Malamarelica ja sam imala 4 missed prije maloga, radimo na bebi 4 godine i bilo me itekako strah ali nadi snage sebe i najviše bebe radi! Teško je, ali moraš si sama pomoći... svaki put kada imaš krize ima ih i tvoja beba... u životu nikad ne znaš šta te čeka, ali budi sretna da imaš živu i zdravu bebu! Normalno da se mjenja ritam bebe! Ja kada sam rekla doktoru da mi se čini da ga ponekad ne osjetim, samo mi je rekao “ne brinite, itekako je aktivan” i to mi je bilo dovoljno... ti nikome ne vjeruješ nažalost, to je najveći problem... ne znam šta da toli više kažem, osim da se stvarno nadam sa nećeš doživjeti taj tvoj strah koji god da je nego da ćeš naći snage za svoju bebu da budeš pozitivna... drži se još 2 mjeseca, a onda tek kreće show 😅🤗
Nadam se da ste sve dobro zbog ovog potresa danas. Mene bas potreslo i prestrasilo da se jos tresem. Jucer sam se uspjela kontrolirati da se smirim, ali ovo danas...pitam se jel ima kraja...jadni ljudi...
Matea, ti ces to brzo obaviti, cini se vec nocas sretno i cekamo vijesti!
Kod mene nista. Kontrakcije su tu, osim toga nista. Nakon ovog potresa, nekako sam pomislila, nek ona priceka unutra jos malo, sigurnije joj je tamo 🥺 sutra imam pregled. Trudim se primiriti zbog nje.
Aha i nemam inace panicne napade. Ovo kako se sada osjecam nisam nikad dozivjela. I nisam nikad ni razmislljala o trudnocama i djeci. Lako sam ostala trudna i onda se dogodio taj missed prosle godine u 10.mjesecu i ja sam od tad postala opsjednuta time da imam dijete, a kad sam ostala trudna stavili su me na komplikacije od plusa na testu i od tog dana nisam nista skuhala, spremila, stavila ves u masinu, obrisala prasinu, nista svih ovih mjeseci napravila nisam. Vec 6 mjeseci samo lezim i strepim. A sada najvise
Imam nekoliko prijateljica koje su imale spontani, a odmah nakon toga uspjesno odradile trudnocu. Nijedna nije toliko strogo mirovala, jer se smatra normalnim imat spontani. Mislim da se dize alarm tek nakon treceg. Dal si ikad pomislila da upravo radi tolkog mirovanja je i beba mirnija?
Meni se zna desit nakon setnje kad sjednem da ih najjace osjetim. A jednom sam prala zube, naravno ogledalo ispred mene, trbuh je bio gol, i u ogledalu sam vidjela da se nesto u trbuhu mice, a ja to nisam osjetila. Ima svakakvih trudnoca, beba itd itd. Svako ima svoju pricu, strahove.. Ja sam od samog starta isto dosta u strahu jer znam da prirodno nemamo apsolutno nikakve sanse da zacnemo dijete, a prolazit opet IVF ne zelim. Ali nisam si dopustila da me toliko lose misle zaokupe, jer negativom ne cu nista postici. Ti ucini kako mislis da je najbolje za tebe, ali razgovor i razgovor i samo razgovor sa osobom koja je strucna za to, ce ti jedino pomoc.
Lilo, nadam se da si dobro kao i tvoja obitelj!! Znam da si u Sisku. :( mislim na vas!!
Ostale cure cuvajte se.
Ja obavila pregled, otvorena tri cm.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Lilo, nadam se da si dobro kao i tvoja obitelj!! Znam da si u Sisku. :( mislim na vas!!
Ostale cure cuvajte se.
Da, lilo javi nam se! Mislimo na tebe i sve ljude tamo! Pretuzno je to sve...
Lela, sta su ti rekli, kad je sljedeci pregled? U kojoj si bolnici? Sigurno si vec napisala ali danas mi mozak ne radi...
Ostale cure cuvajte se.
Da, lilo javi nam se! Mislimo na tebe i sve ljude tamo! Pretuzno je to sve…
Lela, sta su ti rekli, kad je sljedeci pregled? U kojoj si bolnici? Sigurno si vec napisala ali danas mi mozak ne radi…
Imala sam zadnji pregled kod svoje ginek..kaze usce mekano 3 prsta otvorena pipa glavicu dakle ta strana je savrsena za brzi porod. S druge strane tkivo medjice i rodnice cvrsto neeelasticno 'tipicno za mlade prvorotke' (njene rijeci) i da mi savjetuje da me zarezu cm dva tri nego da popucam uzduz i poprijeko jer govori da je lakse i bolje zasit ravan rez nego popucali ukrivo. Tako da poslusat cu ju.
Ona smatra da cu rodit prije termina (subota) jucer sam imala grceve nekih 4h danas kroz dan lagane..vidjet cemo..upravo se tusnula, oprala kosu, sad cu upalit film..muz i ja spremni :D bolniica Rijeka. Ti?
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
cure ja još uvijek doma s bolnim trudovima kak su i bili. pa ne mogu vjerovat da to tolko traje, ko da idem prvi put rodit🙈 i ja ću pod tuš i u krevet pa kak bude🤷♀️ lela2807 i ti bi mogla svaki čas, sretno😊
Lela, jesi masirala medicu? Ja jesam iako ne znam koliko i da li ce to uopce pomoci ali vrijedilo je pokusati 🙊
U zg sam, u vinogradskoj.
Matea, bas cudno da ti tako dugo traje s obzirom da si vec toliko puta rodila. Al eto vidis, nema pravila. U svakom slucaju, sretno! Uskoro ces vidjeti svoju bebicu 🥰
I zelim svima laku i mirnu noc! ❤️
Ovčice uopće neznam kaj da velim. bole trudovi, a i kad ih nema jedva hodam, jedva se istuširala i legla sad. već sam tolko umorna od svega. hvala ti. iskreno se nadam da neće još dugo tak. javim se...laku noć svima
Hvala cure na cestitkama. Ja se jos navikavam na novu ulogu.. a danas je bilo prestrasno. Kad je zatreslo, samo su mi suze krenule na oci.. pokrila je rukom koliko sam mogla, jer je bila u kreveticu pored mene, pa zbog epiziotomije ne mogu bas tsko lako skakati. A tek kad sam cula da je epicentar kod vas, blizu Petrinje..Kako li je tek tamo bilo.. 😟
Cure, sretno svima.. 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji