Cestitke svim curama koje su rodile 😍😍
Evo i ja se moram pohvaliti da sam rodila u noci s ponedjeljka na utorak, malog Leona 51 cm i 3,57 kg. Porod je prosao, pa onako, dosta bolno 😂 ali sve se prezivi kad cujete plac i kad vam ga stave na prsa. Taman cekamo vizitu od pedijatra i nadam se da danas idemo doma!
Ostalim curkama, sretno, samo hrabro i sve ce biti okej 😊
Cestitke na malisanu! Nek ti je brz oporavak i sto vise mazenja s bebom 🥰
Heheh svaka kaze da je bilo bolno al nijedna ne prica previse o samom porodu 🙊 ali vjerujem da se ipak sve zaboravi kad ugledas to malo cudo. Jedva cekam i ja dozivjeti to! 🥰
Cestitke svim curama koje su rodile 😍😍
Evo i ja se moram pohvaliti da sam rodila u noci s ponedjeljka na utorak, malog Leona 51 cm i 3,57 kg. Porod je prosao, pa onako, dosta bolno 😂 ali sve se prezivi kad cujete plac i kad vam ga stave na prsa. Taman cekamo vizitu od pedijatra i nadam se da danas idemo doma!
Ostalim curkama, sretno, samo hrabro i sve ce biti okej 😊
Čestitke od srca 😍💙 želim ti brzi oporavak i ja se nadam da danas idete doma, ipak je doma najljepše 🥰
Daj samo napiši datum rođenja da te mogu dodati na spisak ☺️
Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
Ovčica idem na SV Duh. Išla sam kod privatnika do sada ali pred kraj kako bolnica preuzima tako sam i kod drugog doktora... on je onako, dosta Cool i ležeran, ali ovaj put ću imati par pitanja za njega, tim više da je mali za tjedan dana veći i ima već oko 4kg... ako ne dođe na termin hoće li ga inducirati? Meni je već stvarno teško, a i malo me strah da ne ostane pre dugo u trbuhu da ne počinje obavljati nuždu... baš me zanima šta će mi reci 🤷♀️
Cure koje ste rodile, zanima me šta vam je stvarno trebalo tih 2-3 dana u bolnici? Prvenstveno mislim na odjeću, pošto moja bolnica osigurava sve za bebu, i uloške i ostalo šta treba za mene... Što bi savjetovale da se svakako ponese, a što da vadim iz tortbe? 😂
Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
Ovčica idem na SV Duh. Išla sam kod privatnika do sada ali pred kraj kako bolnica preuzima tako sam i kod drugog doktora… on je onako, dosta Cool i ležeran, ali ovaj put ću imati par pitanja za njega, tim više da je mali za tjedan dana veći i ima već oko 4kg… ako ne dođe na termin hoće li ga inducirati? Meni je već stvarno teško, a i malo me strah da ne ostane pre dugo u trbuhu da ne počinje obavljati nuždu… baš me zanima šta će mi reci 🤷♀️
Ja sam jucer bila nespremna, prvi put sam isla u trudnicku pa nisam znala kakav me pregled ceka. A i to sto su mi samo izmjerili tlak i pogledali dal sam otvorena mi je djelovalo da samo obave cim prije. Jer su stvarno rastrgani po odijelima zbog korone pa dr trci malo na jednu stranu, malo na drugu...
Za tj dana cu ispitati sve, ako se ne pokrene nesto do tad.
Hvala svima na cestitkama,sretno cure! 💙🥳💖
Dakky cestike draga! Slican smo porod imale. Evo i mi se trudimo sa sisanjem i spavanjem. Nista ne stignem ali imam pomoc sa svih strana. Izasli smo doma, ucimo se dojiti,malac je lijen za sisati.
13.12.20 baby boy D💙 4150g 50cm
Nina čestitke od srca na malog dečkića 💙 gdje si rodila? Napisi nam kako je prošlo kada budeš imala vremena...
Ovčica ti si isto na SV Duhu? Ja sam sa njima bila prezadovoljna kada sam rodila prvi curku, same pohvale, a pregledi kao pregledi, da, kao na traci još ova korona 🙄
Hvala svima na iskustvima u vezi kontrakcija, stvarno je svaka trudnoća priča za sebe. Magnezij pijem, a ovo za željezo i Roidakal nisam znala. Vidjet ću kako ce mi biti, ako se nastavi, javit ću se dr.
Čestitke na novim bebicama🥰
vikica1810@gmail.com
Dakkyako je doslo mlijeko on ce pojesti koliko mu treba,bitno je da mu duboko u usta das dojku,ako je prepuna i tvrda izdoji je malo na pocetku da otpustis pritisak i da moze lakse i bolje zahvatiti, stisci kvrge i masiraj dok je on papa da je dobro isprazni. Bolno je,izdrzi par dana dok se proizvodnja ne regulira. Nemoj ga pustati duze od 3 sata,oni se zapravo prva 2 tjedna oporavljaju od poroda🤗
Mislis, duze od 3h da ne cica? Tako i radim. Bila patronazna danas pa me jako umirila a i danas je lakse. Masiram, izdojim na pocetku ako je pretvrda i danas je bolje 😁 a i ja sam sigurnija u nas kao tim kod dojenja pa je lakse. Hvala ti puno 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji