Cure, da li ja jedina na momente imam osjećaj da ću se raspuknuti dolje, tj., onaj osjećaj samo što nisam dobila, a znam da mi kasni deseti dan i da sam trudna :D
Ali, ne možeš se oteti tom osjećaju koji je dolje.
Još jedno pitanjce, da li je pametno imati odnose u eto skorom šestom tjednu, prije nego sam obavila prvi pregled, pa da vidimo gdje smo, šta smo?
Nemamimena, ja bih se možda ipak suzdržala od odnosa do prvog pregleda, čisto da budeš sigurna i mirna. A na pregledu pitaj doktora za misljenje.
Nama je rečeno da izbjegavamo prva tri mjeseca sigurno.
A što se osjećaja dolje tiče, i ja ga povrememo imam i mislim da je to sasvim normalno.
Matajči, dobro nam došla i držimo fige za super betu!
Hvala ti ginger39, isto tako i ja mislim, ali sam htjela čuti vaše mišljenje.
Jeste partnera povele sa sobom na prvi pregled u samu ordinaciju ili ste taj dio odradile same?
Jeste partnera povele sa sobom na prvi pregled u samu ordinaciju ili ste taj dio odradile same?
Kod moje dr partner smiju uci samo jednom izmedu 18.i 22. Tjedna tako da sam ja isla sama
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Drage moje, maloprije sam bila i po nalaze i kod ginekologinje, kaže da je biokemijska trudnoća. Ne znam šta da kažem. Godinu dana se veseliš tom plusiću i na kraju, opet razočarana i tužna....
👩28🧑27
AMH 19, blaga trombofilija
Pokusavamo od 2020.
2020. - 2022. - 6 neuspjelih trudnoća
2022. - 2 kiretaže uz 2 vanmaterične, desni jajovod ✂️ i MTX, resekcija lijevog jajnika (skinuta cista, spasen zdravi dio jajnika)
Zbog MTX-a godinu dana zabrana prirodnog planiranja trudnoće.
07/2024 - IVF - prirodni ciklus bez štoperice, 1 js, ET 3. dan ❌️
08/24 - stimulirani ciklus (Gonal, Pergoveris, Orgalutran)
"Idemo dalje, sve do medalje!" ❤
Joj, Matajči, baš mi je žao...😔
Glavu gore i drži se! Mlada si i vjerujem da će brzo sve doći na svoje.
Ja sam bila sama u ordinaciji i prvi put i jutros dok je trajao uzv, ali nakon uzv je i dragog pozvao unutra da i on sve čuje.
Matajči žao mi je. Ne treba gubiti nadu, sve će doći na svoje, pa tako i bebica. Samo polako, vjeruj i biti će najbolje, baš onako kako treba <3
ginger39 kužim, očito je kod svakoga drugačije, ili kako se dogovori sa doktorom.
Piba bas sam nestrpljiva haha javi nam se cim obavis pregled.
Meni dosao danas jos jedan nalaz brisa klamidija i negativan je 😍 bas sam sretna hvala bogu 🤞 jos mi mora doc hpv ali klamidije sam se bojala tako da dobro je :)
Cestitam👍👍👍👍👍
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Dosla nam je curica u 12.mj😍😍
Matajči, baš mi je žao 😪 al glavu gore i samo hrabro dalje u nove cikluse 😙🥰😍
nemamimena26 ja sam se suzdrzavala odnosa do prvog pregleda i onda mi je savjetovala doktorica da pričekam s odnosima prva 3 mjeseca. A za muža, kod nas nazalost ne smiju muževi unutra i to mi je baš žao jer bi mojemu ultrazvuk bio pravi doživljaj 😔
Lucija 16.12.2021.💗
Sortiraj odgovore
Najstariji