Cestitam cure👏💪dobronamdosli decki💙💙💙 sto brzi oporavak i povratak kuci od srca vam zelim❤️🌟🙏koliko god bolsn bio porod istovremeno je naljljepsi i najveci blagoslov❤️🙏samo hrabro cure🤗🤗🤗💪🤞🤞🤞
Evo nas s pregleda. Otkucaji super, na uzv me nisu ni gledali, a ja skroz zatvorena. Za tj dana opet kontrola. Ne zuri joj se van, a mi smo tako nestrpljivi upoznati je! 🙈
Ovčice čestitam na uspješnom pregledu😊 znam da si nestrpljiva da ju upoznaš. i ja sam, a bome mi je i dosta😅 kako si rekla, sad samo čekanje kad se odluči van😏
Meni je od noćas koma, imam jake kontrakcije ali to još nisu trudovi... ne mogu spavati jer mi je trbuh jedan ogroman kamen, idem na wc svakih pola sata... mislim da se mali opasno priprema 😁 pregled za 2 dana ako izdržimo u komadu 🤷♀️🤗
Sretno Nova! 🤗
E da, rekla mi je dr i da pratim bebine pokrete, a kazu da se umire pred porod. Kako znati sto je dobro a sto ne? 🤷🏽♀️
Ovčice to nije pravilo. uglavnom ja svoju manje osjećam al to je i zato jer više nema mjesta pa je to više guranje nego udarci. meni do sad nikad nije bilo rečeno da pratim pokrete tako da se nisam ni opterecivala s tim🤷♀️
Nova19 tako je i meni. noći su mi katastrofa🙈 i to traje već neko vrijeme. ipak tebi je termin za koji dan pa bi moglo krenuti svaki čas. sretno😊
Meni također nikad ginekolog nije reka da pratim pokrete bebe. Iako je moja živahna al ne kao prije . A vjerojatno zato sta nema mista. I to da se beba umiri prije poroda neznam koliko je istina. Prijateljica mi je rodila ovo lito i par sati prije poroda smo se smijale jer je beba izvodila nekakve akrobacije , na strani Di su mu bile noge čak bi i izvirile nekako 😂🙈
25.12. Baby L 💜
Ni mene nisu do sada tražili da pratim pokrete... dokle god ga osjećam meni je ok, ponekad je mirniji jer nema više mjesta a ponekad je show pa se trbuh skroz izobliči 🤷♀️
Jedva čekam pregled u petak da vidim šta će mi reci jer je kao termin za 6 dana a mali je ovako veći za tjedan dana... sada sigurno ima oko 4 kg 🤭
Pozdrav cure, citam vas vec dugo, ali evo nisam bas komentirala, inace sam negdje izmedju zimskih i proljetnih bebaa, 32.tj, trebala bih vas savjet, ponavljala sam ogtt neki dan jer prvi nije bio tocan jer sam kasno navecer nesto pojela🙈
Sad sam ga radili i ovo su vrijednosti
1. 4.8
2. 4.9
3. 5.1
I dr nista nije komentirala za tu 3.koja je malo visa od druge, sto vi mislite??
Sortiraj odgovore
Najstariji