Pozz svimaEvo još jedne trudnice, termin 5.12. Nego..jel još neko umirao od mućnina, a ovih dana i od glavobolja?
Pozdrav, ja sam imala jedan cijeli tjedan glavobolje, a onda su prestale, pa su se javili grčevi I blagi bolovi u trbuhu, ali kako su mi cure objasnile i koliko sam uspjela poloviti, maternica se rasteže i sve se dolje namješta, tako da je to sve normalno 🤗
Pozdrav i dobrodošlica svim novim plusićima i budućim mamicama, neka nam svima bude prava školska ❤
Nerita i Dalija dobrodošle.. I čestitke na plusu ❤️
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Hvala curke i vama svima puno uživanja u trudnoći! 🥰
Jel uzimate onda za glavobolju tbl? Ja sam na granici da uzmem, al mislim da će me ovo sunce izmamiti van i da si možda sa šetnjom pomognem.. 🤗
💁♀️35 god
💁♂️36 god
Missed 2021.u 11tom tjednu
Operirana endometrioza
Hashimoto
Ostalo sve OK
Jel uzimate onda za glavobolju tbl? Ja sam na granici da uzmem, al mislim da će me ovo sunce izmamiti van i da si možda sa šetnjom pomognem.. 🤗
Mislim da smiješ Lupocet ili Lekadol
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Mislim da smiješ Lupocet ili Lekadol
Tako je, jednu od ove dvije tablete. Ja iskreno nisam niti jednom uzela. Ni za glavu, ni za te grčeve.
Ja za sad nemam simptoma, samo štreca ko za mengu donji dio trbuha i gladna stalno.🙈
Ja za sad nemam simptoma, samo štreca ko za mengu donji dio trbuha i gladna stalno.🙈
Tako je i meni bilo, stalno osjećaj kao pred M, i ti grčevi su mi bili kao pred M 🙊 apetit isto povećani 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji