Iskreno drage moje, mislim da je to sve dobro što uzimamo i koristimo, te da ništa ne može odmoći našim malim bebicama. Samo može pomoći uz sve ostalo da se dobro, lijepo, pravilno razvijaju i da sve bude u redu.
I sa takvom mišlju, trebamo gledati naprijed <3
S prvim djetetom gin mi je rekao tokom prvih 12/13 tt dovoljno samo folnu, nakon toga ju zamijeniti prenatalima. Tako je i bilo.
Vjerujem da se u to kratko vrijeme ozemlju trudnoća nije promijenilo njegovo razm i da će mi i ovaj put savjetovati isto
👩🏻32
👨🏻32
👶🏻💙 2020.
👶🏻💙 2022.
👶🏻🩷 2024.
Cureeeeee preuzbuđena sam što sam konačno i ja s Vama! Do sada sam samo bila vrlooo aktivna promatračica Vašeg foruma :) došlo je vrijeme da Vam se pridružim. A sad dosta s formalnostima.
Danas sam 4+5, nakon 2 spontana u 4 i 5 tt (beta max 18 i 19) konačno se lijepo dupla, sutra je kontrola bete, danas smo na moju molbu radili kratki UZV i sada mogu mirno spavati. Gestacijska vrećica je veličine 4 mm :) :) :)
Cure jako smo vam sretniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Kako ste vi? Kako napredujete? Mi se svaki dan pikamo clexanima radi trombofilije, papamo puno tableta, ali to nam niššššta nije teško jer ćemo se na zimu družiti veliki zagrljaj svima!
K&D <3
Siječanj 2021. - spontani 5. tt
Veljača 2021. - spontani 4. tt
Svibanj 2021. - beta raste, termin 12.01.2022 (Dao dragi Bog) :) :) :) :)
jupiiiiiiiiiiiiiiiiii PRESRETNI SMO!!!!!!!!!!!!
Sofia/Artur <3
Cureeeeee preuzbuđena sam što sam konačno i ja s Vama! Do sada sam samo bila vrlooo aktivna promatračica Vašeg foruma :) došlo je vrijeme da Vam se pridružim. A sad dosta s formalnostima.
Danas sam 4+5, nakon 2 spontana u 4 i 5 tt (beta max 18 i 19) konačno se lijepo dupla, sutra je kontrola bete, danas smo na moju molbu radili kratki UZV i sada mogu mirno spavati. Gestacijska vrećica je veličine 4 mm :) :) :)
Cure jako smo vam sretniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Kako ste vi? Kako napredujete? Mi se svaki dan pikamo clexanima radi trombofilije, papamo puno tableta, ali to nam niššššta nije teško jer ćemo se na zimu družitiveliki zagrljaj svima!
Dobrodosla 🥰
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Kalita dobrodosla 💕
I ja sam malo uranila na pregled, isla sam s 5+5 i vidla se gestacijska velicine 18mm. I mala zumanjcana. Nadam se na sljedecem pregledu da bude i plod, mora bit 🤞😊
Bok svima.
Čini se da nam stize još jedna zimska beba
Prva mi je trudnoca I trenutno istrazujem testove.
Rekao mi je ginekolog za njih vrlo površno, samo da postoje nifty i harmony pa sam malo guglala i danas ga zovem da bi ja nifty plus jer mi se čini da se najviše stvari mjeri. Kaže mi da bi on ipak preporučio harmony jer se nifty više ne šalje u hong kong nego u Zagreb.
Jel ima tko iskustva s tim testovima ili zna zasto bi to bio problem?
Sad sam 9+0 pa bi već sljedeći tjedan to rješavali (hoće biti točnije test ako čekam jos)?
Ako ću već dat novce za to da bi znala unaprijed onda mi ne znači puno jel nešto sad malo skuplje ili jeftinije... a imam osjećaj da mi doktor prešuti stvari i samo želi izvuc pare :)
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Kalita dobrodošla ❤
Lijepo je vidjeti nas u ovolikom broju ovdje 🙏🍀 odlične vijesti, samo neka se tako nastavi 🥰
Meni se čini da sam ja idući prva na radu za pregled, prekosutra 🤗
Kalita i tierra dobrodošle 💜
Angel bit će sve u redu 🥰
Tierra ja sam radila prenatalni test ali Panoramu prošireni panel.. Sad čekam rezultate.. Mislim da su više manje svi ti testovi isti.. Ja sam birala između Panorame i Nifty-a.. A gin mi je preporučila Panoramu, jer kao pouzaniji je od Nifty-a.. Mada vjerujem da svako savjetuje radit onoga kojeg provode u ordinaciji..
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Bok svima.
Rekao mi je ginekolog za njih vrlo površno, samo da postoje nifty i harmony pa sam malo guglala i danas ga zovem da bi ja nifty plus jer mi se čini da se najviše stvari mjeri. Kaže mi da bi on ipak preporučio harmony jer se nifty više ne šalje u hong kong nego u Zagreb.
Sad sam 9+0 pa bi već sljedeći tjedan to rješavali (hoće biti točnije test ako čekam jos)?
Ako ću već dat novce za to da bi znala unaprijed onda mi ne znači puno jel nešto sad malo skuplje ili jeftinije… a imam osjećaj da mi doktor prešuti stvari i samo želi izvuc pare :)
Pozdrav svima i oprostite na upadu. Nisam jos na ovoj temi al mozda mogu pomoc. Do nedavno sam bila trudna al na zalost nije islo po planu. Uglavnom meni je gin preporucila Pannoramu jer je navodno najpouzdanija. Za slucaj nedajboze da ne dodu uredni nalazi Seqventia ( firma vlasnik panorame za hrv) pokriva troskove amniocinteze u ginekosu ili kod podobnika. Meni je na zalost to trebalo i stvarno su me u roku od 2 dana narucili tako da mi je ustedilo vremena i novaca.
Jos jedna stvar koju bi predlozila je napravit pregled kod ginekologa u 11tt provjerit srce, nuhalni,... I onda isti ili sljedeci dan vadit krv za nipt. Tako je meni moja gin preporucila da ne bacam pare prije nego provjerimo da je sve ok na uzv.
Sve najbolje zelim u super urednu trudnocu svim curama.
E da svi nipt testovi se vode kao pouzdani od negdje 10tt al ne mora znacit da ce izvuc dovoljno fetalne frakcije tako da je mozda i bolje/ sigurnije pricekat jos tjedan dva da se ne mora ponavljat.
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Bok svima.
Ako ću već dat novce za to da bi znala unaprijed onda mi ne znači puno jel nešto sad malo skuplje ili jeftinije… a imam osjećaj da mi doktor prešuti stvari i samo želi izvuc pare :)
Dobrodosla 🥰
Kako su ti vec cure napisale i ja sam cula da je panorama najpouzdanija, a haromny nisam proucavala pa ti ne mogu pomoci
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Sortiraj odgovore
Najstariji