmah poslije pregleda u 12 sedmici ne zuri mi se prije. Ne znam moze li se Panorama raditi u Sarajevu ne mogu nigdje na netu da pronadjem 🤷
Doborodošle, Kalita i Tierra!
Meni su frendice preporučile Panoramu, a još ću vidjeti i što doktor kaže. Ionako moram čekati još nekoliko tjedan da se drugi plod skroz apsorbira da ne bi eventualno utjecao na test.
Znači ako sam dobro razumjela Panorama je nekako najbolja za preporuku?
Dobra večer!
Nove cure dobrodošle.!!!😘
Ja taman sa posla došla, u petak me dr. naručio na uzv, danas beta 1089 🥰🥰😘
Sad idem čitat zaostatke....
Svi ti testovi iz tvoje krvi "odvajaju" tvoj od bebinog dnk i onda iz bebinog dnk gledaju eventualne genetske anomalije. Sve zavisi kojom metodom se sluze za odvajanje. Panorama se salje u laboratorij u usa i imaju neku najnoviju tehnologiju i jako malu vjerojatnost pogresaka. Zadnja je dosla na hrv trziste pa zapravo ima jako malo podataka. Al vise koga zanima moze naci na stranici seqventia.hr ili.tocka nesto. Uglavnom kad ugooglate seqventia izaci ce vam.
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Svi ti testovi iz tvoje krvi "odvajaju" tvoj od bebinog dnk i onda iz bebinog dnk gledaju eventualne genetske anomalije. Sve zavisi kojom metodom se sluze za odvajanje. Panorama se salje u laboratorij u usa i imaju neku najnoviju tehnologiju i jako malu vjerojatnost pogresaka. Zadnja je dosla na hrv trziste pa zapravo ima jako malo podataka. Al vise koga zanima moze naci na stranici seqventia.hr ili.tocka nesto. Uglavnom kad ugooglate seqventia izaci ce vam.
Hvala ti na detaljnijem objašnjenju, svakako ću još u dogovoru sa svojom doktoricom vidjeti 🤗
Evo mene s pregleda,bebica je dobro😁,srce kuca💪❤
🥳🥳 https://ibb.co/SvGcWLf
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Dosla nam je curica u 12.mj😍😍
Sortiraj odgovore
Najstariji