Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lei_Be
    14. Prosinac 2020. 14:58

ovčica

santina

Nova19 kad su ti iskljucili Utrogestan? Meni ga je danas doktor u viziti smanjio na 2*2, a koristim ga od pocetka trudnoce. Bojim se da ga je prerano poceo iskljucivati jer nisam jos usla u 9 i s obzirom na moje probleme, kontrakcije itd.

Ovcice, o kojoj, cijoj pjeni za intimno pranje se radi?

Od Tosama, Natura femina by ellen, intimna pena, tak pise na bocici. U Dmu, nekih 60tak kn al traje nekoliko mjeseci sa svakodnevnim koristenjem. Vidjet cu nakon trudnoce kako ce biti sa iscjetkom, ali definitivno se ne vracam na obicne gelove za tusiranje.

Obični gelovi za tuširanje nisu dobri za intimno pranje jer su preagresivni.. ja već godinama koristim gel za intimno pranje od sagrotana (ne znam jel ima to u HR) i možda ako sam jednom imala infekciju od tad, a prije malo malo, pogotovo na moru.. isto ne znam jel povezano s tim ili ne, ali ne škodi sigurno 😁

Popis rođenih beba str. 1072
    15 dečkića 💙 i 11 curica ❤

Mart14
    14. Prosinac 2020. 17:38

Nakon dugee i neprospavane noci 13.12 nam je stigao Daniel 💙🙈🥳 Prvo dijete, sve krenulo po spagi trudovi otvaranje lagano, pucsnje vodenjaka i tu stalo. Da nisam dobila drip rađala bi dva dana. Svakako bolno ali iza nas. 

13.12.20 baby boy D💙 4150g 50cm

Senoritakova
    14. Prosinac 2020. 18:05

Čestitam Marti14, bitno da je proslo i da je beica sada tu.
    Ja sam isla jutros na hitni carski jer su enzimi jetreni skocili do 1000, a normala do 10. Rodio se maleni Andro 2670 i 47cm. U inkubatoru je na promatranju. Ja ne smijem do njega smjer sam jos u sobi u izolaciji pa tek kad mi moji donesu sve stvari ciste a odnesu zarazene kuci moci cu preseliti u obicnu sobu. I ici ga vidjeti i hraniti

Lei_Be
    14. Prosinac 2020. 18:17

Mart14 i Senoritakova čestitke od srca 😍😍😍
    Želim i jednoj i drugoj brzi oporavak i da ste čim prije kući sa svojim malim smotuljcima 💙💙

Lei_Be
    14. Prosinac 2020. 18:23

Popis rođenih beba 😍 

Lucija987 - 13.11. Ante i Matea 💙❤
    Dorapamidora - 22.11. Jakov i Mihael 💙💙
    Lullee - 24.11. Dečko 💙
    BlueMoon - 06.12. Curica ❤
    Mart14 - 13.12. Daniel 💙
    Senoritakova - 14.12. Andro 💙

• matea1201
    14. Prosinac 2020. 18:50

Mart14 i senoritatakova iskrene čestitke!!😍 želim vam brz oporavak i da čim prije idete doma sa svojim bebicama😊

• matea1201
    14. Prosinac 2020. 18:51

di nam je dakky🤔 jel si rodila ili ideš sutra u merkur🙄  u svakom slučaju samo nek je sve ok

malamarelica
    14. Prosinac 2020. 19:12

Ajme, cure! Cestitam vam od srca!  vama i bebicama i brz oporavak

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

Nova19
    14. Prosinac 2020. 19:18

Mart14 i Senoritakova iskrene čestitke na dečkima 💙💙🥰🥰 želim brz oporavak i uživancija sa mališanima što prije 🥰

ovčica
    14. Prosinac 2020. 19:20

Mart i Senoritakova, cestitke na bebacima! Zelim vam brz oporavak, a deckima svu srecu ovog svijeta! ❤️❤️
    Kad se malo oporavite, pisite nam svoja iskustva ;)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.