Ja sam dobila sve uputnice , za krv i urin... Tako da moram napravit i 30.04 idem k njemu sa nalazima, jer je nakon toga dr. Na godišnjem
Trebalo bi ti pisati CRL i pored toga brojka
Crl 0.46cm 🤦🏼♀️ kak je to čudo maaaloooo
A moja mrva je na 5+3 bila 0.49mm... ima to kakve veze s ranijom ovulacijom jer je meni O bila 10dc...u cet cemo vidjet kak napreduje i hocemo li prijeci onaj fatalni prag od 7+3tt
A moja mrva je na 5+3 bila 0.49mm… ima to kakve veze s ranijom ovulacijom jer je meni O bila 10dc…u cet cemo vidjet kak napreduje i hocemo li prijeci onaj fatalni prag od 7+3tt
Ne znam ti rec jel moj bebac malecki, ili je tvoj bebac velika beba haha al ako su recimo moje mjere u granicama normale, onda bi ti stvarno bila po mjerama gotovo tj dana vise ako se ne varam🤔🤔
Al sve je to tako individualno
A moja mrva je na 5+3 bila 0.49mm… ima to kakve veze s ranijom ovulacijom jer je meni O bila 10dc…u cet cemo vidjet kak napreduje i hocemo li prijeci onaj fatalni prag od 7+3tt
Drzim fige da ti bude treca sreca🌼💛
Tea, pratimo se, pratimo :D
Trebala bi je zapravo pitati za ove nalaze. Poslat ću joj poruku sljedeći tjedan da mi pusti uputnicu jer još nije i pitat ću ju jel ok da vadim taj dan pa ak neš ne bu ok s nalazima da me zove ili da dođem na taj pregled s nalazima već. Jer nalaz će biti isti dan. A ona i labos za vađenje krvi su mi na istom mjestu, a treba mi dosta do tam.
Hvala tiii 🥰😍...mislim ako se racuna da obicno zene imaju cikluse od 28 dana i da O nastupa 14.dc..., a ja znam da sam ju imala 10dc, po tome je onda moja bila na pregledu 4dana starija kaj bi bilo 6+0 i to bi bilo tu negdje 🤷♀️ ne znam jel O ima kakvu ulogu u velicini bebe
Naravno da ima, par dana nakon ovulacije bebica se ugnijezdi.. ako ti je ovulacija bila ranije, beba se ranije ugnijezdila
Barem ja tako mislim
Tea, pratimo se, pratimo :D
Trebala bi je zapravo pitati za ove nalaze. Poslat ću joj poruku sljedeći tjedan da mi pusti uputnicu jer još nije i pitat ću ju jel ok da vadim taj dan pa ak neš ne bu ok s nalazima da me zove ili da dođem na taj pregled s nalazima već. Jer nalaz će biti isti dan. A ona i labos za vađenje krvi su mi na istom mjestu, a treba mi dosta do tam.
Najbolje izvadi krv ujutro, a pregled dogovori oko 10 kada nalazi trebaju biti gotovi
Hvala tiii 🥰😍…mislim ako se racuna da obicno zene imaju cikluse od 28 dana i da O nastupa 14.dc…, a ja znam da sam ju imala 10dc, po tome je onda moja bila na pregledu 4dana starija kaj bi bilo 6+0 i to bi bilo tu negdje 🤷♀️ ne znam jel O ima kakvu ulogu u velicini bebe
O ovulaciji sve ovisi, ako imas ciklus od 30 dana ovulacija ti je mgola biti 10 dc, a mogla je i 20 ... Prvi dio ciklusa uvijek varira, a drugi dio, lutealna faza, to je nakon ovulacije ti je uvijek isti. Moja lutealna faza je npr 17 dana. Bebač mi je cijelo vrijeme bio jedan dan veci kaj upucuje na to da mi je ovulacija bila 13 dc, a to i je jer smo pratili. Ako si ovulaciju imala 10 dc, tboja beba će sad na uzv-ima biti za 4 dana veca, a zapravo je taman u dan 😀
[/url
Tea ako bude sve u redu do tada tribala bi bit 8+6
Nikako docekat al brzo ce valjda aj 🙏❤
Samo da sve bude ok 😍😍
🙏❤💙
Sortiraj odgovore
Najstariji