Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Svibanj 2021. 10:26

Dalija87

Pozz svima Evo još jedne trudnice, termin 5.12. Nego..jel još neko umirao od mućnina, a ovih dana i od glavobolja?

Pozdrav, ja sam imala jedan cijeli tjedan glavobolje, a onda su prestale, pa su se javili grčevi I blagi bolovi u trbuhu, ali kako su mi cure objasnile i koliko sam uspjela poloviti, maternica se rasteže i sve se dolje namješta, tako da je to sve normalno 🤗

08. Svibanj 2021. 10:26

Pozdrav i dobrodošlica svim novim plusićima i budućim mamicama, neka nam svima bude prava školska ❤

Taya_
    08. Svibanj 2021. 10:46

Nerita i Dalija dobrodošle.. I čestitke na plusu ❤️

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

Dalija87
    08. Svibanj 2021. 10:49

Hvala curke i vama svima puno uživanja u trudnoći! 🥰
    Jel uzimate onda za glavobolju tbl? Ja sam na granici da uzmem, al mislim da će me ovo sunce izmamiti van i da si možda sa šetnjom pomognem.. 🤗

💁‍♀️35 god
    💁‍♂️36 god
    Missed 2021.u 11tom tjednu
    Operirana endometrioza
    Hashimoto
    Ostalo sve OK

Taya_
    08. Svibanj 2021. 10:51

Dalija87

Jel uzimate onda za glavobolju tbl? Ja sam na granici da uzmem, al mislim da će me ovo sunce izmamiti van i da si možda sa šetnjom pomognem.. 🤗

Mislim da smiješ Lupocet ili Lekadol

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

08. Svibanj 2021. 10:53

Taya 👣

Dalija87

Mislim da smiješ Lupocet ili Lekadol

Tako je, jednu od ove dvije tablete. Ja iskreno nisam niti jednom uzela. Ni za glavu, ni za te grčeve.

• Nerita
    08. Svibanj 2021. 11:13

Ja za sad nemam simptoma, samo štreca ko za mengu donji dio trbuha i gladna stalno.🙈

• Nerita
    08. Svibanj 2021. 11:14

Taya 👣

Nerita i Dalija dobrodošle.. I čestitke na plusu ❤️

Hvala ❤

08. Svibanj 2021. 11:16

Nerita

Ja za sad nemam simptoma, samo štreca ko za mengu donji dio trbuha i gladna stalno.🙈

Tako je i meni bilo, stalno osjećaj kao pred M, i ti grčevi su mi bili kao pred M 🙊 apetit isto povećani 🙈

freya_444
    08. Svibanj 2021. 11:40

Nerita i Dalija dobrodošle🥰🥰

Lucija 16.12.2021.💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.