Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nova19
    23. Prosinac 2020. 22:23

Cure drage, u 13:14 se rodio naš Franko, 4,10 kg i 56cm... ne pitajte kako sam ga izbacila iz sebe ni sama ne znam...
    Od poroda ga nisam vidjela jer sam izgubila puno krvi i primala infuzije i krv do nedavno... jedva čekam da mi ga donesu!
    Mene ruke jako bole jer sam sva ispikana pa vam napišem detalje cim budem mogla... sretno cure 🥰💋

• deedeeleeloo
    23. Prosinac 2020. 22:34

Nova19

Cure drage, u 13:14 se rodio naš Franko, 4,10 kg i 56cm… ne pitajte kako sam ga izbacila iz sebe ni sama ne znam…
    Od poroda ga nisam vidjela jer sam izgubila puno krvi i primala infuzije i krv do nedavno… jedva čekam da mi ga donesu!
    Mene ruke jako bole jer sam sva ispikana pa vam napišem detalje cim budem mogla… sretno cure 🥰💋

Cestitam! S bebom je sve ok, Apgar 10/10? I moj je isto velikaaa beba i stalno je kao tjedan veci, bit ce sigurno preko 4kg pa me strah istog scenarija, moram priznati.....

• matea1201
    23. Prosinac 2020. 22:35

Nova19 čestitam! bome veliki dečko😊  želim ti brz oporavak i da čim prije uživate skupa❤

Marlene 1
    23. Prosinac 2020. 22:41

Nova19 bome veliki momak! Čestitam Vam i želim brz oporavak! 

25.12. Baby L 💜

ovčica
    23. Prosinac 2020. 22:49

Nova, cestitke na velikom deckicu i tebi brz oporavak, skoro pa je tocan ipak! Imala si dobar osjecaj da se nesto desava :) cekamo detaljniji izvjestaj! 
    Meni su se opet pojacale bh kontrakcije…

• matea1201
    23. Prosinac 2020. 22:52

Ovčice i meni su zadnjih par dana sve jače...jedva čekam da krene ono pravo i gotovo🙈

Lei_Be
    23. Prosinac 2020. 23:27

Nova19

Cure drage, u 13:14 se rodio naš Franko, 4,10 kg i 56cm… ne pitajte kako sam ga izbacila iz sebe ni sama ne znam…
    Od poroda ga nisam vidjela jer sam izgubila puno krvi i primala infuzije i krv do nedavno… jedva čekam da mi ga donesu!
    Mene ruke jako bole jer sam sva ispikana pa vam napišem detalje cim budem mogla… sretno cure 🥰💋

Čestitke od srca, želim ti brz oporavak ♥️

Popis rođenih beba str. 1072
    15 dečkića 💙 i 11 curica ❤

• deedeeleeloo
    23. Prosinac 2020. 23:29

ovčica

Nova, cestitke na velikom deckicu i tebi brz oporavak, skoro pa je tocan ipak! Imala si dobar osjecaj da se nesto desava :) cekamo detaljniji izvjestaj!
    Meni su se opet pojacale bh kontrakcije…

Dosta rano sam ih dobila u prvoj trudnoci a i sada su i ceste i jake...i uopce se nisam otvorila spontano....Tko zna kada bi uopce krenulo da me nisu u prvoj inducirali sa 40+1.jednostavno sam se pomirila da ih netko ima cesto i jako a netko ne...valjda se nama tako nase tijelo priprema🤷‍♀️

ovčica
    23. Prosinac 2020. 23:48

matea1201

Ovčicei meni su zadnjih par dana sve jače…jedva čekam da krene ono pravo i gotovo🙈

Sutra cu bas brojati tokom dana. A kad sam bila spojena danas na ctg-u nista, ni jedna 🙄 ne znam dal uopce registrira te lazne na nalazu?
    Ti vec imas iskustva pa znas i kakve su prave, ja samo osluskujem tijelo sad 😁
    Deedee, tko zna, mozda ti u ovoj trudnoci bude drugacije iskustvo 🤗

• matea1201
    24. Prosinac 2020. 00:35

ni ja ih nisam imala nikad dok sam bila na ctg-u tako da neznam, ipak mislim da bi pokazalo. vjeruj nisu ništa naspram pravih trudova🙈 kad počnu pravi ne možeš hodati ni govoriti🙈 htjela sam ti napisati što se tiče uzv sad pred porod meni ga ni u jednoj trudnoći nisu radili u rodilištu (osim kad sam došla na sami porod). i sad kad sam bila prekjučer gin koji mi je radio uzv me pitao zašto me doktorica poslala na uzv, rekoh neznam, samo mi je rekla da ćemo i to obaviti, na to je rekao da zbilja nema potrebe tak pred porod osim ak smatraju da postoji neki problem pa evo...očito je od doktora do doktora ali uglavnom im to nije praksa. naravno mi trudnice bi htjele znati što više kad dođemo na pregled al eto zapravo i je najbitnije da čujemo da je s trudnoćom sve u redu, a kad će koja roditi niko ne može znati😏 jučer je rodila moja firmana kuma, bila skroz zatvorena i samo krenulo, a ja već mjesec dana otvorena za prst i ništa😅 nema pravila. ipak malo nam je ostalo i dijeli nas još samo koji dan do upoznavanja bebica😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.