Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Brunoibrankica
    17. Travanj 2020. 21:47

Cure saaaamo pozitivaa.. 🥰🙏🏼🙏🏼🙏🏼
    Jel moguće da već zgaravica zeza??

Lucija987
    17. Travanj 2020. 21:57

Brunoibrankica

Cure saaaamo pozitivaa.. 🥰🙏🏼🙏🏼🙏🏼
    Jel moguće da već zgaravica zeza??

Mene zeludac i zgaravica od jucer i sve racunan jesan mozda nesto pojela ili je krenilo stvarno 🤷‍♀️🤷‍♀️

🙏❤💙

MalaD
    18. Travanj 2020. 07:56

Ja sam 4+1 i bas me jucer danas zateze u donjem dijelu trbuha i povremeno jajnici.. I jak osjecaj da cu procuriti.. Bas sam zabrinuta.. U ponedjeljak zovem dokotra da se narucim. Danas dodu zakasnjeli testici pa da muza i sebe uvjerim da sam trudna. Skroz me strah.. Imam jos jedan lh digitani pa budem danas prije testica provjerila je li jos smajli. Jucer je bio smajli i bas se pojacala jos vise druga crta.. Sto bi znacilo da trudnoca napreduje.. :-)
    I evo krv iz nosa malo curka  vec nekoliko dana a danas malo jace.. Znaci istina je to za trudnocu da zna ici krv iz nosa.. Haha

MalaD
    18. Travanj 2020. 07:59

Joj dok se sjetim prosle trudnoce i pregleda kod ginica. Svaki put oni meni mjere tlak a ja posto ocito imam strah od bijele kute i tremu prije pregleda normalno meni tlak poviseni.. Sad opet borba s tim tlakom i uvjeravanjem doktora da je os straha... Aaaaa :-(

18. Travanj 2020. 08:46

MalaD

Joj dok se sjetim prosle trudnoce i pregleda kod ginica. Svaki put oni meni mjere tlak a ja posto ocito imam strah od bijele kute i tremu prije pregleda normalno meni tlak poviseni.. Sad opet borba s tim tlakom i uvjeravanjem doktora da je os straha… Aaaaa :-(

Meni tlak inace nizi uvijek, i sad dodem doktoru i mjeri sestra meno tlak i 135/60, i pita ona mene da kaj sam tak uzbudena, zna vec da dok dodem da mi gornjibode u nebesa. I mjeri mi uvijek nakon pregleda, onda je normalan moj, 105/60 cca. 

isabelagregorijan
    18. Travanj 2020. 10:13

MalaD

Ja sam 4+1 i bas me jucer danas zateze u donjem dijelu trbuha i povremeno jajnici.. I jak osjecaj da cu procuriti.. Bas sam zabrinuta.. U ponedjeljak zovem dokotra da se narucim. Danas dodu zakasnjeli testici pa da muza i sebe uvjerim da sam trudna. Skroz me strah.. Imam jos jedan lh digitani pa budem danas prije testica provjerila je li jos smajli. Jucer je bio smajli i bas se pojacala jos vise druga crta.. Sto bi znacilo da trudnoca napreduje.. :-)
    I evo krv iz nosa malo curka vec nekoliko dana a danas malo jace.. Znaci istina je to za trudnocu da zna ici krv iz nosa.. Haha

Ja imam krvarenje iz nosa od početka 😁 

[/url

Nisha_21
    18. Travanj 2020. 11:24

isabelagregorijan

MalaD

I evo krv iz nosa malo curka vec nekoliko dana a danas malo jace.. Znaci istina je to za trudnocu da zna ici krv iz nosa.. Haha

MalaD ne brini, meni i sad (5+2/3) dolaze nekad trenutci kad mislim da cu procurit svaki tren....

Curke kak ste? Meni je danas osjecaj kao da sam mamurna, baš onaj odvratan osjećaj u trbuhu poslje duge noći, a spavala sam min. 8h😑😏
    Uz to, ja nikako nisam gadljiva, znači možeš pored mene dok jeden realno radit sve- i jučer mi je muž kihnuo dok smo doručkovali, a meni se smucilo odmah i gađenje😳😅😅

pepipeps
    18. Travanj 2020. 11:30

Nisha_21

isabelagregorijan

MalaD

MalaD ne brini, meni i sad (5+2/3) dolaze nekad trenutci kad mislim da cu procurit svaki tren….

Curke kak ste? Meni je danas osjecaj kao da sam mamurna, baš onaj odvratan osjećaj u trbuhu poslje duge noći, a spavala sam min. 8h😑😏
    Uz to, ja nikako nisam gadljiva, znači možeš pored mene dok jeden realno radit sve- i jučer mi je muž kihnuo dok smo doručkovali, a meni se smucilo odmah i gađenje😳😅😅

hahah, ja sam mučninu baš na isti način objasnila mužu. Dakle, ne povraćam, ali se osjećam čim se probudim, kao da sam se noć prije pošteno napila i onda mi je ona klasična mukica sutradan. Koja inače prođe negdje do podneva, ali ova traje cijeli dan. Mislim, ja normalno sve jedem, prislim se iako osjećam taj kamen u želudcu, i onda mi bude okej nakratko...pa opet krene...cjelodnevna lagana patnjica...jedva čekam da ovaj dio prođe 😁

Brunoibrankica
    18. Travanj 2020. 11:55

pepipeps

Nisha_21

isabelagregorijan

MalaD

MalaD ne brini, meni i sad (5+2/3) dolaze nekad trenutci kad mislim da cu procurit svaki tren….

hahah, ja sam mučninu baš na isti način objasnila mužu. Dakle, ne povraćam, ali se osjećam čim se probudim, kao da sam se noć prije pošteno napila i onda mi je ona klasična mukica sutradan. Koja inače prođe negdje do podneva, ali ova traje cijeli dan. Mislim, ja normalno sve jedem, prislim se iako osjećam taj kamen u želudcu, i onda mi bude okej nakratko…pa opet krene…cjelodnevna lagana patnjica…jedva čekam da ovaj dio prođe 😁

Evo tako i ja indenticnoooooo !!! Znaci fuj osijecaj do podneva, poslije se popravi i bude mi dobro popodne al jutro, Isuse krepavam.... 

Amelie
    18. Travanj 2020. 14:40

Pozdrav curke, zanima me ima li koja medu vama da je alergičarka i da mozda uzima telfast u trudnoći? Jel znate jel dopušten? Mi planiramo uskoro početi raditi opet na bebi, a obično od kraja četvrtog pa sve do sedmog mjeseca moram piti tablete zbog alergije na trave. Hvala!;)

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.