Dakky, cestitke na rodjenju vaseg andjela. Zelim vam sve najbolje u zivotu, a tebi brz oporavak! 😘😘
Dakky, cestitke na malisanu! Brz oporavak tebi, a malenome puno srece i zdravlja!
Bas ste se zaredale u dva dana
Netko je pitao jel se bebe smiruju. Moja bome ne daje nikakve naznake da bude uskoro 🙈 aktivna je cijeli dan. Sad sam se probudila i cekam da se prebaci s lijevog boka, sva je pala na tu stranu. Umirem od smijeha na sto lici trbuh i ja sutra imam pregled, jedva cekam cuti sto ce reci.
Dakky cestitam! Koje lijepe vijesti! ❤
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Dakky čestitke od srca ❤️ Brz oporavak malom anđelu i tebi 🥰
Meni se mali ne smiruje ni malo... jučer sam mislila da će iskočiti iz trbuha, do sada me najjače lupao, ali ima i malo mjesta pa je normalno... danas ulazim u 39tt a on je za tjedan dana veći pa eto, mislila da će doći do sada ali izgleda da je njemu lijepo 😁 u petak imam ponovo pregled i zanima me šta će mi reci i koliko je sada težak (prošli petak je imao cca 3,880 kg) ...
di nam je dakky🤔 jel si rodila ili ideš sutra u merkur🙄 u svakom slučaju samo nek je sve ok
Evo me, tu sam :)
Jucer (14.12.) U 12:20 dosla nam je nasa ljubav. Doduse, jos uvjem bezimena 😅
Decko 💙, 53 cm dug i 3,45 kg tezak. Sve proslo dobro, bolno i dugacko ali sad je to iza nas i brzo se zanoravi. U ned krenili trudovi oko 12-13, do 21h su dosli na svake 3 min, u 22h smo bili u Merkuru (zbog trudova ali i krvi), trudovi bili jaki a ja otvorena samo prst. Ostavili me u sobi da pratim trudove- koji su cijelu noc bili na 3 minbi izraziro bolni, do nekih 5h otvorena za 4 prsta, oko 7 me stavili u boks, probusili vodenjak i u 12:20 rodila. Meni bilo bas jako nolno, pogotovo jer mi primila sam jedna doza epiduralne nakon cijelonocnih trudova i bez trunke sna, lagano je ponestajalo snage. Ali uspjeli smo 💪 Skupa smo u sobi, svakih 2 h jr na cici i iako sam i ovu noc probdjela, sve se to isplati!!!
Dakle cure koje to iskustvo tek ceka, samo hrabro. Sve mi mozemo izdrzati za nase srecice a opet je i svaki porod individulan i nema smisla bojati se unaprijed. Velika 😘 svima!!!!
Matea 1201 javi kako je prosao pregled sutra 🤞
Cestitke od 💪💙🥰
vikica1810@gmail.com
di nam je dakky🤔 jel si rodila ili ideš sutra u merkur🙄 u svakom slučaju samo nek je sve ok
Decko 💙, 53 cm dug i 3,45 kg tezak. Sve proslo dobro, bolno i dugacko ali sad je to iza nas i brzo se zanoravi. U ned krenili trudovi oko 12-13, do 21h su dosli na svake 3 min, u 22h smo bili u Merkuru (zbog trudova ali i krvi), trudovi bili jaki a ja otvorena samo prst. Ostavili me u sobi da pratim trudove- koji su cijelu noc bili na 3 minbi izraziro bolni, do nekih 5h otvorena za 4 prsta, oko 7 me stavili u boks, probusili vodenjak i u 12:20 rodila. Meni bilo bas jako nolno, pogotovo jer mi primila sam jedna doza epiduralne nakon cijelonocnih trudova i bez trunke sna, lagano je ponestajalo snage. Ali uspjeli smo 💪 Skupa smo u sobi, svakih 2 h jr na cici i iako sam i ovu noc probdjela, sve se to isplati!!!
Dakle cure koje to iskustvo tek ceka, samo hrabro. Sve mi mozemo izdrzati za nase srecice a opet je i svaki porod individulan i nema smisla bojati se unaprijed. Velika 😘 svima!!!!
Kako su nam se dečkići zaredali 💙 gdje su curke? 😁
Čestitke od srca Dakky 😍😍 želim ti brzi oporavak 😘
Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
dakky čestitam!! brz oporavak želim i sve najbolje tebi i bebaču😊 ja sam danas u merkuru sve obavila za doslovno 15min. na ctg-u nisam bila. samo pregled i nakratko je doktorica na uzv pogledala kucanje srca. uglavnom nalaz je isti ko i prošli tjedan, otvorena za 1prst do ovoja i glavice. pregled i uzv opet idući utorak
Kako su nam se dečkići zaredali 💙 gdje su curke? 😁
Čestitke od srca Dakky 😍😍 želim ti brzi oporavak 😘
Cini se da ce cure zatvoriti nasu listu 🙊 inace su decki sporiji izac, ali ova godina je ionako cudna hahah
Matea, super za pregled! Sad je ovo igra cekanja 🤗
Ovčice istina😅 a valjda ću dočekati drugi utorak u komadu, onda ću bit 38+5tt a tak sam rodila najmlađeg prije 2 god.😅
Drage curke, svima od srca cestitam..uzivajte sa svoijim malim bebacima💕.
Kod nas je trenutno mirno, odnosno bez kontrakcija...nadam se da ce tako i ostati jos neko vrijeme.😚
Sortiraj odgovore
Najstariji