Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marlene 1
    26. Prosinac 2020. 13:50

Lili 💜

25.12. Baby L 💜

malamarelica
    26. Prosinac 2020. 13:59

Cure, evo bila sam.. 
    https://ibb.co/YjpmstB
    Idalje ne osjecam micanje. Nakon ludila svih ovih dana, jucer puno slabije, a danas evo, samo 2 ili 3 prava udarca. Pa kako da ja izbrojim 10. Znaci ogromna razlika u kretanju, a vidite sta pise u nalazu. Kaze doktorica savrsen ctg. Protoci dobri. Ne razumijem stvarno. Pa nije valjda da cu sljedeca 2 mj ovo prozivljavat. Rekli su mi da ga poslusam kad se ne javlja kad se vec nece javit na bok, slatko, treskanje itd. 
    Marlene cestitam, bas kul ime 

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

ovčica
    26. Prosinac 2020. 14:02

Cestitke marlene! Znala sam da se nesto desava cim se nisi javljala! Nas tri smo bile najaktivnije na forumu ovih dana 😂 
    Zelim ti brz oporavak! I malenoj puno zdravlja i ljubavi 🥰

ovčica
    26. Prosinac 2020. 14:07

malamarelica

Cure, evo bila sam..
    https://ibb.co/YjpmstB
    Idalje ne osjecam micanje. Nakon ludila svih ovih dana, jucer puno slabije, a danas evo, samo 2 ili 3 prava udarca. Pa kako da ja izbrojim 10. Znaci ogromna razlika u kretanju, a vidite sta pise u nalazu. Kaze doktorica savrsen ctg. Protoci dobri. Ne razumijem stvarno. Pa nije valjda da cu sljedeca 2 mj ovo prozivljavat. Rekli su mi da ga poslusam kad se ne javlja kad se vec nece javit na bok, slatko, treskanje itd.
    Marlene cestitam, bas kul ime

Vidis da je sve oke. A gle, ako je bebica manja, ili ovisno o polozaju posteljice, mozda zbog toga slabije osjetis kretanje/udarce. I ako popis hladne vode mozes potaknuti kretanje bebe. A mozda je samo takva beba. Sjeti se samo da i stres utjece na njih, pokusaj izbaciti crne misli iz glave. Razmisljaj da ce sve biti u redu, a tako ce i biti ❤️

malamarelica
    26. Prosinac 2020. 14:14

Ma posteljica mi je desno, te sve metode sam ja probala, vjeruj mi, stvarno mi se nikako ne ide na tu hitnu pa probam bas sve. A nije da ga stalno ne cujem nego ono bas divlja, ja budem sva sretna i onda 2 dana nista ili ono minimalno. Ja se na to izbezumim. Moram se nekako smiriti nema druge 

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

• matea1201
    26. Prosinac 2020. 14:24

malamarelice drago mi je da je sve u redu s tvojom bebicom. neznam, moj ti je savjet pa pokušaš misliti pozitivno i zabaviti se povremeno nečim drugim, i sama kažeš da ima dana kad je jako aktivan a i kad je slabije pa znaš onda da to možeš i očekivati. hvala bogu vidiš da doktori nikad ne vide nikakav problem s vama, tako da samo pozitivno❤ 

Marlene 1
    26. Prosinac 2020. 14:24

Hvala 🥰 eto stvarno je sve dobro prošlo .. praktički bezbolno ! 

25.12. Baby L 💜

Lei_Be
    26. Prosinac 2020. 14:38

Marlene 1

Evo da se javim! Moja mala djevojčica je stigla na Božić carskim rezom! Pukao je vodenjak , Al sam cijeli dan bila bez trudova tako da su na kraju cijelog dana ipak odlučili stavit me na carski rez. Nije me ništa bolilo samo je voda tekla.. tako da se ne mogu požaliti na ikakvu i najmanju bol.
    Carski rez je prošao dobro . Iako se 24 sata nisam Mogl sama dignut iz kreveta 😳 tako da zbog oporavka j svega smislim da je lakše puno prirodno rodit sta se oporavka tiče . Primam svako 6 H inekcije protiv boli!!

Čestitke od srca i želim ti brzi oporavak 🤗❤️

Popis rođenih beba str. 1072
    15 dečkića 💙 i 11 curica ❤

Lei_Be
    26. Prosinac 2020. 14:39

Popis rođenih beba 😍
    Lucija987 - 13.11. Ante i Matea 💙❤
    Dorapamidora - 22.11. Jakov i Mihael 💙💙
    Lullee - 24.11. Dečko 💙
    BlueMoon - 06.12. Curica ❤
    Mart14 - 13.12. Daniel 💙
    Senoritakova - 14.12. Andro 💙
    Dakky - 14.12. Filip 💙
    Nina_1805 - 15.12. Leon 💙
    Lilo23 - 17.12. Rebeka ❤
    Nova19 - 23.12. Franko 💙
    Bbub - 24.12. Curica ❤️
    Marlene1 - 25.12. Lili ❤️

Popis rođenih beba str. 1072
    15 dečkića 💙 i 11 curica ❤

• bbub
    26. Prosinac 2020. 15:26

malamarelica

Ma posteljica mi je desno, te sve metode sam ja probala, vjeruj mi, stvarno mi se nikako ne ide na tu hitnu pa probam bas sve. A nije da ga stalno ne cujem nego ono bas divlja, ja budem sva sretna i onda 2 dana nista ili ono minimalno. Ja se na to izbezumim. Moram se nekako smiriti nema druge

Ne znam hoce li ti pomoci i jesi li probala, ali meni je moja dr rekla da u slucaju da opet 2/3 dana ne osjetim niti jedan jedini pokret (a zbog tog sam kao i ti isla na hitan pregled jer mi je vec postalo cudno 3 dan ujutro) da popijem pola case coca cole jer ona u sebi ima secer i kofein. Da to naravno ne prakticiram inace ali u iznimnim situcijama da to najbrze da rezultate. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.