Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Svibanj 2021. 11:51

Cure, da li ja jedina na momente imam osjećaj da ću se raspuknuti dolje, tj., onaj osjećaj samo što nisam dobila, a znam da mi kasni deseti dan i da sam trudna :D
    Ali, ne možeš se oteti tom osjećaju koji je dolje. 
    Još jedno pitanjce, da li je pametno imati odnose u eto skorom šestom tjednu, prije nego sam obavila prvi pregled, pa da vidimo gdje smo, šta smo?

• ginger39
    07. Svibanj 2021. 12:28

Nemamimena, ja bih se možda ipak suzdržala od odnosa do prvog pregleda, čisto da budeš sigurna i mirna. A na pregledu pitaj doktora za misljenje.
    Nama je rečeno da izbjegavamo prva tri mjeseca sigurno. 
    A što se osjećaja dolje tiče, i ja ga povrememo imam i mislim da je to sasvim normalno. 
    Matajči, dobro nam došla i držimo fige za super betu! 

07. Svibanj 2021. 12:34

Hvala ti ginger39, isto tako i ja mislim, ali sam htjela čuti vaše mišljenje. 
    Jeste partnera povele sa sobom na prvi pregled u samu ordinaciju ili ste taj dio odradile same?

Bela_le
    07. Svibanj 2021. 12:37

nemamimena26

Jeste partnera povele sa sobom na prvi pregled u samu ordinaciju ili ste taj dio odradile same?

Kod moje dr partner smiju uci samo jednom izmedu 18.i 22. Tjedna tako da sam ja isla sama

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Matajči
    07. Svibanj 2021. 14:09

Drage moje, maloprije sam bila i po nalaze i kod ginekologinje, kaže da je biokemijska trudnoća. Ne znam šta da kažem. Godinu dana se veseliš tom plusiću i na kraju, opet razočarana i tužna.... 

👩28🧑27
    AMH 19, blaga trombofilija
    Pokusavamo od 2020.
    2020. - 2022. - 6 neuspjelih trudnoća
    2022. - 2 kiretaže uz 2 vanmaterične, desni jajovod ✂️ i MTX, resekcija lijevog jajnika (skinuta cista, spasen zdravi dio jajnika)
    Zbog MTX-a godinu dana zabrana prirodnog planiranja trudnoće.
    07/2024 - IVF - prirodni ciklus bez štoperice, 1 js, ET 3. dan ❌️
    08/24 - stimulirani ciklus (Gonal, Pergoveris, Orgalutran)
    "Idemo dalje, sve do medalje!" ❤

• ginger39
    07. Svibanj 2021. 14:16

Joj, Matajči, baš mi je žao...😔
    Glavu gore i drži se! Mlada si i vjerujem da će brzo sve doći na svoje.

• ginger39
    07. Svibanj 2021. 14:18

nemamimena26

Ja sam bila sama u ordinaciji i prvi put i jutros dok je trajao uzv, ali nakon uzv je i dragog pozvao unutra da i on sve čuje. 

07. Svibanj 2021. 14:22

Matajči žao mi je. Ne treba gubiti nadu, sve će doći na svoje, pa tako i bebica. Samo polako, vjeruj i biti će najbolje, baš onako kako treba <3
    ginger39 kužim, očito je kod svakoga drugačije, ili kako se dogovori sa doktorom.

Antonela122🐘🌠
    07. Svibanj 2021. 14:24

Maša🥰🤰🏼

Piba bas sam nestrpljiva haha javi nam se cim obavis pregled.

Meni dosao danas jos jedan nalaz brisa klamidija i negativan je 😍 bas sam sretna hvala bogu 🤞 jos mi mora doc hpv ali klamidije sam se bojala tako da dobro je :)

Cestitam👍👍👍👍👍

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++
    Dosla nam je curica u 12.mj😍😍

freya_444
    07. Svibanj 2021. 14:29

Matajči, baš mi je žao 😪 al glavu gore i samo hrabro dalje u nove cikluse 😙🥰😍
    nemamimena26 ja sam se suzdrzavala odnosa do prvog pregleda i onda mi je savjetovala doktorica da pričekam s odnosima prva 3 mjeseca. A za muža, kod nas nazalost ne smiju muževi unutra i to mi je baš žao jer bi mojemu ultrazvuk bio pravi doživljaj 😔

Lucija 16.12.2021.💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.