Cure moja, ja jutros počela krvariti kad sam se spremala na posao i uhvatila me takva panika i strah da sam povratila od muke.
Zvala svog najdivnijeg ginekologa koji me odmah primio. Uglavnom, drugi plod je skroz odustao, tijelo ga čisti i otud krvarenje. Prvi plod je dobro, lijepo napreduje i srce lupa ko ludo. ❤ Isuse dobri, koje olakšanje i sreća kad sam ga vidjela!
Dobila sam injekciju sporoopuštajućeg progesterona, povecao mi je dozu lijeka za štitnjacu, sljedeći tjedan idem vaditi urinokulturu i feritin, a za 3 tjedna opet uzv. I rekao mi je da nema više zajebancije s poslom, odmah na bolovanje i mirovanje kući uz Netflix i knjige.
Žao mi je za jedan plod koji je odustao.. Sad samo smireno dalje.. Čuvaj zdravi plod, odmaraj, bez stresa i naravno doktor je u pravu.. Posao će te čekati kad se vratiš s porodiljnog.. 😃 Sad je najbitnija bebica i da bude sve u redu.. 💚
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
ginger39 zao mi je i nadam se da si dobro, koliko sam vidjela ocekivala si tako nesto. Sad je bitno da je druga beba dobro, a mama mora bit smirena tako da samo odmaraj i cuvaj je 🥰
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Drage ženice, lijep pozdrav!
Za početak, nova sam na forumu
Pa, odakle da krenem…. Imam 25 godina. Moj mužić i ja već godinu dana radimo na plusiću. Uz cijelu muku i silne minuse borim se i s cistama na bubregu unazad nekog vremena
U utorak sam konačno nakon godinu dana ugledala plusić i ne moram vam ni pričati koliko sam bila sretna. Ali mužić i ja smo odlučili sačekati do danas pa ponoviti test. I tako ponovim ja jutros test (opet Clearblue) i rezultat je minus, kad ono tek nakon 10 min plusić. Naravno, uplasila sam se, jer ne znam više što da radim nazvala ginekologinju koja je rekla da napravim betu. I tako ja jutros napravih betu, pa ako ima koja dobra duša da mi to malo pobliže objasni, jer prvi puta općenito sam je radila.
Čestitam na ➕ i dobrodošla
S betom nemam iskustva.. Javit će se cure koje imaju.. Nadam se da će sve biti u redu ❤️
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
pozdrav Matajči, dobrodošla i čestitam! ja sam dva puta radila Betu, prva mi je bila 54.95, a druga nakon dva dana 162.50. bitno je da se Beta pravilno dupla svakih 48 sati.
nakon toga više nisam radila, tako mi je rekla gin, čekam prvi pregled sada u srijedu. ako je Beta manja od 5 (vrijednosti), onda je nalaz negativan.
https://betaplus.hr/trudnoca/tablica-vrijednosti-beta-hcg-ranoj-trudnoci/
Matajči beta hcg je hormon koji se luci u trudnoci. U ranoj trudnoci (vrijeme ocekivane menstruacije) najpouzdanije ga je kontrolirati iz krvi jer se tako mogu otkriti i male vrijednosti koje pokazuju trudnocu (ako je preko 5 onda se radi o trudnoci). Testovi isto detektiraju betu ali tek vise razine. U ranoj trudnoci bitno je i da se pravilno dupla, svako dva dana otprilike. Inace clearblue testovi znaju biti lazno pozitivni, odnosno imaju evaporacijsku crtu koja se pojavi a da se ne radi o trudnoci. Po beti ces biti sigurna o cemu se radi. Nadam se da je pozitivna i da ces nam ostati tu 😊
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Hvala vam duše dobre, puno puno i na objašnjenju i na lijepim željama i na dobrodošlici!
Oko 14 sati bih trebala saznati rezultate pa ih budem podijelila s vama čim saznam!
Nadam se da ste sve zdrave i dobro, i da one koje su trudne da su i njihove bebice dobro!
p.s. ovu informaciju za Clearblue nisam znala, a baš sam nekako uvijek mislila kako su oni najbolji i najsigurniji. Strava.
👩28🧑27
AMH 19, blaga trombofilija
Pokusavamo od 2020.
2020. - 2022. - 6 neuspjelih trudnoća
2022. - 2 kiretaže uz 2 vanmaterične, desni jajovod ✂️ i MTX, resekcija lijevog jajnika (skinuta cista, spasen zdravi dio jajnika)
Zbog MTX-a godinu dana zabrana prirodnog planiranja trudnoće.
07/2024 - IVF - prirodni ciklus bez štoperice, 1 js, ET 3. dan ❌️
08/24 - stimulirani ciklus (Gonal, Pergoveris, Orgalutran)
"Idemo dalje, sve do medalje!" ❤
Matajci cure su ti objasnile za betu, ja cu ti samo pozelit dobrodoslicu i da nam ostanes tu 🥰
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
ja sam primjerice radila dva Clearblue digitalca, jedan tjedan je bio plus sa 2-3, a drugi tjedan je bio plus sa 3+. uz to radila sam običan Clearblue test, gdje mi se odmah plus pokazao.
Matajči moj savjet ti je da ideš vaditi i nakon dva dana u isti labos i probati u isto vrijeme kada si danas radila. sat, dva gore neće biti problem.
Matajči moj savjet ti je da ideš vaditi i nakon dva dana u isti labos i probati u isto vrijeme kada si danas radila. sat, dva gore neće biti problem.
Ako bude sve u redu s današnjim rezultatima, onda budem išla u ponedjeljak. Jer neću imati mira
👩28🧑27
AMH 19, blaga trombofilija
Pokusavamo od 2020.
2020. - 2022. - 6 neuspjelih trudnoća
2022. - 2 kiretaže uz 2 vanmaterične, desni jajovod ✂️ i MTX, resekcija lijevog jajnika (skinuta cista, spasen zdravi dio jajnika)
Zbog MTX-a godinu dana zabrana prirodnog planiranja trudnoće.
07/2024 - IVF - prirodni ciklus bez štoperice, 1 js, ET 3. dan ❌️
08/24 - stimulirani ciklus (Gonal, Pergoveris, Orgalutran)
"Idemo dalje, sve do medalje!" ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji