Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • deedeeleeloo
    23. Prosinac 2020. 08:50

Nova19

Meni muž neće čuti za odnose “pa dole mu je glava!” 🤣🤣 ali sam upravo primjetila rozkaste tragove na papiru nakon piskanja i navodno se to priprema dan-dva prije poroda 🤞🏻
    To nisam do sada imala a nakon jučerašnjeg pregleda nisam imaš sukrvice kao zadnji put pa znam da nije od toga…
    Jučer sam jedva hodala kada bi se ustala, tako me jako rezalo ispod trbuha da sam mislila da se neću moći pomaknuti… ali nakon par koraka je bilo ok… valjda se sada ozbiljno nešto priprema jer mi je već pomalo dosta 🤞🏻🤗

Da, to bi trebalo biti to🤞🤞🤞

• deedeeleeloo
    23. Prosinac 2020. 08:57

Mi smo isto jucer bili na pregledu, 3300-3500 gr procjena😱 a i stariji je bio 3300 na 37+4, rođen na 40+1 sa 3930gr. ocekivala sam da je ovaj veci jer je drugi (kazu statistike 200gr drugi decko tezi). Indukcija iz "komfora" dolazi u obzir tek sa punih 39.tjedana sto nam pada na 1.1. ali dr. tada nema nego tek pon 4.1. Iz toga proizlazi zakljucak da ako ne krene spontano, 4.1.cemo ga pogurati kao bracu;) nadala sam se sto prije ali sada vise ne. Ipak mi je ovo sve nekako poznato pa se sada nadam da cemo izdrzati do 4.1. Iduci tjedan krecu oni vaginalni pregledi 🤮, do sada samo uzv...

• matea1201
    23. Prosinac 2020. 11:36

Nova19 sretno kad krene😊

ovčica
    23. Prosinac 2020. 13:44

Bila sam na pregledu, sad je neka druga dr bila. Nakon proslog tj kad sam bila skroz zatvorena, sad sam otvorena jedan prst. Spojila me na ctg, nalaz uredan. Kontrola za tj dana opet. Pitala sam ju hoce li me na uzv pogledati jer sam ga radila prije mj dana, mislim realno, ne znam ni kolika je beba, koliko je plodne vode, ni kak je okrenuta. Kaze ona, ako je nalaz bio uredan, ne treba precesto raditi uzv. I sad se ti svadaj s njom 🙄 a nije bila ni prenjezna dok me pregledavala dole, sve me boli sad...Jedva cekas taj pregled i onda odes s manje info nego prije 🤦🏽‍♀️ Bas mi idu na zivce ti dr. Mislim, bitno da je sve oke, pa nisu mozda ni potrebni svi ti pregledi, ali moram prokomentirati.

Marlene 1
    23. Prosinac 2020. 14:16

Evo i ja s pregleda! Mala ima 3450g.. sve dobro, ja sam i dalje otvorena 1 prst nisam se vise otvarala i dalje je sve tvrdo . Iako noćas mi je bilo dosta BH kontrakcija . Rekao mi je da ću prec Božić a dalje ne zna. Haha . Prva kontrola plodne vode je 1.1 ako ne rodim do tad .. krasno 😂
    Ovčice ma ima tih debilnih doktora bas ! Ja i neman bas neka dobra iskustva sa ginekologicama. Toliko grube! 
    Nakon drugog ginekološkog pregleda u životu sam se prebacila kod muškog! I spasila 😂

25.12. Baby L 💜

ovčica
    23. Prosinac 2020. 14:30

Marlene 1

Evo i ja s pregleda! Mala ima 3450g.. sve dobro, ja sam i dalje otvorena 1 prst nisam se vise otvarala i dalje je sve tvrdo . Iako noćas mi je bilo dosta BH kontrakcija . Rekao mi je da ću prec Božić a dalje ne zna. Haha . Prva kontrola plodne vode je 1.1 ako ne rodim do tad .. krasno 😂
    Ovčice ma ima tih debilnih doktora bas ! Ja i neman bas neka dobra iskustva sa ginekologicama. Toliko grube!
    Nakon drugog ginekološkog pregleda u životu sam se prebacila kod muškog! I spasila 😂

I ja sam jucer imala bas ceste bh kontrakcije, danas malo manje ali ih imam. 
    Ma uzas, zena i onda bude tako gruba. 
    Ja sam sve vise uvjerenija da ce bebica ipak doci oko termina. Ako ne misli sad doci, onda bolje nek bude iduce godine. Ono, 31.12. mi je bzvz datum 🙊 al ko da se nas pita hahah bas su mali jarci 😂

Marlene 1
    23. Prosinac 2020. 14:54

Ovčice meni se svi smiju kad komentiram datume. Al mi je bas nekako bezveze rodit 31.12 i 1.1..bezvezni rođendani 😂

25.12. Baby L 💜

ovčica
    23. Prosinac 2020. 15:24

Marlene 1

Ovčice meni se svi smiju kad komentiram datume. Al mi je bas nekako bezveze rodit 31.12 i 1.1..bezvezni rođendani 😂

Uzalud se mi opterecujemo kad ne mozemo utjecati na to 🙊 rekla sam, ako zavrsim 31. u bolnici, da cu malo skupiti noge do ponoci. 
    01.01. je bar pocetak godine pa mi nekako bolji datum 😂

Marlene 1
    23. Prosinac 2020. 15:32

Hah. Možda se rodi i prvo 🤷🏻‍♀️ 

25.12. Baby L 💜

ovčica
    23. Prosinac 2020. 15:36

Joooj jedva cekam upoznati je, jako sam nestrpljiva! 🤩

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani