Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lola_28
    24. Prosinac 2020. 22:34

Draga Nova19, sve najljepse tebi i velikom bebacu, ( p.s.i moja druga curica je bila velika 4000g i 54cm ), uzivaj u najljepsem bozicnom poklonu...💕
    Santina, samo hrabro, svi smo uz tebe!!😚
    Meni se danas popodne isto zaredalo par kontrakcija..ali onda se smirilo..ja se isto nadam jos kojem danu u komadu, iako mi je zadnjih dana bas pritisak...u srijedu nam je pregled, pa cemo vidjeti da li sam se sto otvorila, ako izdrzimo do tad....😆
    Takoder, svima koji slave sretan i blagoslovljen Božić!!🎄

• matea1201
    25. Prosinac 2020. 09:40

sretan i blagoslovljen Božić svima koje slave!!🎅

Nova19
    25. Prosinac 2020. 10:25

Sretan i blagoslovljen Božić svima koje slave, da nam se dječica zaredaju i da se sve dalje družimo još jako dugo 🥰🎄

ovčica
    25. Prosinac 2020. 11:05

Sretan Bozic cure! 🥰❤️

Nova19
    25. Prosinac 2020. 11:57

Mi u 2 idemo domaaa 👏👏👏 super poklon za Božić 🥰
    Cure, pratim vas dalje i želim svu sreću i veselje što prije 🥰🤗

• bbub
    25. Prosinac 2020. 19:03

Pozdrav cure,

Ovo mi je prvi post ali vas pratim vec jako dugo. Kao prvo zelim sretan Bozic svima koji slave i vasim obiteljima.

Nisam se mislila javljati ali sam primjetila veliku razliku za decke pa javljam da nam se jucer pridruzila i jos jedna djevojcica 😁

Vidjela sam da neke od vas imaju pitanja o Petrovoj bolnici, pa slobodno. Sto se tice same korone buduci da vjerujem da vam je svima to problem (kao sto je i mene brinulo): ukoliko se pojavi rodilja pozitivna na covid rodiliste se zatvara na 4 sata nakon sto zadnja koja se u tom trenu nasla u rodilistu rodi. Igrom slucaja se to dogodilo 23 buduci da se rodilo 14-15 beba. 
    Vrijeme za dezinfekciju je cca sat i pol a onda se sve prozracuje ostatak vremena. 
    Nadam se da necete bas imati peh uletiti u tom periodu :)

Ako imate jos vezano za Petrovu samo pitajte. 
    I topli savjet: ruksak za radaonicu je totalno nepotreban. Od svih stvari su mi trebale papuce, toalet papir (kojeg je i bilo), bocica vode i prijenosni punjac. 

flower93
    25. Prosinac 2020. 19:53

Sretan Božić 😘
    Imam pitamje vezano uz visoki tlak - kad se tlak pocinje smatrat visokim? Meni je do sad uvijek bio na kontroli 120/80, danas mi je nakon rucka postalo jako lose. Glavobolja me mucila od jutra i jednostavno sam kojih sat vremena nakon rucka sve povratila. Glava me i dalje malo boli, sad sam malo prije mjerila tlak 140/80. Dosta me to sad iskreno brine. 

flower93
    25. Prosinac 2020. 19:54

bbub

Pozdrav cure,

Ovo mi je prvi post ali vas pratim vec jako dugo. Kao prvo zelim sretan Bozic svima koji slave i vasim obiteljima.

Nisam se mislila javljati ali sam primjetila veliku razliku za decke pa javljam da nam se jucer pridruzila i jos jedna djevojcica 😁

Vidjela sam da neke od vas imaju pitanja o Petrovoj bolnici, pa slobodno. Sto se tice same korone buduci da vjerujem da vam je svima to problem (kao sto je i mene brinulo): ukoliko se pojavi rodilja pozitivna na covid rodiliste se zatvara na 4 sata nakon sto zadnja koja se u tom trenu nasla u rodilistu rodi. Igrom slucaja se to dogodilo 23 buduci da se rodilo 14-15 beba.
    Vrijeme za dezinfekciju je cca sat i pol a onda se sve prozracuje ostatak vremena.
    Nadam se da necete bas imati peh uletiti u tom periodu :)Ako imate jos vezano za Petrovu samo pitajte.I topli savjet: ruksak za radaonicu je totalno nepotreban. Od svih stvari su mi trebale papuce, toalet papir (kojeg je i bilo), bocica vode i prijenosni punjac.

Bok i dobrodosla 😊 reci mi kaj sve trebas za bebu nakon poroda? Ja planiram roditi u Petrovoj, doduse carskim, pa me najvise zanima kaj mi treba nakon poroda. 

Lei_Be
    25. Prosinac 2020. 20:15

bbub

Pozdrav cure,

Nadam se da necete bas imati peh uletiti u tom periodu :)Ako imate jos vezano za Petrovu samo pitajte.I topli savjet: ruksak za radaonicu je totalno nepotreban. Od svih stvari su mi trebale papuce, toalet papir (kojeg je i bilo), bocica vode i prijenosni punjac.

Dobrodošla i čestitke na bebici.. dodat ću vas na spisak da malo popravite rejting curicama ☺️🥳
    Sretan i blagoslovljen Božić svima 🌲☺️

Popis rođenih beba str. 1072
    15 dečkića 💙 i 11 curica ❤

• bbub
    25. Prosinac 2020. 21:51

flower93

Sretan Božić 😘
    Imam pitamje vezano uz visoki tlak - kad se tlak pocinje smatrat visokim? Meni je do sad uvijek bio na kontroli 120/80, danas mi je nakon rucka postalo jako lose. Glavobolja me mucila od jutra i jednostavno sam kojih sat vremena nakon rucka sve povratila. Glava me i dalje malo boli, sad sam malo prije mjerila tlak 140/80. Dosta me to sad iskreno brine.

Bok i hvala svima, i tebi flower93

Ja sam imala problema s tlakom. Doduse prije trudnoce najvisi je bio 100-110/60-70. U trudnoci je granican 140/90, sve iznad se smatra rizicnim. Ja sam jucer na trudnicke isla na obradu za taj granicni tlak i ostala :)

Sto se tice stvari za bebu, za sada mi nista nije trebalo. Odjecu i pelene imaju oni. Dode kod tebe kao mali paketic zamotana 😁
    Ne znam kako je nakon carskog ali pretpostavljam da je isto ako ne i pazljivije buduci da se na mame mora paziti jos i vise. Ako se nesto promijeni pa zatreba, javim. Jedino sto je meni zao sto si nisam ponijela jos i vise onih debelih ulozaka. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.