I ja sam pomislila da je to, da nije ništa opasno. Ono kao grčevi pred M ili nešto, baš neko zatezanje.
Vjerojatno se sve namješta.
Hvala za magnezij, budem vidjela, pa da ga onda uzmem. Do ponedjeljka ne mogu do doktorice.
Antonela nemam problema s time time pa neznam kako bi ti pomogla :/ ali sretno ❤️
Evo meni stigli svi nalazi i svi su negativni tako da sam
Jako sretna , jos da docekamo prvi pregled i da bude sve uredu 🤞🤞🤞
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Antonela nemam problema s time time pa neznam kako bi ti pomogla :/ ali sretno ❤️
Jako sretna , jos da docekamo prvi pregled i da bude sve uredu 🤞🤞🤞
Baš mi je drago da su svi nalazi dobri.. 💜
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Maša, super za nalaze!
Jutro, curke! Nadam se da ste fino odspavale! Ja sam nakon svih šokova jucer zaspala ko kokoš, čak nisam išla ni piškiti po noći.
Ja moram čim prije razrijesiti to s godisnjima jer bih od ponedjeljka do kraja mjeseca htjela uzeti godisnji, a od 1.6. onda potrositi ostatke starog i cijeli novi g.o., pa se nakon njega opet vratiti na bolovanje sve do porodiljnog.
Jel nama ginekologinja moze otvoriti par tjedana regularnog bolovanja ili čim je u pitanju trudnoća, mora odmah otvoriti komplikacije? Zna li koja?
Hahaaa ma sigurno .... kao da bi rekla i da nisu...😝
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Maso suuuper za nalaze 🙂
Ginger mislim da ti normalno bolovanje mora otvorit dr opce prakse, vidila sam da su neke cure govorile kako imaju mucnine pa im je dr otvorila bolovanje
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Pozz svima Evo još jedne trudnice, termin 5.12. Nego..jel još neko umirao od mućnina, a ovih dana i od glavobolja?
💁♀️35 god
💁♂️36 god
Missed 2021.u 11tom tjednu
Operirana endometrioza
Hashimoto
Ostalo sve OK
Pozz svimaEvo još jedne trudnice, termin 5.12. Nego..jel još neko umirao od mućnina, a ovih dana i od glavobolja?
Dobrodosla, mene glavobolje isto cesto hvataju 😔
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Dibarr Vam dan mamice!😘
Prijavljujem se i ja za zumske bebice, nadam se da bude sve u redu i da se tipkamo.
Jučer tek saznala, beta 448. U ponedjeljak ponavljam betu.
Sretno svima i da bude školski!🥰🥰🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji