Malamarelice, zbilja panicaris. Zene idu na preglede svakih mjesec dana, nikakvih tjedan ili dva, osim ako naravno imaju komplikacije u trudnoci. Zene su prije 15-20 godina u 9mj imale 1 ili 2 uzv, ni dr ne vole previse cackati. Tvoja trudnoca je uredna, a glupost mozes napraviti samo tim strahom i stalnim hodanjem po bolnicama. Ako su ti rekli da je sve oke prije 2 dana (i svaki put prije toga) ne znam sto ocekujes da ce ti reci na sv.duhu...
Za lijekove ne znam, to se trebas informirati kod dr.
Mislim da bi se zbilja trebala nekome obratiti za pomoc jer s ovakvim stanjem ces samo izluditi jos 2 mj...sretno! ❤️
Kod mene, osim neispavanosti i umora i naglog budenja zbog potresa, nema nista. Nemam ni iscjetka zasad. Sad moram odmoriti jer jedva gledam, ujutro sam samu sebe smirivala da slucajno ne potaknem nesto dok se grad trese 😣
Ima li kod vas sta novoga?
Malamarelica iz ovih tvojih objava ja ne vidim nista lose za bebu vec za tebe. Mislim da imas veliki problem i trebala bi se obratit strucnoj osobi i ginekologu nek ti prepise neke tablete za smirenje. Ti imas napade panike i sa njima se ne znas nosit treba ti pomoc. To nije sramota. Dijete kad se rodi imat ces jednake napade jel spava ili se gusi, jede li, hoda li i da ne nabrajam.
Ti da nisi sebi zabrijala ovaj problem nasla bi drugi i jednako bi panicarila oko tog drugog. Zato ti i dobronamjerno kazem, ako ne mozes sama potrazi pomoc to nije ni lose ni sramotno. Sretno <3
Ovcice, kod mene n i s t a. A bas bih htjela izbjeci TA :-D
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
mala marelice slažem se sa ovčicom. dobronamjerni savjet pokušaj se opustiti, razgovaraj sa svojom obitelji, prijateljima. ovakvo razmišljanje nije dobro ni za tebe ni za bebicu
kod mene isto sve po starom. toliko da me sve već izluđuje. lažini trudovi znači cijele dane, užasna bol u leđima, pritisak na mjehur stalni i tak. a mojoj bebi se izgleda ne žuri😅 sutra imam pregled na merkuru pa javim što kažu
Malamarelica slazem se s curama. Moras jednostavno potrazit strucnu pomoc, to nije sramota, a jedino ces tako pomoci sebi, svojoj bebici i svom braku. Trudnoca nije lagana stvar. Uvijek sam gledala druge trudnice kak "uzivaju" u trudnoci, sve super, sve pet, a tek kasnije ti kazu kak su i one puno put strahovale, kak je i njima bilo tesko kretat se i sl.. Nije sve divno i bajno i te price o skakanju bebe u trbuhu su cista glupost. Halo, ja ih nosim dvoje, pa svega par put sam osjetila kak se trbuh zatresel od njihovih pokreta, ali shvati, ja ih nosim dvoje. Nemoj se dovest do toga da kad ces zaista trebat hitnu pomoc, nitko ti nece vjerovat. Smiri se, najvaznije da osjecas bebu. E sad koliko, manje vazno. Jer ono pravilo 10pokreta u 1h, je isto glupost. Pitala sam to zadnji put svog ginekologa, on se samo na to nasmijesil i reko da je to ne moguce popratit. Ja ne mogu ponekad 10pokreta izbrojit u nekoliko sati, a imam dvoje u trbuhu.
Ja sam toliko vec umorna od toga da se ne mogu nikako namjestit.. Luda sam..sve me boli.. Taj gornji dio trbuha, odmah ispod sisa, izludjuje me od boli..to boli i pece, kao da se ponekad misic kida od rastezanja..
Pocela sam pratit tlak, za sad ga drzim svaki dan 130/80, a ta neslana dijeta me ubija.. Ne znam kaj da jedem hehe 🤦♀️
Tek 8.sijecnja nova kontrola.. Jedva cekam da cujem koji su nam iduci koraci.. Sad radi korone ce bit kasnija hospitalizacija, a iskreno, radje bi da sam nakon iduce kontrole u bolnici na sigurnome nego doma, ipak nosim blizance..
Jojj cure jest nam usitnilo 🥰🥰
Mi smo jutros bili na pregledu, zatvorena, ctg uredan, sve super.. sljedeća kontrola za 7 dana.. neka tako i ostane, kakva je ova godina, ne dam mu da se rodi sad, neka pričeka 2021., možda će bit bolja ☺️
Nadam se da ste sve ok od jutros, pogotovo Sisak, Petrinja i okolica.. čuvajte se🤞
Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
Mi smo jutros bili na pregledu, zatvorena, ctg uredan, sve super.. sljedeća kontrola za 7 dana.. neka tako i ostane, kakva je ova godina, ne dam mu da se rodi sad, neka pričeka 2021., možda će bit bolja ☺️
Nadam se da ste sve ok od jutros, pogotovo Sisak, Petrinja i okolica.. čuvajte se🤞
I ja sutra idem. Imamo isti termin. Bas sam se pitala hoce mi sutra raditi ctg i kad ce iduca kontrola. Jako me zanima kakva je situacija dolje.I ja bebu rijetko i puno slabije osjetim ali s obzirom koliki je sigurno nema mjesta, tek ponekad nogicama gura lijevo bocno. BH kontrakcije su i ceste i jake i duze sada. Ako bude sutra sve kao i tebi tj ok i da sam zatvorena skroz, pretpostavljam da ce mi reci da dodjem 4.1. na indukciju🤞
I ja sutra idem. Imamo isti termin. Bas sam se pitala hoce mi sutra raditi ctg i kad ce iduca kontrola. Jako me zanima kakva je situacija dolje.I ja bebu rijetko i puno slabije osjetim ali s obzirom koliki je sigurno nema mjesta, tek ponekad nogicama gura lijevo bocno. BH kontrakcije su i ceste i jake i duze sada. Ako bude sutra sve kao i tebi tj ok i da sam zatvorena skroz, pretpostavljam da ce mi reci da dodjem 4.1. na indukciju🤞
Sretno sutra i javi šta će ti reći ☺️ jel nosiš curicu ili dečka?
Ja sam malo razočarana što nije gledao bebu, moja doktorica je na godišnjem, pa je ovo bio zamjenski.. rekao je da nema potrebe, da je kontrola prvenstveno da vidi kako je stanje dolje, da li sam se počela otvarati.. a htjela sam vidjet jel se mali udebljao bar malo preko Božića 😂
I moram reć što sam već negdje pročitala od cura, čitav život sam kod ženskih ginekologica i tako se potrefilo da su me i 2x u bolnici uvijek gledale žene.. ovo mi je sad bio prvi pregled kod muškog ginekologa i razlika je nebo i zemlja koliko je čovjek nježan i osjećajan za razliku od žena 😳😳😳 baš nevjerojatno i čak razmišljam da se kasnije prebacim kod tog ginekologa...
Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji