Ja sam 4+1 i bas me jucer danas zateze u donjem dijelu trbuha i povremeno jajnici.. I jak osjecaj da cu procuriti.. Bas sam zabrinuta.. U ponedjeljak zovem dokotra da se narucim. Danas dodu zakasnjeli testici pa da muza i sebe uvjerim da sam trudna. Skroz me strah.. Imam jos jedan lh digitani pa budem danas prije testica provjerila je li jos smajli. Jucer je bio smajli i bas se pojacala jos vise druga crta.. Sto bi znacilo da trudnoca napreduje.. :-)
I evo krv iz nosa malo curka vec nekoliko dana a danas malo jace.. Znaci istina je to za trudnocu da zna ici krv iz nosa.. Haha
Ja imam krvarenje iz nosa od početka 😁
MalaD ne brini, meni i sad (5+2/3) dolaze nekad trenutci kad mislim da cu procurit svaki tren….
Curke kak ste? Meni je danas osjecaj kao da sam mamurna, baš onaj odvratan osjećaj u trbuhu poslje duge noći, a spavala sam min. 8h😑😏
Uz to, ja nikako nisam gadljiva, znači možeš pored mene dok jeden realno radit sve- i jučer mi je muž kihnuo dok smo doručkovali, a meni se smucilo odmah i gađenje😳😅😅
hahah, ja sam mučninu baš na isti način objasnila mužu. Dakle, ne povraćam, ali se osjećam čim se probudim, kao da sam se noć prije pošteno napila i onda mi je ona klasična mukica sutradan. Koja inače prođe negdje do podneva, ali ova traje cijeli dan. Mislim, ja normalno sve jedem, prislim se iako osjećam taj kamen u želudcu, i onda mi bude okej nakratko…pa opet krene…cjelodnevna lagana patnjica…jedva čekam da ovaj dio prođe 😁
Evo tako i ja indenticnoooooo !!! Znaci fuj osijecaj do podneva, poslije se popravi i bude mi dobro popodne al jutro, Isuse krepavam….
Cure, a ja identicno ali od podneva do navecer. Mucnina skroz, ko da mi zapne do grla. Ne povracam, ali je ko da sam se posteno prenajela i da sam mamurna danima, a nisam. xD ujutro napravim sto vise mogu, jer popodne jedva. S muzem se samo smijemo, jer ne zelimo jos reci nikome. Ali je muz jako brizan, skace oko mene skroz. 🥰
Haha mi živimo kod svekrve sad par tjedana dok nam ne završe radovi na kupaoni u kući i naravno da nikome u obitelji nismo rekli, pa i mene muž spašava- preuzima razgovore umjesto mene😅 kad mi je ta muka kao od mamurluka onda jedva vodim small talk sa obitelji, a nemrem bezobrazna bit i svima rec da mi muka😂 inače bu mi nudili lijekove za želudac... 🙄😜
Ja se uzasno osjecam. Neispavana sam opcenito zbog malog, vec 7 mj nisam odspavala dulje od 2 sata u komadu, onda ta trudnoca dosla, od nje jos gori umor i onda jos mucnine cijelodnevne i barem 4 puta dnevno povracam. S malim sam povracala samo navecer i nije mi bilo muka kroz dan, ovo sad je grozno.
Toliko sam iscrpljena od svega da ne mogu funkcionirati uopce, izgledam blijedo i bolesno, a ne znam kak si pomoci 😔
Haha mi živimo kod svekrve sad par tjedana dok nam ne završe radovi na kupaoni u kući i naravno da nikome u obitelji nismo rekli, pa i mene muž spašava- preuzima razgovore umjesto mene😅 kad mi je ta muka kao od mamurluka onda jedva vodim small talk sa obitelji, a nemrem bezobrazna bit i svima rec da mi muka😂 inače bu mi nudili lijekove za želudac… 🙄😜
🤣 Jaoooo... Znam kako ti je. Samo smireno. 😉
Ja se uzasno osjecam. Neispavana sam opcenito zbog malog, vec 7 mj nisam odspavala dulje od 2 sata u komadu, onda ta trudnoca dosla, od nje jos gori umor i onda jos mucnine cijelodnevne i barem 4 puta dnevno povracam. S malim sam povracala samo navecer i nije mi bilo muka kroz dan, ovo sad je grozno.
Toliko sam iscrpljena od svega da ne mogu funkcionirati uopce, izgledam blijedo i bolesno, a ne znam kak si pomoci 😔
😔 Drzi se. Zgurala budes ti to i kad djeca narastu budes se na sve to skupa samo slatko nasmijala. 😉
Pozdrav curke, zanima me ima li koja medu vama da je alergičarka i da mozda uzima telfast u trudnoći? Jel znate jel dopušten? Mi planiramo uskoro početi raditi opet na bebi, a obično od kraja četvrtog pa sve do sedmog mjeseca moram piti tablete zbog alergije na trave. Hvala!;)
Pozdrav! Ja nisam alergirčar pa ne znam, kaj ti pise u uputi o lijeku? Najbolje ti je da mozda nazoves svog ginekologa i doktora i pitas...
[/url
A sve vi kojima vam je muka i povracate, ja vam zavidim, eto...
Ksze se uvijek da je to dobar znak, ja to nisam imala pa sam cijelo vrijeme zabrinuta.
[/url
A sve vi kojima vam je muka i povracate, ja vam zavidim, eto…
Ksze se uvijek da je to dobar znak, ja to nisam imala pa sam cijelo vrijeme zabrinuta.
Potpisujem. Moje mucnine nestale prije par dana 😔
Amelie ja sam alergicar i moras se javiti doktorici da ti prilagodi terapiju.
Cure koje nemate mucnine, nemojte samo 3x rec steta kaj nemate da Vam ne dodu mucnine 🤣
Samo smireno. Sve ce biti dobro. 🍀🤞🥰
A sve vi kojima vam je muka i povracate, ja vam zavidim, eto…
Potpisujem. Moje mucnine nestale prije par dana 😔
Svejedno ne mora niti nestajanje niti ne imanje mucnina upucivati na nesto lose, imas li druge simptome?
Da se razumijemo, ja nemam niti jedan i dosad je sve ok...
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji