ja sam bome jučer glancala sve živo, od vrata do prozora kuhinje i kupaone🙈 isto sam si nekak zamislila da ćemo nas dvije već do božića biti doma, čak sam i kupila oblekicu na kojoj piše my first christmas😂 sad mi se čini da ništa od toga
Iako smo nas tri isti termin!bit će natjecanje koja će prva ! 😜
Ja sam vec otvorena neko vrijeme 1 cm.. bas me zanima kad ću . Nestrpljiva sam a u drugu ruku me strah 🤷🏻♀️🙈
25.12. Baby L 💜
Lilo, cestitam od srca 😍
Da, dobar je datum, 15.12.
Uglavnom, ja sam rodila na Svetom duhu pa cu malo.opisati porod da znaju cure koje ce ici gore sto ih ceka. Mene su danima prije bas lovili lazni trudovi, krene pa stane, sluzni cep mi je danima izlazio, a zadnja dva dana sam imala i sukrvicu te sam samo cekala pregled u trudnickoj da me zadrze. U ponedjeljak ujutro su mi opet krenuli trudovi, kao malo jaca menstruacija, te kad su dosli na svakih 6 minuta, odlucila sam otici. Dok sam dosla gore u radaonu, opet su se razrijedili, ali ih je ctg ocitavao i to u pravilnim razmacima. Doktorica me pregledala i rekla da sam otvorena 3 cm i da ostajem roditi. Muz vam u tom trenu nosi ispred vrata torbu i ide vas prijaviti u bolnicu.
Dali su mi klistir te sam morala setati po predradaoni nakon cega su me stavili na ctg. Ako vam ponude hranu, uzmite obavezno. Ja nisam htjela rucak jer kao jela sam nedavno i sljedeci obrok mi je bio dorucak u 7 ujutro i to margo i med 😂 nakon sat vremena sam se otvorila jos 1 cm te su mi probusili vodenjak, a nakon 2 sata sam se jos pola cm otvorila ali sam vec bila za radaonu. Tamo su me stavili i cekali hocu li se jos sto otvoriti. Cijelo vrijeme sam bila spojena na ctg, pustaju na noge samo ak trebate na wc. Kad se i dalje nisam otvarala nakon 2 sata, stavili su me na drip, najmanju dozu, i postupno pojacavali. Obzirom da anesteziologa nije bilo, nisam mogla primiti epiduralnu pa su mi dali nekakvu drogu koja me omamila 😂 drip me polako otvorio, te sam dosla do 8 cm i onda je dosao anesteziolog i dao mi epiduralnu koja mi nista kod trudova nije pomogla. Jedno 2 sata sam bila u groznim trudovima te se grcila na stolu, ali sam uspjela nekako prodisati. Na kraju sam se i otvorila 10 cm medutim beba nije bila dobro rotirana pa sam jos sat vremena morala cekati. Izgon nisam uopce osjetila jer su mi dali jos jednu dozu epiduralne te sam u par tiskaja rodila Leona. Popucala sam te su me sivali a za to vrijeme, beba je na vasim prsima. Bas sam se raspisala 😂😂 uglavnom bolilo je jako, osoblje je super, podrzavaju i sve obzirom na koronu, ali mi se cini da dost pokusavaju ubrzati sve jer nas ima jako puno trudnica trenutno.
Eto ako koga jos zanima nesto vezano za bolnicu i odjel babinjaca, nek pita :)
Marlrne1 i ja sam otvorena, 1 prst. i isto se osjećam ko ti al ja dobro znam što me čeka😅 samo pozitivno i bez straha, to govorim i samoj sebi😂 i istina je da samo treba njih tamo slušati jer dobro govore, al da boli bome boli
Bar 26.12 il 27.12 Haha
A možda je u tebe zatišje pred oluju 😂😂
Hahah vidjet cemo koja ce prva od nas tri 🙊
Matea, i ja imam odjelce za bozic, al pitanje za koji bozic cemo roditi (nas ili onaj drugi 😅)
I da, ja sam skroz zatvorena, u sri mi je drugi pregled!
I mala je dosta aktivna, ne udara jako, ali ju osjetim kroz cijeli dan...
Nina, cestitke jos jednom! Zbilja je svacije iskustvo individualno, ali u svakom slucaju volim procitati kad sve napisete. Zelim ti brz oporavak! Jesi uspjela uspostaviti dojenje?
Nina čestitam ti! Nama u Splitu koliko znam bas i ne nude epiduralnu , izbjegavaju je. Mučenje do kraja!
Ovde moraš imati dobru vezu za nju..
Matea sad kad sam doma još me strah Al vjerujem kad dođem dole da će se to promjeniti. Samo treba slušati babicu i doktora! I da neće dugo potrajat 🤞🏻🤞🏻
25.12. Baby L 💜
Nama su stalno govorili da će se rodit prije, pa sam ja priželjkivala da to bude sutra (22.12.) jer nam je godišnjica braka, ali očito ništa od toga 😁
Uglavnom ja se nadam da će čim prije, jer mi je već stvarno teško... pogotovo noći, spavanje i buđenje sa bolovima 🤯
Samo ne bi baš voljela da bude na sam Božić ili Novu godinu, uvijek rođendan pada u drugi plan.. čestitke onako hejjj sretan ti Božić i rođendan 🙄😂
Želim svima puno sreće i što manje bolova i javljajte se kako koja rodi 🥰
Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
Nama su stalno govorili da će se rodit prije, pa sam ja priželjkivala da to bude sutra (22.12.) jer nam je godišnjica braka, ali očito ništa od toga 😁
Uglavnom ja se nadam da će čim prije, jer mi je već stvarno teško… pogotovo noći, spavanje i buđenje sa bolovima 🤯
Samo ne bi baš voljela da bude na sam Božić ili Novu godinu, uvijek rođendan pada u drugi plan.. čestitke onako hejjj sretan ti Božić i rođendan 🙄😂
Želim svima puno sreće i što manje bolova i javljajte se kako koja rodi 🥰
Mi smo isto 37+3, termin 8.1...iako su sve procjene kao da je beba tjedan dana veca, mozda stigne prije a i trbuh mi je ogroman...tako je bilo i u prvoj pa smo ga morali izgurati van indukcijom...ne mislim da ce biti prije Bozica...ali stvarno je tesko, okretanje po noci, wc non-stop, zgaravica, bolovi u zdjelici ako se oslonim na jednu nogu, BH kontrakcije ucestale i nelagodne...joj ma sve...
Sortiraj odgovore
Najstariji