Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    santina
    15. Prosinac 2020. 07:04

Dakky, cestitke na rodjenju vaseg andjela. Zelim vam sve najbolje u zivotu, a tebi brz oporavak! 😘😘

ovčica
    15. Prosinac 2020. 08:22

Dakky, cestitke na malisanu! Brz oporavak tebi, a malenome puno srece i zdravlja! 
    Bas ste se zaredale u dva dana 
    Netko je pitao jel se bebe smiruju. Moja bome ne daje nikakve naznake da bude uskoro 🙈 aktivna je cijeli dan. Sad sam se probudila i cekam da se prebaci s lijevog boka, sva je pala na tu stranu. Umirem od smijeha na sto lici trbuh  i ja sutra imam pregled, jedva cekam cuti sto ce reci.

malamarelica
    15. Prosinac 2020. 08:27

Dakky cestitam! Koje lijepe vijesti! ❤

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

Nova19
    15. Prosinac 2020. 08:50

Dakky čestitke od srca ❤️ Brz oporavak malom anđelu i tebi 🥰
    Meni se mali ne smiruje ni malo... jučer sam mislila da će iskočiti iz trbuha, do sada me najjače lupao, ali ima i malo mjesta pa je normalno... danas ulazim u 39tt a on je za tjedan dana veći pa eto, mislila da će doći do sada ali izgleda da je njemu lijepo 😁 u petak imam ponovo pregled i zanima me šta će mi reci i koliko je sada težak (prošli petak je imao cca 3,880 kg) ... 

• MissKitty
    15. Prosinac 2020. 09:17

dakky

matea1201

di nam je dakky🤔 jel si rodila ili ideš sutra u merkur🙄 u svakom slučaju samo nek je sve ok

Evo me, tu sam :)
    Jucer (14.12.) U 12:20 dosla nam je nasa ljubav. Doduse, jos uvjem bezimena 😅
    Decko 💙, 53 cm dug i 3,45 kg tezak. Sve proslo dobro, bolno i dugacko ali sad je to iza nas i brzo se zanoravi. U ned krenili trudovi oko 12-13, do 21h su dosli na svake 3 min, u 22h smo bili u Merkuru (zbog trudova ali i krvi), trudovi bili jaki a ja otvorena samo prst. Ostavili me u sobi da pratim trudove- koji su cijelu noc bili na 3 minbi izraziro bolni, do nekih 5h otvorena za 4 prsta, oko 7 me stavili u boks, probusili vodenjak i u 12:20 rodila. Meni bilo bas jako nolno, pogotovo jer mi primila sam jedna doza epiduralne nakon cijelonocnih trudova i bez trunke sna, lagano je ponestajalo snage. Ali uspjeli smo 💪 Skupa smo u sobi, svakih 2 h jr na cici i iako sam i ovu noc probdjela, sve se to isplati!!!
    Dakle cure koje to iskustvo tek ceka, samo hrabro. Sve mi mozemo izdrzati za nase srecice a opet je i svaki porod individulan i nema smisla bojati se unaprijed. Velika 😘 svima!!!!
    Matea 1201 javi kako je prosao pregled sutra 🤞

Cestitke od 💪💙🥰

vikica1810@gmail.com

Lei_Be
    15. Prosinac 2020. 11:02

dakky

matea1201

di nam je dakky🤔 jel si rodila ili ideš sutra u merkur🙄 u svakom slučaju samo nek je sve ok

Decko 💙, 53 cm dug i 3,45 kg tezak. Sve proslo dobro, bolno i dugacko ali sad je to iza nas i brzo se zanoravi. U ned krenili trudovi oko 12-13, do 21h su dosli na svake 3 min, u 22h smo bili u Merkuru (zbog trudova ali i krvi), trudovi bili jaki a ja otvorena samo prst. Ostavili me u sobi da pratim trudove- koji su cijelu noc bili na 3 minbi izraziro bolni, do nekih 5h otvorena za 4 prsta, oko 7 me stavili u boks, probusili vodenjak i u 12:20 rodila. Meni bilo bas jako nolno, pogotovo jer mi primila sam jedna doza epiduralne nakon cijelonocnih trudova i bez trunke sna, lagano je ponestajalo snage. Ali uspjeli smo 💪 Skupa smo u sobi, svakih 2 h jr na cici i iako sam i ovu noc probdjela, sve se to isplati!!!
    Dakle cure koje to iskustvo tek ceka, samo hrabro. Sve mi mozemo izdrzati za nase srecice a opet je i svaki porod individulan i nema smisla bojati se unaprijed. Velika 😘 svima!!!!

Kako su nam se dečkići zaredali 💙 gdje su curke? 😁
    Čestitke od srca Dakky 😍😍 želim ti brzi oporavak 😘

Popis rođenih beba str. 1072
    15 dečkića 💙 i 11 curica ❤

• matea1201
    15. Prosinac 2020. 11:31

dakky čestitam!! brz oporavak želim i sve najbolje tebi i bebaču😊  ja sam danas u merkuru sve obavila za doslovno 15min. na ctg-u nisam bila. samo pregled i nakratko je doktorica na uzv pogledala kucanje srca. uglavnom nalaz je isti ko i prošli tjedan, otvorena za 1prst do ovoja i glavice. pregled i uzv opet idući utorak

ovčica
    15. Prosinac 2020. 11:48

Lei_Be

dakky

matea1201

Kako su nam se dečkići zaredali 💙 gdje su curke? 😁
    Čestitke od srca Dakky 😍😍 želim ti brzi oporavak 😘

Cini se da ce cure zatvoriti nasu listu 🙊 inace su decki sporiji izac, ali ova godina je ionako cudna hahah
    Matea, super za pregled! Sad je ovo igra cekanja 🤗

• matea1201
    15. Prosinac 2020. 12:31

Ovčice istina😅 a valjda ću dočekati drugi utorak u komadu, onda ću bit 38+5tt a tak sam rodila najmlađeg prije 2 god.😅

lola_28
    15. Prosinac 2020. 14:22

Drage curke, svima od srca cestitam..uzivajte sa svoijim malim bebacima💕.
    Kod nas je trenutno mirno, odnosno bez kontrakcija...nadam se da ce tako i ostati jos neko vrijeme.😚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.