Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bela_le
    07. Svibanj 2021. 14:34

Matajči

Drage moje, maloprije sam bila i po nalaze i kod ginekologinje, kaže da je biokemijska trudnoća. Ne znam šta da kažem. Godinu dana se veseliš tom plusiću i na kraju, opet razočarana i tužna….

Jako mi je zao, nadam se da ces opet uskoro ugledati plus ❤

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

aurora12
    07. Svibanj 2021. 14:47

Matajči zao mi je. Sretno i da se sto prije vratis s plusom 🙏

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

Matajči
    07. Svibanj 2021. 14:54

Hvala vam ❤ idemo dalje u nove pobjede  

👩28🧑27
    AMH 19, blaga trombofilija
    Pokusavamo od 2020.
    2020. - 2022. - 6 neuspjelih trudnoća
    2022. - 2 kiretaže uz 2 vanmaterične, desni jajovod ✂️ i MTX, resekcija lijevog jajnika (skinuta cista, spasen zdravi dio jajnika)
    Zbog MTX-a godinu dana zabrana prirodnog planiranja trudnoće.
    07/2024 - IVF - prirodni ciklus bez štoperice, 1 js, ET 3. dan ❌️
    08/24 - stimulirani ciklus (Gonal, Pergoveris, Orgalutran)
    "Idemo dalje, sve do medalje!" ❤

aurora12
    07. Svibanj 2021. 14:54

Ja sam danas bila po misljenje o heparinu i naravno da su mi ponovili sto sam vec cula, za ove mutacije se ne daje terapija. Jucer sam bila kod hematologinje, ona je bila za terapiju ali kad mi odobri ginekolog, mislim da nije upucena u ovu njihovu praksu da ne daju heparin osim ako si F.V ili II. Trazit cu da mi bar ponovi neke pretrage koje odavno nije (d-dimeri, finrinogen...). Beta mi je 13672, opet je brzo narasla al necu se opterecivat s tim, glavno da raste. Homocistein je pao na 8 jer pijem folat tako da mozda stvarno sve bude ok, sad cekam pregled 17.05.🙏

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

07. Svibanj 2021. 14:55

freya_444 hvala ti na savjetu, pričekati ćemo mi prvi pregled, pa ćemo vidjeti. neki unutarnji osjećaj mi govori da će sve u srijedu biti u redu i baš onako kako treba.
    po svemu kako mi je, od urednog iscjetka, umora, izostale M, tu i tamo probadanja, grčeva, zatezanja, učestalog mokrenja i pojačanog apetita, čini mi se da su to sve nekako simptomi 'poželjni'.
    mislim po ovome nema ništa za zabrinuti se, zar ne? tako da mogu miirna na pregled nadam se <3

07. Svibanj 2021. 14:56

aurora12 polako do 17.05. i pregleda, vjerujem da će sve doći na svoje i biti kako treba 

Taya_
    07. Svibanj 2021. 14:58

Matajči

Drage moje, maloprije sam bila i po nalaze i kod ginekologinje, kaže da je biokemijska trudnoća. Ne znam šta da kažem. Godinu dana se veseliš tom plusiću i na kraju, opet razočarana i tužna….

Žao mi je 😢

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

freya_444
    07. Svibanj 2021. 15:28

nemamimena26

freya_444 hvala ti na savjetu, pričekati ćemo mi prvi pregled, pa ćemo vidjeti. neki unutarnji osjećaj mi govori da će sve u srijedu biti u redu i baš onako kako treba.
    po svemu kako mi je, od urednog iscjetka, umora, izostale M, tu i tamo probadanja, grčeva, zatezanja, učestalog mokrenja i pojačanog apetita, čini mi se da su to sve nekako simptomi 'poželjni'.
    mislim po ovome nema ništa za zabrinuti se, zar ne? tako da mogu miirna na pregled nadam se &lt;3

Ma daa pa to je sve normalno nemaš uopće razloga za brigu😊

Lucija 16.12.2021.💗

• Ana1987
    07. Svibanj 2021. 16:01

pozdrav ženske,kako ste? meni kao da je trbuh malo iskočio a tek 7 tj..mislim znam da u drugoj t se sve to malo ranije počne vidjeti ali baš tako rano?
    Pitanje jedno: stalno sam zaposlena, znači imam godišnji od ove godine, i dobiti ću sljedeće.. Ako sada idem na komplikacije i onda porodiljni, dal i će  meni onda godišnji od ove godine propasti s obzirom da ga do 6 mj moraš iskoristiti ili se to gleda drugačije u ovom slučaju?

Bela_le
    07. Svibanj 2021. 16:31

Ana1987

pozdrav ženske,kako ste? meni kao da je trbuh malo iskočio a tek 7 tj..mislim znam da u drugoj t se sve to malo ranije počne vidjeti ali baš tako rano?
    Pitanje jedno: stalno sam zaposlena, znači imam godišnji od ove godine, i dobiti ću sljedeće.. Ako sada idem na komplikacije i onda porodiljni, dal i će meni onda godišnji od ove godine propasti s obzirom da ga do 6 mj moraš iskoristiti ili se to gleda drugačije u ovom slučaju?

Hej, meni je iskocio stomak sa 6 tjedana isto druga trudnoca i znam jos dosta cura kojima je tako drugi put jako rabo iskocio

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.