Nova19 hvala na odgovoru, ja ću onda jednu za rodilište, drugu za izlazak... Ajme, ne mogu zamisliti strah kad se počeo gušiti, kako ste reagirali? Oprosti ako čeprkam po neugodnoj temi.
unknown_girl strah je normalna stvar, ali uz tebe smo, sretno💪 vjerujem da ce sve biti dobro 🙏
vikica1810@gmail.com
MissKitty danas sam već malo bolje ali taj strah i nemoć jednostavno neopisivo... prvo sam pomislila da se samo grči jer se nagutao plodne vode i ima te grcice od kad se rodio... kada sam skužila da se počeo gušiti (a tako male bebe ne znaju još disati kroz usta) zgrabila sam ga iz kindaca i počela tapšati i derati se da diše (više za sebe nego njemu jer šta tako mala beba zna)... već su mi svakakvi scenariji prolazili (a moja starija bolesna sa temperaturom pa gdje ću još s njom)... ma sve u svemu trajalo je 5-10 sek ali meni cijela vječnost 😔
Srce mi je htjelo iskočiti od straha ali sam vidjela da se mali smirio i prodisao... sjetila sam se da su mi u bolnici rekli da se zna to desiti radi plodne vode koje se nagutao ali naravno, to se desi prvi noć kod kuće 😣
Uglavnom od onda spavam po pola sata, samo ga provjeravam i osluskujem... ali već noćas je puno bolje, crijeva su mu konačno proradila, podrigne se češće i manje se naguta zraka... on je za sada sva suprotnost od svoje seke pa je i meni to sve novost (iako je drugo dijete, stvarno nema pravila).
Ali majčinski instinkt i ljubav je nešto najjače šta postoji 🥰
U kojoj bolnici ces roditi?
Meni je isto zastopan nos po noci, pripisala sam to trudnoci 😁 sve imamo slicne ili iste problemcice 😅
Hej!! U petrovoj. A ti? 🤗
Mislim da bi operil začas riješio problem, ali kaj ćemo kad ništa ne smijemo. Ja si pokušavam pomoć sa sterimarom, ali to je preslabo. 🤷🏼♀️
Marlene, najiskrenije cestitke povodom rodjenja bebice. Zelim vam samo najbolje u buducem zivotu! ❤️
Kod mene i dalje isto.. iscekujem da moze biti svaki cas, juce su me opet pregledali, i dalje isto otvorena. Nemam bolova, iako imam kontrakcije s vremena na vrijeme. Ne bi mi davali drip jos za sada.. ali ako se otvorim do 7-8cm, a bez bolova ili pucanja vodenjaka onda bi mi ga ukljucili. Doktorica vjeruje da bih sljedece sedmice mogla sigurno roditi, jer nemam grlica, toliko otvorena, kontrakcije vec pocele, tako da.. bas cekanje..
U kojoj bolnici ces roditi?
Meni je isto zastopan nos po noci, pripisala sam to trudnoci 😁 sve imamo slicne ili iste problemcice 😅
Hej!! U petrovoj. A ti? 🤗
Mislim da bi operil začas riješio problem, ali kaj ćemo kad ništa ne smijemo. Ja si pokušavam pomoć sa sterimarom, ali to je preslabo. 🤷🏼♀️
U vinogradskoj :)
Uzela sam u ljekarni dzepni inhalator od mentola, to zacas odstopa, ne traje dugo ali dovoljno da zaspim 😁
Cure, ujutro mi se pojavio sluzavi iscjedak ali bez boje, mozda svjetlobez. Tako i jucer, znaci u dva navrata, odnosno ujutro, preko dana nista. Ne znam jel bi to povezala sa seksom od prije dva dana ili to pocinje padati sluzni cep. Ne mora on odjednom pasti ili? Nista drugo osim bh kontrakcija nemam 🤷🏽♀️ vase misljenje?
Ovčice meni sluzni čep ni u jednoj trudnoći nije ispao (bar nisam primjetila) ali prema onome što sam čitala to je to. i ne mora ispasti odjednom, može i tak u par dana. znači nešto se pokreće. sretno ti😊
naravno😊 kod mene sve po starom tak da najvjerojatnije ni danas ništa
Sortiraj odgovore
Najstariji