Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ovčica
    24. Prosinac 2020. 15:02

Matea, a cini se da im je takva praksa. Al kao sto rekoh, bitno da su nam bebice dobro pa nema ni potrebe za pregledima. Al ne mozemo si pomoci, htjele bi sve znati o bebicama 🥰
    Dakky, i ja se slazem za nastavak komunikacije ;)
    Polako se uhodavate vas dvoje, samo nek bude tako!
    Nova, namucila si se ali sad ces uzivati u malom bozicnom cudu! ❤️
    Deedee, ja sam rekla, poslusat cu savjete ali cu ipak raditi nekako po svom. Samo se nadam da cu imati mlijeka i da cu uspjeti uspostaviti dojenje. Nadam se da ce dohrana zbilja biti zadnja opcija.
    Flower, lijepo napredujete, dogurat cete vi u sigurne tjedne :)
    Cure, ne znam kak je vama, al mene sad zivciraju ucestala pitanja 'kako si, jel te sta boli', pa kad nekoga nazovem prvo pitanje je 'sta su poceli trudovi??' . I naravno, komentari poput 'ma neces ti jos roditi, trbuh ti je visoko' pa 'mozda ipak rodis do bozica, sad ti je nisko trbuh' itd itd. Za poludit. I sama sam nervozna, u iscekivanju, strahu, veselju i svim osjecajima koji se mijesaju i onda me bas smeta sve. Nitko ne zeli nista lose, ali eto. Tko bi nam ugodio 🙊🤦🏽‍♀️

• matea1201
    24. Prosinac 2020. 15:17

Ovčice razumijem te, tak je i meni😅  već tjedan dana pozivi jel sam u komadu i kad ja mislim roditi🤦‍♀️ 

Lei_Be
    24. Prosinac 2020. 15:55

ovčica

Matea, a cini se da im je takva praksa. Al kao sto rekoh, bitno da su nam bebice dobro pa nema ni potrebe za pregledima. Al ne mozemo si pomoci, htjele bi sve znati o bebicama 🥰
    Dakky, i ja se slazem za nastavak komunikacije ;)
    Polako se uhodavate vas dvoje, samo nek bude tako!
    Nova, namucila si se ali sad ces uzivati u malom bozicnom cudu! ❤️
    Deedee, ja sam rekla, poslusat cu savjete ali cu ipak raditi nekako po svom. Samo se nadam da cu imati mlijeka i da cu uspjeti uspostaviti dojenje. Nadam se da ce dohrana zbilja biti zadnja opcija.
    Flower, lijepo napredujete, dogurat cete vi u sigurne tjedne :)
    Cure, ne znam kak je vama, al mene sad zivciraju ucestala pitanja 'kako si, jel te sta boli', pa kad nekoga nazovem prvo pitanje je 'sta su poceli trudovi??' . I naravno, komentari poput 'ma neces ti jos roditi, trbuh ti je visoko' pa 'mozda ipak rodis do bozica, sad ti je nisko trbuh' itd itd. Za poludit. I sama sam nervozna, u iscekivanju, strahu, veselju i svim osjecajima koji se mijesaju i onda me bas smeta sve. Nitko ne zeli nista lose, ali eto. Tko bi nam ugodio 🙊🤦🏽‍♀️

Znam kako ti je i mene zadnjih par dana sve živcira, šta god mi tko kaže, užas.. sama sebe živciram... nadam se da će proći ta nervoza kad se porodim 😅

Popis rođenih beba str. 1072
    15 dečkića 💙 i 11 curica ❤

Lei_Be
    24. Prosinac 2020. 15:55

Popis rođenih beba 😍
    Lucija987 - 13.11. Ante i Matea 💙❤
    Dorapamidora - 22.11. Jakov i Mihael 💙💙
    Lullee - 24.11. Dečko 💙
    BlueMoon - 06.12. Curica ❤
    Mart14 - 13.12. Daniel 💙
    Senoritakova - 14.12. Andro 💙
    Dakky - 14.12. Filip 💙
    Nina_1805 - 15.12. Leon 💙
    Lilo23 - 17.12. Rebeka ❤
    Nova19 - 23.12. Franko 💙

Popis rođenih beba str. 1072
    15 dečkića 💙 i 11 curica ❤

santina
    24. Prosinac 2020. 18:16

Nova19, cestitke od srca na rodjenju vaseg andjela. Zelim vam dug zivot ispunjen samo zdravljem, srecom i ljubavlju, a tebi sto brzi oporavak i odlazak kuci sto prije.

Drage moje, izgleda da cu i ja ubrzo.. Jutros sam imala pregled, na kojem je ustanovljeno da sam otvorena 5-5.5cm. Rekli su mi moze svaki cas, na bilo kakvu bol da reagujem, da se ne bih porodila na odjelu. Na CTG-u nije bilo znacajnijih kontrakcija, a na UZV od danas predvidjaju da bebac ima oko 2940+/-430gr. Sto mi cudno da dobije oko 400gr za sedam dana, pa ne zarezujem toliko ove brojke.. Posteljica mi je 2.stepen zrelosti, glavica dole..
    Rekla mi je da o epiduralu ni ne razmisljam, jer mi vjer ne bi smjeli dati zbog moje krvi. Danas su opet slali hematologu, jer i nakon transfuzije od prije 2 dana, trombociti mi juce svega 94. Bar se hemoglobin podigao na 114. Razmisljala sam o epiduralu kao pomocno sredstvo, jer se bojim da sam od lezanja 8tjedana u bolnici previse oslabila.  Ali moracemo se snaci kako god..

Pa eto, drzite mi fige da sve koliko toliko prodje ok.. 

• matea1201
    24. Prosinac 2020. 19:06

Santina sretno! iskreno ti želim da sve prođe u najboljem redu😊

Nova19
    24. Prosinac 2020. 19:53

Santina sretno! Možemo mi sve, skupiti snagu kada mislimo da je više nemamo 💪🏻 Uskoro ćeš imati svoj božićni poklon u rukama 🥰

ovčica
    24. Prosinac 2020. 20:55

Santina, zelim ti puno srece! Sto si sve prosla do sada, jos malo i vidjet ces buhtlicu zbog koje si toliko jaka od pocetka! ❤️🥰

santina
    24. Prosinac 2020. 21:20

Danas kad su mi rekli, prvo me preplavio strah. Pa onda euforija. Bila sam sigurna da idem jos danas da se poradjam. I ponadala sam se da sam kuci za NG, ako bude sve u redu sa bebom.
    Medjutim, kako se nista ne desava citav dan, sad mislim da ce me mala zezati do termina. ☺️ Sad sam se bas ohladila i mislim da nece jos..
    Nema druge nego biti JAKOOOO strpljiv.. 
    Cure, hvala vam na podrsci. ❤️ Toliko ste mi znacile kroz ovo cudnovato i tesko putovanje, ali blazeno. Da, i ja zelim da ostsnemo u kontaktu i budemo podrska jedna drugoj i u daljim izazovima, a bogami ce ih biti..

Cure koje slave zelim vam sretan Badnji dan i Bozic. Uzivajte sa svojim najblizim. Puseee za sve, maje i vejike ☺️

ovčica
    24. Prosinac 2020. 21:28

santina

Danas kad su mi rekli, prvo me preplavio strah. Pa onda euforija. Bila sam sigurna da idem jos danas da se poradjam. I ponadala sam se da sam kuci za NG, ako bude sve u redu sa bebom.
    Medjutim, kako se nista ne desava citav dan, sad mislim da ce me mala zezati do termina. ☺️ Sad sam se bas ohladila i mislim da nece jos..
    Nema druge nego biti JAKOOOO strpljiv..
    Cure, hvala vam na podrsci. ❤️ Toliko ste mi znacile kroz ovo cudnovato i tesko putovanje, ali blazeno. Da, i ja zelim da ostsnemo u kontaktu i budemo podrska jedna drugoj i u daljim izazovima, a bogami ce ih biti..

Cure koje slave zelim vam sretan Badnji dan i Bozic. Uzivajte sa svojim najblizim. Puseee za sve, maje i vejike ☺️

Mislim da kad se mi opustimo i 'zaboravimo' bebe ce pokucati na vrata 🙊 ovako se inate dok ih nestrpljivo cekamo hahah
    Cekamo te s lijepim vijestima! ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.