Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Evo i mene tu :)
    29. Prosinac 2020. 00:02

Santina, čestitam!!🥳🥳🥳🥳🥳. 
    Neka si ti sve odradila i bitno je dobro sve završilo. 

Nova19
    29. Prosinac 2020. 01:17

Matea možda i ne dočekaš pregled 😁😁
    Sretno cure drage, pratim vas 😍😍

nina_1805
    29. Prosinac 2020. 05:04

Santina, cestitam od srcaaaa, bas mi je drago da si nakon toliko vremena provedenog u bolnici napokon rodila 😍 uzivaj s bebicom!

• MissKitty
    29. Prosinac 2020. 06:25

Santina čestitke od srca! Svako dobro tebi i bebici🥰

vikica1810@gmail.com

Marlene 1
    29. Prosinac 2020. 07:09

Santina čestitam ti! I brz oporavak.. 
    brzo si odradila porod 

25.12. Baby L 💜

malamarelica
    29. Prosinac 2020. 09:16

Prvo, cestitam Santina! Nakon toliko brige i bolnice napokon sreca.
    A cure, ja znam da mi treba pomoc. Ali prvo zelim da moje dijete bude sigurno. Pratim na tom watcheru stalno su otkucaji sad oko 125 do 133. Uzasno me to brine! Jucer sam znala osjetit ga lagano tijekom dana, al to tako bude nezamjetno naspram svega prosli tjedan. Od Badnjaka su se ti pokreti strasno promijenili i to je ono sto me muci najvise! Sinoc sam osjetila 4, 5 snaznijih i onda mir. Flower zar stvarno i tebi ne luduju, a kao svugdje kazu da sad to treba biti najvise i najjace? Meni je cak i doktor na zadnjem pregledu rek da cu od 28.tjedna jace osjecati. I jesam, sve do eto neki dan. Ne razumijem sta se sad dogada! 
    Molim se Bogu da danasnji dan sto prije prodje i da mi dijete zivi, ne mogu vam opisati koliko se bojim, jednostavno ne mogu. Samo da sutra ujutro dodjem do tog svog doktora i nek nas on preuzme. 
    Imam ja normabel, po potrebi da uzmem, npr ako imam bolove, zatezanja. Jako rijetko ga popijem jer me uglavnom nista ne boli. I izbjegavam ga zbog bebe, bojim se da ga jos vise ne umiri. Potrazila sam bila pomoc kod jedne psihologinje sta mi je Santina preporucila, al vise mi se nije javila za termin. Samo da dijete zbrinem, trazit cu uputniicu od ginekologinje za nekoga. Ne znam uopce kako drukcije da trazim pomoc. Al mi je sad najbitnije da se o njemu brinu. Hvala vam na podrsci. Samo neka sam sve umislila, koliko god mi je tesko, voljela bih najvise da ste sve u pravu

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

malamarelica
    29. Prosinac 2020. 09:42

I jos zelim dodati da ja jesam od 7 do sada osjetila 10 pokreta, ali toliko drukcijih i blagih. Ne znam jel on spava puno pa je to zato tako. I nekad osjetim kao da mi se piski na sekundu, pa onda opet ne. I tako par puta. Kao da mi pritisne mjehur iako ja taj dodir ne osjetim. Vise ne znam jel ja sve umisljam il stvarno osjetim sve to. Ko da mi mozak proizvodi svasta i radi protiv mene, a ja ne znam kako da se nosim s tim. I da, onda imam panicni napad. I jako mi se spava i jako sam umorna. To mi nikad dosad jos nije bilo. Eto, lakse mi je kad vam napisem. 

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

MareiKate
    29. Prosinac 2020. 10:34

Malamarelice, na proljetnim sam bebama aktivna iako mi je realno zimska beba pa pratim i ovu temu.  U prvoj trudnoći sam se često u ambulanti sretala sa curkom koja je imala mirnu bebu. Znači nije ju puno osjetila, dolazila bi na ctg, on ne bi bio dobar, cura se trpala šećerom, kampirala tamo po ambulanti... Na kraju smo rodile istu večer, njen dječak savršen. Savršeno smiren. Molim te nemoj se toliko sekirati i nervirati. Možda samo imaš jednu savršeno smirenu i zen bebu. To će ti bit super kad se rodi ☺️ meni je druga beba, puno je mirnija od prve, u početku me to isto malo plašilo, k tome je i posteljica sprijeda pa sam kasnije počela osjećati, ali kad sam shvatila da je to takva beba, ok sam s tim. Bitno mi je da ga bar jednom dva put osjetim u danu i ja mirna.

lola_28
    29. Prosinac 2020. 10:51

Marlene 1, malo kasnim...ali svakako se pridruzujem cestitkama💕
    Santina, bas mi je drago zbog tebe, uspijeli ste izdrzati i uci u termin, sve najljepse vam zelim....
    Mi smo jucer napunili punih 37 tjedana...tako da sam i ja sad potpuno mirna, kad krene krene😄..
    Sutra imamo pregled...
    Malamarelice jako mi je zao sto te sve to muci..ne mogu niti zamisliti kako je tako biti stalno u strahu..zelim ti svako dobro, bas je tesko citati tvoje poruke...ako vjerujes pronadi nadu u vjeri, meni je pomoglo u onih par teskih dana kad smo bili u bolnici molitva mi je pomogla da ostanem mirna i stalozena...mislim da je sve to doprinjelo da se poslje sve nastavi mirno🙏...i evo od jucer smo u terminu💕
    Svakako se previse opterecujes pokretima, probaj nekako maknuti misli s toga..i bit ce sve
     u redu, kao sto i vidis na svakom ti pregledu to potvrde😚

• matea1201
    29. Prosinac 2020. 10:57

samo da javim još sam u komadu. kontrakcije noćas i evo do sad jake, ne mogu ignorirat i moram ih prodisat, znači valjda pravi trudovi🙄  mada još i sad na razmaku nekih 10min. iskreno tolko su me ovi lažnjaci do sad zbunili da ni sama neznam. danas primjetila sluz sa sukrvicom. wc opet....sad idem u ta na pregled pa javim što kažu. ako danas ne rodim mislim da ću izludit🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.