Draga Nova19, sve najljepse tebi i velikom bebacu, ( p.s.i moja druga curica je bila velika 4000g i 54cm ), uzivaj u najljepsem bozicnom poklonu...💕
Santina, samo hrabro, svi smo uz tebe!!😚
Meni se danas popodne isto zaredalo par kontrakcija..ali onda se smirilo..ja se isto nadam jos kojem danu u komadu, iako mi je zadnjih dana bas pritisak...u srijedu nam je pregled, pa cemo vidjeti da li sam se sto otvorila, ako izdrzimo do tad....😆
Takoder, svima koji slave sretan i blagoslovljen Božić!!🎄
Sretan i blagoslovljen Božić svima koje slave, da nam se dječica zaredaju i da se sve dalje družimo još jako dugo 🥰🎄
Mi u 2 idemo domaaa 👏👏👏 super poklon za Božić 🥰
Cure, pratim vas dalje i želim svu sreću i veselje što prije 🥰🤗
Pozdrav cure,
Ovo mi je prvi post ali vas pratim vec jako dugo. Kao prvo zelim sretan Bozic svima koji slave i vasim obiteljima.
Nisam se mislila javljati ali sam primjetila veliku razliku za decke pa javljam da nam se jucer pridruzila i jos jedna djevojcica 😁
Vidjela sam da neke od vas imaju pitanja o Petrovoj bolnici, pa slobodno. Sto se tice same korone buduci da vjerujem da vam je svima to problem (kao sto je i mene brinulo): ukoliko se pojavi rodilja pozitivna na covid rodiliste se zatvara na 4 sata nakon sto zadnja koja se u tom trenu nasla u rodilistu rodi. Igrom slucaja se to dogodilo 23 buduci da se rodilo 14-15 beba.
Vrijeme za dezinfekciju je cca sat i pol a onda se sve prozracuje ostatak vremena.
Nadam se da necete bas imati peh uletiti u tom periodu :)
Ako imate jos vezano za Petrovu samo pitajte.
I topli savjet: ruksak za radaonicu je totalno nepotreban. Od svih stvari su mi trebale papuce, toalet papir (kojeg je i bilo), bocica vode i prijenosni punjac.
Sretan Božić 😘
Imam pitamje vezano uz visoki tlak - kad se tlak pocinje smatrat visokim? Meni je do sad uvijek bio na kontroli 120/80, danas mi je nakon rucka postalo jako lose. Glavobolja me mucila od jutra i jednostavno sam kojih sat vremena nakon rucka sve povratila. Glava me i dalje malo boli, sad sam malo prije mjerila tlak 140/80. Dosta me to sad iskreno brine.
Pozdrav cure,
Ovo mi je prvi post ali vas pratim vec jako dugo. Kao prvo zelim sretan Bozic svima koji slave i vasim obiteljima.
Nisam se mislila javljati ali sam primjetila veliku razliku za decke pa javljam da nam se jucer pridruzila i jos jedna djevojcica 😁
Vidjela sam da neke od vas imaju pitanja o Petrovoj bolnici, pa slobodno. Sto se tice same korone buduci da vjerujem da vam je svima to problem (kao sto je i mene brinulo): ukoliko se pojavi rodilja pozitivna na covid rodiliste se zatvara na 4 sata nakon sto zadnja koja se u tom trenu nasla u rodilistu rodi. Igrom slucaja se to dogodilo 23 buduci da se rodilo 14-15 beba.
Vrijeme za dezinfekciju je cca sat i pol a onda se sve prozracuje ostatak vremena.
Nadam se da necete bas imati peh uletiti u tom periodu :)Ako imate jos vezano za Petrovu samo pitajte.I topli savjet: ruksak za radaonicu je totalno nepotreban. Od svih stvari su mi trebale papuce, toalet papir (kojeg je i bilo), bocica vode i prijenosni punjac.
Bok i dobrodosla 😊 reci mi kaj sve trebas za bebu nakon poroda? Ja planiram roditi u Petrovoj, doduse carskim, pa me najvise zanima kaj mi treba nakon poroda.
Pozdrav cure,
Nadam se da necete bas imati peh uletiti u tom periodu :)Ako imate jos vezano za Petrovu samo pitajte.I topli savjet: ruksak za radaonicu je totalno nepotreban. Od svih stvari su mi trebale papuce, toalet papir (kojeg je i bilo), bocica vode i prijenosni punjac.
Dobrodošla i čestitke na bebici.. dodat ću vas na spisak da malo popravite rejting curicama ☺️🥳
Sretan i blagoslovljen Božić svima 🌲☺️
Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
Sretan Božić 😘
Imam pitamje vezano uz visoki tlak - kad se tlak pocinje smatrat visokim? Meni je do sad uvijek bio na kontroli 120/80, danas mi je nakon rucka postalo jako lose. Glavobolja me mucila od jutra i jednostavno sam kojih sat vremena nakon rucka sve povratila. Glava me i dalje malo boli, sad sam malo prije mjerila tlak 140/80. Dosta me to sad iskreno brine.
Bok i hvala svima, i tebi flower93
Ja sam imala problema s tlakom. Doduse prije trudnoce najvisi je bio 100-110/60-70. U trudnoci je granican 140/90, sve iznad se smatra rizicnim. Ja sam jucer na trudnicke isla na obradu za taj granicni tlak i ostala :)
Sto se tice stvari za bebu, za sada mi nista nije trebalo. Odjecu i pelene imaju oni. Dode kod tebe kao mali paketic zamotana 😁
Ne znam kako je nakon carskog ali pretpostavljam da je isto ako ne i pazljivije buduci da se na mame mora paziti jos i vise. Ako se nesto promijeni pa zatreba, javim. Jedino sto je meni zao sto si nisam ponijela jos i vise onih debelih ulozaka.
Sortiraj odgovore
Najstariji