Djevojke koje ste rodile i koje samo sto nisu, obecajte da nas ostale koje jos trebamo gurati ne cete ostaviti same 🤦♀️😂 sve ste tolko blizu termina, samo nas svega par ima jos ohoho pred sobom 😎 mi sutra imamo kontrolu i jedva cekam da cujem kolko su mi narasli.. I jedva ih cekam upoznat, pa da mogu gricnut malo te nozice koje me lupaju po mjehuru i rebrima 😍 jucer su dobrih pola sata u komadu oboje imali tulum, taman pred spavanje.. Mala je skakala po mjehuru kao da je na trampolinu, a mali fkt voli udarat mamu po rebrima.. Ako tak nastave nakon rođenja, gotova sam 🤦♀️😂
I ja bi voljela da ostanemo ovdje i nakon sto rodimo, imat cemo novih briga i nedoumica 🙊
Ti ces imati inducirani jel tako?
Flower ja mislim ostati ovdje i nakon rođenja malog dečkića... tako mi je lijepo sa vama 🥰
Ovčica ne žuri se našim bebicama, neka njima bide lijepo i kada izađu na svijet, nama će biti koja ljepše kada ćemo ih moći ljubiti 🥰🥰🥰
MissKitty ja heferol pijem ujutro na tašte i navečer sa časom limunade umjesto vode (pola limuna iscjedak u času i dodam vode)... je kiselo ali sam se naviknula. A kada mi prifali limuna imam šumeće tablete c-vitamin. U apoteci pitaj koje trudnice smiju piti.
Djevojke koje ste rodile i koje samo sto nisu, obecajte da nas ostale koje jos trebamo gurati ne cete ostaviti same 🤦♀️😂 sve ste tolko blizu termina, samo nas svega par ima jos ohoho pred sobom 😎 mi sutra imamo kontrolu i jedva cekam da cujem kolko su mi narasli.. I jedva ih cekam upoznat, pa da mogu gricnut malo te nozice koje me lupaju po mjehuru i rebrima 😍 jucer su dobrih pola sata u komadu oboje imali tulum, taman pred spavanje.. Mala je skakala po mjehuru kao da je na trampolinu, a mali fkt voli udarat mamu po rebrima.. Ako tak nastave nakon rođenja, gotova sam 🤦♀️😂
I ja bi voljela da ostanemo ovdje i nakon sto rodimo, imat cemo novih briga i nedoumica 🙊
Ti ces imati inducirani jel tako?
Sutra cu doktora detaljnije ispitat. Napomenuo mi je da bi on carski u 37tt, ali nikad ne voli pricat previse unaprijed. Mislim da je sutra vec vrijeme da malo o tome detaljnije popricamo jer se uzasavam prirodnog poroda blizanaca 😱 nije da je carski laksi izlaz, al nekako se osjecam mirnije tako.
Btw, iskocio mi je oglas na netu za online sajam beba. Imaju dosta izlagaca i neke popuste pa si pogledajte ako vam nesto treba :) traje do badnjaka!
S obzirom da sam tu na forumu prošli tjedan kukala u vezi kontrakcija, da podijelim iskustvo: kontrakcije su se nastavljale (prošli tjedan je bilo 32 + 4) bez obzira na magnezij i normabel po potrebi. Javila sam se dr. - u koji je rekao da ipak odem na hitnu (inače se vodim na Sv. Duhu pa sam tamo i išla) da vide da li se išta dolje događa. Zaključak je bio da su to BH kontrakcije, ali da sam anemična i moram uzimati željezo. Imam dojam da je željezo malo pomoglo, ali očito takav organizam, ranije kontrakcije i to je to.. Otvorena nisam, fala Bogu. I hvala svima na podijeljenim iskustvima!
Drago mi je da je sve oke! I ja sam ti spomenula da je meni bilo tako dok nisam vadila krv, vidjeli da su smanjene vrijednosti i kad sam pocela piti tablete, smanjile su se :)
Moj savjet ako ti nisu rekli, popij tabletu s C-vitaminom (onaj sumeci, imas u dm-u, mulleru). I ja popijem nakon rucka, lakse sjedne :)
ovčice, odmah sam se sjetila tvog posta sa željezom. Rekli su da pijem Heferol natašte i baš je teško za želudac. Nisam baš skužila, sam C vitamin nakon ručka utječe da mi željezo lakše sjeda ili postoji neka kombinacija željeza i C vitamina?
Veci dio zivota sam se borila s anemijom i iskreno svake kapsule i sirup mi tesko sjedaju osim Kendural C tableta.One i najbrze dizu razinu ali mislim da ih nema u ljekarnama u Hr nego da ti ih ev.mogu naruciti u privatne ili u ljekarni na Dolcu...ja sam ih nabavljala iz Njemacke
Curke, hvala vam na info za željezo! Dobro dođu ovako neki trikovi kako si olakšati jer sam drugi dan uzimanja pomislila da mi se nešto gadno događa u probavnom sustavu i malo se prepala. Tek naknadno sam se sjetila da je to zbog uzimanja željeza.
vikica1810@gmail.com
Mi smo obavili pregled. Izgleda da se Liamu ne zuri, on je i dalje visoko, procijenjen sada na 3280 i 49 cm. Meni usce smeksano ulozivo, ali i dalje zatvoreno. Iduci pregled 29.12.
Muz i ja odlucili preuzet stvar u svoje ruke pa od juxer i odnose imamo 😂
Inace za zeljezo koristim sideral folic je skuplje ali najbolje na trzistu. Preporucila mi ga je frendica mag farm. Evo bas danas mi je muz kupio novo zeljezo.
Mene je prije tri dana uklijestio zivac i jedva hodam na lijevu nogu. danas smo masirali, drzim vruce obloge, istezem i nadam se najboljem. Voljela bih do poroda da prodje. Sigurno ce mi onda biti lakse i roditi, bez ukocenosti.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Lela2807 to bi trebala biti najbolja metoda za poticanje poroda😅 nadam se da će ti to proći, sigurno će ti biti lakši porod bez da te još nešto muči
Meni muž neće čuti za odnose “pa dole mu je glava!” 🤣🤣 ali sam upravo primjetila rozkaste tragove na papiru nakon piskanja i navodno se to priprema dan-dva prije poroda 🤞🏻
To nisam do sada imala a nakon jučerašnjeg pregleda nisam imaš sukrvice kao zadnji put pa znam da nije od toga...
Jučer sam jedva hodala kada bi se ustala, tako me jako rezalo ispod trbuha da sam mislila da se neću moći pomaknuti... ali nakon par koraka je bilo ok... valjda se sada ozbiljno nešto priprema jer mi je već pomalo dosta 🤞🏻🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji