Probat cu i to. Hvala ti! 😘 Vec mi je lakse i cim vidim da je nekome jos tako bilo. Imam osjecak ko da svi imaju turbo aktivne bebe 0-24 i to me baca u ocaj. A probat cu da, moram nekako izgurati. Sutra tocno 2 mjeseca do termina, dugo je to. A znate i same kako je tesko ostati smiren, ali probat cu sve savjete, hvala vam ❤
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Probat cu i to. Hvala ti! 😘 Vec mi je lakse i cim vidim da je nekome jos tako bilo. Imam osjecak ko da svi imaju turbo aktivne bebe 0-24 i to me baca u ocaj. A probat cu da, moram nekako izgurati. Sutra tocno 2 mjeseca do termina, dugo je to. A znate i same kako je tesko ostati smiren, ali probat cu sve savjete, hvala vam ❤
Moj je isto 2 dana aktivan pa onda dan-dva jako slabo pa tako opet. Prvi je bio puno zivahniji pa se ponekad zabrinem. Ali sve se lijepo razvija i svaki UZV je uredan i vec smo dogurali do termina...prvi je bome hiperaktivan i nakon rodjenja, tako da ovaj mozda bude malo i mirnijeg karaktera...
Sretan Bozic svima i cestitke na pristiglim Bozicnim smotuljcima!!!!
Bok curke!! Želim svima sretan Božić, nadam se da ste ga provele lijepo i mirno. 🎅🏼🌲
Također čestitam i svim novim mamicama na vašim bebicama. ❤️
Kad se sjetim onih početaka na forumu i naših početnih faza trudnoće, ne mogu vjerovat da smo na kraju. 😊😊 evo, meni je termin 2.1. tako da sam u iščekivanju.
Zasad još nema nekih naznaka, ali to se sve začas promijeni.
Prosli tjedan sam jedan cijeli dan slabo osjećala malu pa sam sutradan otišla na ctg da se umirim i hvala
Bogu sve je bilo ok osim sto joj očito ponestaje mjesta. Na Badnjak sam radila UZV i mala ima 3200🥳 u ponedjeljak opet u trudničku i iskreno veselim se da rodim pa da ne moram stalno tamo hodočastit. Već mi je malo teško,a o ne spavanju ne moram ni pricat. Em se ne mogu namjestit, vise mi ni banana ne pase, em mi se nos začepi pa ne mogu disat i tako, cari zadnjih dana. Svima koje su u iščekivanju sretno!!🥳
Bok curke!! Želim svima sretan Božić, nadam se da ste ga provele lijepo i mirno. 🎅🏼🌲
Također čestitam i svim novim mamicama na vašim bebicama. ❤️
Kad se sjetim onih početaka na forumu i naših početnih faza trudnoće, ne mogu vjerovat da smo na kraju. 😊😊 evo, meni je termin 2.1. tako da sam u iščekivanju.
Zasad još nema nekih naznaka, ali to se sve začas promijeni.
Prosli tjedan sam jedan cijeli dan slabo osjećala malu pa sam sutradan otišla na ctg da se umirim i hvala
Bogu sve je bilo ok osim sto joj očito ponestaje mjesta. Na Badnjak sam radila UZV i mala ima 3200🥳 u ponedjeljak opet u trudničku i iskreno veselim se da rodim pa da ne moram stalno tamo hodočastit. Već mi je malo teško,a o ne spavanju ne moram ni pricat. Em se ne mogu namjestit, vise mi ni banana ne pase, em mi se nos začepi pa ne mogu disat i tako, cari zadnjih dana. Svima koje su u iščekivanju sretno!!🥳
U kojoj bolnici ces roditi?
Meni je isto zastopan nos po noci, pripisala sam to trudnoci 😁 sve imamo slicne ili iste problemcice 😅
Curke koje idu roditi na Sv. Duh, što savjetujete da ponesem za bebu za boravak u rodilištu? Znam da je malo banalno pitanje, ali ne znam da li se možda nešto tamo dobije pa da ne nosim bzvz previše stvari jer osoblje baš nije sretno... Osim toga, onaj paket chicco ulozaka zauzima previše mjesta u torbi pa si mislim da li ste našle i za to neko prakticnije rješenje...?
vikica1810@gmail.com
Cure koje ste rodile cestitam od srca ,cuvajte sebe i svoje bebice.Ja idem na dogovoreni carski 6.1. ,do tada moram obaviti dvije kontrole i test na koronu.Jedva cekam da dode i taj dan da napokon upoznam svoju bebicu iako strah je tu
🙋♀️ -30 god
🙋♂️-30 god,
Nakon 1,5 g pokušavanja 06.05.20 ➕
08.01.21 - 👶💙
Cure koje ste rodile cestitam od srca ,cuvajte sebe i svoje bebice.Ja idem na dogovoreni carski 6.1. ,do tada moram obaviti dvije kontrole i test na koronu.Jedva cekam da dode i taj dan da napokon upoznam svoju bebicu iako strah je tu
Zasto ides na inducirani? Ne sjecam se ako si nekad pisala.
MissKitty treba ti pelene, vlažne maramice i kremica za guzu obavezno šta se tiče stvari za bebu. Ja sam odmah uzela u stvari za izaći iz rodilišta da dobijemo na vremenu, ali to ti može muž donijeti kada dolazi po vas...
Mi se privikavamo novom ritmu, mali hoće stalno sisati i baš mi je jako izvukao mlijeko ali je za to trebalo 3 dana... imao je jake kolike, tako da se prvu noć grčio i počeo gušiti, promrzla sam... tek je danas, 4.dan crijeva proradila kako treba... malo sam na iglama i u strahu jer smo se jako trudili i čekali da nam ovaj mali čovjek dođe. Inače u ponedjeljak zovem patronažnu i baš me zanima šta ve reci...
cure koje moraju roditi samo hrabro, a drugima najljepše čestitke na prinovama 🥰
Zasto ides na inducirani? Ne sjecam se ako si nekad pisala.
A moram na carski beba je na zadak vec odkad a dr je rekao da Ce tako i ostat,da je velika bebica a nema mista za okrenit se ni vode nema previse....imao je 3400 neki dan
🙋♀️ -30 god
🙋♂️-30 god,
Nakon 1,5 g pokušavanja 06.05.20 ➕
08.01.21 - 👶💙
Sortiraj odgovore
Najstariji